Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2011 23:53 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

No to kciuki za dalsze poszukiwania domu dla panny Zosi :ok: Chcąc nie chcąc pomogła innemu kotu, który dzięki niej znajdzie dom u tej pani :D A że Zośka już się rozgościła w swoim DT, towarzystwo sobie ustawiła to teraz się spokojnie tymczasuje :lol:

No i głaski dla małej Mrówki :kotek:
po_prostu_kaska

Post » Pt mar 25, 2011 9:11 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

zobaczymy, dostala dwie dawki, bo tego nie daje sie jakos za duzo i reagujue b.ladnie. Sa dwie szkoly co do zylexisu, ja trafilem na zwolenników, a do wetów z białobrzeskiej w wawie mam ogromne zaufanie :ok: moja kotka rezydentka przyjmowala zylexis na jej historie "nosowe" i efekt jest fajny.
Mrówka robi się mega przylepa, za domownikami chodzi jak pies:D

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt mar 25, 2011 9:14 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

a za Zosie duże kciuki i to dobra decyzja Basiu, ona miała już tyle stresu, niepotrzeba jej więcej...

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt mar 25, 2011 10:49 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Zastanawiałam się długo i niestety bałam się ją wydać,jest zbyt cudowna by powtórnie narażać ją na powrót z adopcji.Kinomanka która ogląda filmy przyrodnicze ,uwielbia człowieka lecz dopiero jak zaufa,robi mi teraz codziennie toaletę wieczorną bo pańcia jakaś niedomyta jest.Jest też kobietką z charakterem i umie ustawić inne kociaste.Jest u mnie dość długo i po dużych przejściach ,a mi takie koty jakoś później trudniej wydawać.Te najbardziej skrzywdzone są bardziej moje i mam ogromny problem emocjonalny przy decyzji co do domu,musi być najlepszy ,dużo lepszy niż mój. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt mar 25, 2011 13:55 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Basia, tylko gdzie Ty znajdziesz dom lepszy niż Twój ;) Żeby Zosia nie musiała czasem zostać na stałe :lol:

Kciuki ogromne za dom dla Zosi :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt mar 25, 2011 19:40 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

po_prostu_kaska pisze:Basia, tylko gdzie Ty znajdziesz dom lepszy niż Twój ;) Żeby Zosia nie musiała czasem zostać na stałe :lol:

Kciuki ogromne za dom dla Zosi :ok:

Myślę ,ze są lepsze domki niż mój ,czyli mają mniej zwierząt przez co więcej czasu dla nich i lepiej stoją finansowo.Miłości zaś to już chyba więcej nie można mieć niż ja więc jestem na równi z niektórymi domkami,bo czasem i tego brakuje skoro ciągle jest tyle porzuconych zwierząt. :cry:

horacy 7

Post » Pt mar 25, 2011 22:39 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Więc szukamy domu :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob mar 26, 2011 16:42 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Zosia dzisiaj oglądała bajki dla dzieci ,czy ktoś widział takiego kota?Moja koleżanka się śmieje ,że Zosia chce zostać ze mną i dlatego takie cuda robi. :lol: :lol: :lol:

horacy 7

Post » Nie mar 27, 2011 7:36 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

:ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Nie mar 27, 2011 12:55 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

horacy 7 pisze:Zosia dzisiaj oglądała bajki dla dzieci ,czy ktoś widział takiego kota?Moja koleżanka się śmieje ,że Zosia chce zostać ze mną i dlatego takie cuda robi. :lol: :lol: :lol:

Czyli to nie film przyrodniczy był aż tak interesujący. Ona po prostu lubi oglądać telewizję :lol:
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 27, 2011 18:47 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Zosia i bajki :lol:

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 27, 2011 19:14 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

horacy 7 pisze:Zosia dzisiaj oglądała bajki dla dzieci ,czy ktoś widział takiego kota?

Moja Saya ogladala bajki Disneya jak byla mala, a Yoshi ostatnio siedzac na wezglowiu kanapy wodzil za postacia w filmie :D

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Nie mar 27, 2011 19:40 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Czyli są i inni kinomani bo u mnie to pierwszy kinoman ,reszta się telewizorem nie interesuje zupełnie. :P :P :P

horacy 7

Post » Pon mar 28, 2011 8:04 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

:kotek: :1luvu: :1luvu:

horacy 7

Post » Pon mar 28, 2011 20:55 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Zosiu gdzie ty się zagubiłaś wśród tylu wątków. :lol:

horacy 7

[poprzednia][następna]