Alix, moja pingwinka zagęściła kupy do wersji stałej, ale gubi je poza kuwetą. Wypuściłam z klatki, siedzi z Ziutą w sypialni, chociaż znowu poranne pranie kołdry grałam. Zawiozłam urobek do tego super-labu przy Wale Miedzeszyńskim, w ciągu 5 dni roboczych powinny być wyniki.
Pieluchy anatomiczne dla psów i kotów - nowość na rynku. Posiadają wysokiej jakości wkład absorbujący.
Opakowanie: 12szt.
Anatomiczne pieluchy dla zwierząt King Dog przeznaczone są dla zwierząt:
* młodych szczeniąt i kociąt * starszych * chorych * cierpiących na nietrzymanie moczu * będących po zabiegach chirurgicznych * samic w okresie rui
Dzięki zastosowaniu pieluch łatwiejsze staje sie zarówno utrzymanie higieny zwierząt jaki i czystości naszych mieszkań, mebli i dywanów. Posiadają wysokiej jakości wkład absorbujący, który pochłania wilgoć i zapach. Anatomiczne wycięcia na tylne łapy nie krępują ruchów pupila.
Dostępne w rozmiarach:
* S (32x27 cm) 1-4kg masy ciała * M (44x30 cm) 4-7kg masy ciała * L (48x32 cm) 7-12kg masy ciała * XL (53x33 cm) 11-18kg masy ciała
Jak widać znalazłem. już widzę: Fruzia w pieluchach. mamcia przewija i talkiem zasypuje koci kuper. . A potem spacer na smyczy z kociem w pieluchach.....
scotchem naokoło i bardzo gęsto dooklejać. tylko zostawić trzeba dwa otworki na pyszczek i noseczek nasz kochany. Oczka ostatecznie i uszka tez można niepoodoklejać .