Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_Gusia_ pisze:Ja muszę się przedstawić jeszcze raz, bo zmieniłam nicka i juz nie jesten catsnkit tylko _Gusia_.
Wojtek pisze:grygy pisze:ciesze sie ze odpisujecie:):) hehe zuza no patzr a ja nie wiedziałem ze iza jesteś
Czekają Cię jeszcze większe zaskoczenia.
Są na Forum osoby z "męskimi" pseudonimami, a płci wręcz przeciwnej
Ech, totemy pop-kultury... Zaraz mam w "oczach wyobraźni" ostatni obraz Petroniusza w skojarzeniach z Francem Maurerem, czyli Bogusława L.Petroniusz pisze:No dobra...![]()
Ewa, rocznik 1972, polonistka, ale z awersją do szkolnictwa, więc zawód wykonywany to redaktor i urzędnik w jednej osobie, wash and go![]()
zosia&ziemowit pisze:Ech, totemy pop-kultury... Zaraz mam w "oczach wyobraźni" ostatni obraz Petroniusza w skojarzeniach z Francem Maurerem, czyli Bogusława L.Petroniusz pisze:No dobra...![]()
Ewa, rocznik 1972, polonistka, ale z awersją do szkolnictwa, więc zawód wykonywany to redaktor i urzędnik w jednej osobie, wash and go![]()
Musze zrobic sobie jakąś cenzurę, bo mi media wypaczą pogląd na świat
No, żartowałemPetroniusz pisze: Znaczy się mam wnioskować, że ja mam już wypaczony?![]()
![]()
Ejże, bo skorzystam z podpowiedzi Bogusia L. i wypalę tekst w rodzaju: "a co ty, [...], wiesz o elegancji?"![]()
![]()
(...)"Prawda, prawda! Wielkie sądy boże!"(...) i dalszy ciąg dialogu... Od tego momentu myślę, że to dobry aktor i ciężko pracuje. No, jeszcze jako Tosiek mówi o sobie, w filmie "Haker"A tak serio, to akurat pana L. nie lubię
kinus pisze:Jak w AA - zaiste
Petroniusz pisze:kinus pisze:Jak w AA - zaiste
Cóz chcesz, kinus, w końcu łączy nas wspólny nałóg![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: LimLim, puszatek i 163 gości