KaleidoStar pisze:I litrowe lody za 3 złI ryżowe pieczywko. I płyn do naczyń o zapachu wiśniowym.. (chociaż zapach lepszy niż działanie niestety). I sery paczkowane. I w ogole
haha no wlasnie

i pomelo..słodycze..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:I litrowe lody za 3 złI ryżowe pieczywko. I płyn do naczyń o zapachu wiśniowym.. (chociaż zapach lepszy niż działanie niestety). I sery paczkowane. I w ogole
KaleidoStar pisze:I owoce, zwłaszcza latem. I pierniczki z nadzieniem o smaku owoców leśnych. I ciasteczka a la Pieguski.
Długo by tak można...
KaleidoStar pisze:Kiedyś z okazji urodzin mieli masło osełkowe za ok 3 zł. Osełka, czyli duuuuużo maslaMialam tylko 20 zł przy sobie, wszystko poszło na masło
Jak po południu poleciałam, to już nie bylo...
KaleidoStar pisze:...normalnie..powinnyśmy teraz dostac jakieś bony albo cośTaka reklama
KUBA73 pisze:ehu ehu a kto mi zbobi inhalacje![]()
chyba mnie mnie właśnie rozkłada jakaś szwedzka zaraza cholrka ledwo wstałem łeb mi pęka sam już nie wiem
Ciepła pisze:własnie zrobiłam sobie inhalacje i młodej i sasiadowi![]()
trza wybic zaraze
KUBA73 pisze:ehu ehu a kto mi zbobi inhalacje![]()
chyba mnie mnie właśnie rozkłada jakaś szwedzka zaraza cholrka ledwo wstałem łeb mi pęka sam już nie wiem
Danusia pisze:KUBA73 pisze:ehu ehu a kto mi zbobi inhalacje![]()
napewno Ci Asia choróbsko sprzedała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 40 gości