Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 25, 2011 21:41 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Wy się, Szreki jedne, śmiejcie. :twisted:
A jakbyście się znowu obudzili pod kołdrą, do której kupa się przykleiła, to by Wam, Szreki jedne, śmiać się odechciało. :twisted:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 25, 2011 21:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Scotchem to chomika, według klasyków :twisted: ... zboczeńcy jesteście obaj :twisted:
Ja też kocham Zuzialka ... właśnie wyjada mi masło :roll: - powiedziała jej, że ma lamblie, i że ja będę miała lamblie i wszyscy mamy lamblie ... przejęła się :oops: . Oblizuje się :lol:
Oj, Aguś, a ja ubolewałam nad drapakiem ... no ale za hamaczki w praniu to miałam foooch ...z przytupem :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt mar 25, 2011 21:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

alix76 pisze: Ja też kocham Zuzialka ... właśnie wyjada mi masło :roll: - powiedziała jej, że ma lamblie, i że ja będę miała lamblie i wszyscy mamy lamblie ... przejęła się :oops: . Oblizuje się :lol:

No właśnie! Brać żebracza i tu :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt mar 25, 2011 22:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Agneska pisze:Wy się, Szreki jedne, śmiejcie. :twisted:
A jakbyście się znowu obudzili pod kołdrą, do której kupa się przykleiła, to by Wam, Szreki jedne, śmiać się odechciało. :twisted:

Znowu na biedną kiciulkę zwalają....

:twisted:

:kotek:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Sob mar 26, 2011 19:20 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Taka cisza ,że się nieśmiało zapytam: jak stolczyki? :wink:

salvadoredali67

Post » Sob mar 26, 2011 19:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Kończę gruntowne sprzątanie :roll: w związku z poprawą stolczyków Zuzia dostała zwolnienie warunkowe z kuchni a ja pucuje i piorę wszystko, co popadnie ... i mam nadzieję, że tak już zostanie :twisted:

alix76

Post » Sob mar 26, 2011 19:31 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

A Ty nie znasz innych ciekafszych zajęć? Naprawdę chcesz tylko pucować , prać i inaczej popdadać? Chcesz żeby Ci tak zostało?
Alix nie poznaję.. :mrgreen:

Powoli zaczynasz być wspaniałym materiałem na żonę, matkę- praczkę.

Zobaczysz. Jeśli pójdziesz tą drogą to Będą nazywać Twoim imieniem kolejne oddziały w Szpitalu Pomniku w Łodzi...
A w każdym mieście będzie Twoja ulica. Twoja ulica będzie zaraz obok ulic najbardziej znanych Rosjan: Pana Parowcowa i Pana Dworcowa....

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

( jestem trzeźwy jak świnia - to uprzedzając Twoje pytanie) :ok:

sie cieszę ,ze Zuzi przechodzi.

salvadoredali67

Post » Sob mar 26, 2011 20:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Jak to były oświadczyny, to nie przyjmuję :twisted: po benku sprzątać nie zamierzam :twisted: Jestem wyczerpana, choć nie ma złudzeń, że chałupa jakoś szczególnie odkażona :roll: .
Bandido silnie zainteresowany dietetycznym żarciem Zuzi, oczywiście dla niego nieodpowiednim. Zuzia z przyjemnością wcina dietetyczne żarcie Bandido :roll: . Dobrze, że tego jej jest tylko resztka małej paczki ...

alix76

Post » Sob mar 26, 2011 21:30 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Alix, a ja mam Twoją przesyłkę renalową z linii otwockiej. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob mar 26, 2011 21:40 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Cool 8) , jesteś boska - w sumie, to mogę się zrzec tej karmy na rzecz jopop albo kogoś z JOKOT, kto ma nerkowego kota pod opieką. Oczywiście, Gołąbka zje, ale może komuś bardziej potrzeba?

alix76

Post » Nie mar 27, 2011 8:41 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Poranek całkiem udany - wstępne oględziny wykazały nieco rozlaną qupe w kuwecie i 0 kleksów poza. Pingwin, Gołąb i CDT w kwitnącej formie. Bandido nie może nacieszyć się odzyskana lodówką :twisted: , reszta zgodnie poluje na ptaki - z uwagi na niską temperaturę na razie zza szyby :twisted: . Może w południe wywietrzą sobie futra na zewnątrz :wink:

alix76

Post » Nie mar 27, 2011 9:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Słowo na niedzielę:

Fszyscy o nim już zapomnieli : KLOCEK...

Niech żyje Klocek w niedzielę z rańca. !!!!!!!!

i kleksy w kuwecie!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wietrzenie futra?
to się myje nie wietrzy. ...

Niech kotecki bierom przykład ze Shrekusia. Rano niewidzialna ręka z teleranka wyczesała gnoja. Zebrało się ze dwa kilo futra.
Może ktoś a konkretnie Alix życzy sobie na wypchanie poduszeczki dla Gółąbusi naszej kochanej?

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

salvadoredali67

Post » Nie mar 27, 2011 11:13 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Do Klocusia napiszę popołudniu, ciekawa jestem, jak pierwszy tydzień minął. Futro myje się jęzorem a potem wietrzy na słoneczku :twisted: . A poniżej zdjęcie z cyklu - ile kotów mieści się na drapaku :lol: :

Obrazek

alix76

Post » Nie mar 27, 2011 11:35 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Będę musiał kupić takiego drapaka dla Shrekusia.
:kotek:

salvadoredali67

Post » Nie mar 27, 2011 13:39 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Znam gościa, który robi takie z litego drewna :twisted: - na Twoim miejscu poprosiłabym o wzmocnienie prętami zbrojeniowymi :twisted:
Zrobiłam bazarki na JOKOT, proszę podrzucać i licytować :twisted: : viewtopic.php?f=20&t=125921, viewtopic.php?f=20&t=125928. Od razu przyznaję, że moje koty gwizdnęły jeden z fantów przeznaczonych do sprzedaży :oops: , oczywiście wpłacę na JOKOT kwotę, jak padnie w licytacji za taki fant :wink: .

alix76

[poprzednia][następna]