Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:I mam kota pracusia. Co rano zarabia na swoje utrzymanie.Filon jest fryzjerem
Każdego dnia, jak robi się jasno
przychodzi do mnie, kładzie się przy głowie i zaczyna się bawić włosami. Głaszcze mnie, poklepuje tymi wielkimi łapami. Wylizuje, ciągnie
Ja wiem, że rano nie wyglądam może cudnie, ale Filon już dba o to by było dobrze
Tylko że coraz wcześniej jest jasno
Danusia pisze:tosiula pisze:TakLeki są fajne. Nie usypiają, nie tumanią. I co najważniejsze bardzo zmniejszyły bóle. Aż mi dziwnie. Pierwsze dni od sierpnia, które przechodzę w miarę bezboleśnie
![]()
A ciocia twierdzi, że pijawki które miała za uszami podziałały na nią niczym lek przeciwmiażdzycowy. A tak po za tym nie widzę u niej różnicy. A i ona sama nie czuje się jakoś specjalnie lepiej. Ale na pewno by bez tych pijawek już umarłatak była na nie napalona
Ciocia poprostu uwierzyla w cudowne działanie pijawek ,ale to akurat dla Niej zbawienne sie okazalo. Tak ,czy owak od wieków wierzono w ich cudowną moc, no i niech tak już zostanie![]()
Strasznie się cieszę ,że lepiej się czujesz, oby tak już zawsze było
![]()
![]()
tosiula pisze:I mam kota pracusia. Co rano zarabia na swoje utrzymanie.Filon jest fryzjerem
przychodzi do mnie, kładzie się przy głowie i zaczyna się bawić włosami. Głaszcze mnie, poklepuje tymi wielkimi łapami. Wylizuje, ciągnie
Ja wiem, że rano nie wyglądam może cudnie, ale Filon już dba o to by było dobrze
kalair pisze:tosiula pisze:I mam kota pracusia. Co rano zarabia na swoje utrzymanie.Filon jest fryzjerem
Pracuje na siebie.
Danusia pisze:tosiula pisze:I mam kota pracusia. Co rano zarabia na swoje utrzymanie.Filon jest fryzjerem
A mogłabys mi go wypożyczyć![]()
![]()
ja tak uwielbiam , jak mi ktoś we włosach grzebie. kiedys to moja młodsza siostra mi robiła w zamian za odrabianie za Nią lekcji
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:I mam kota pracusia. Co rano zarabia na swoje utrzymanie.Filon jest fryzjerem
Pracuje na siebie.
I dobrze. Bo tak po za tym to za bystry nie jest. Jest taaaki powolny w reagowaniu na wołanie,zaczepki, zabawęDobrze, że jest taki ładny
![]()
Chociaż w kocich zabawach jest skoczny, szybki i bardzo gibki i sprawny. Jak zaczyna gonitwy z Raciem i maleńką Zojka jest jak żywa torpeda. I naprawdę tylko wiatr po nim zostaje
Danusia pisze:tosiula pisze:To przyjeżdzajCo rano będziesz...miziana
No trochę daleko![]()
ale napewno fajnie by było
kalair pisze:tosiula pisze:tosiula pisze:I mam kota pracusia. Co rano zarabia na swoje utrzymanie.Filon jest fryzjerem
Pracuje na siebie.
I dobrze. Bo tak po za tym to za bystry nie jest. Jest taaaki powolny w reagowaniu na wołanie,zaczepki, zabawęDobrze, że jest taki ładny
![]()
Chociaż w kocich zabawach jest skoczny, szybki i bardzo gibki i sprawny. Jak zaczyna gonitwy z Raciem i maleńką Zojka jest jak żywa torpeda. I naprawdę tylko wiatr po nim zostaje
tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:To przyjeżdzajCo rano będziesz...miziana
No trochę daleko![]()
ale napewno fajnie by było
A żużel w Toruniu kiedy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości