Thorkatt pisze:zamienie myszy na Joserę

Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:zamienie myszy na Joserę
anulka111 pisze:Thorkatt pisze:zamienie myszy na Joserę![]()
![]()
a dobra ta karma
![]()
anulka111 pisze:8O Rety prawdziwe korpusy-to ja wole nie miec ogrodka.....wystarczy mi Guio probujacy przejsc przez szybe do sroki
Thorkatt pisze:anulka111 pisze:8O Rety prawdziwe korpusy-to ja wole nie miec ogrodka.....wystarczy mi Guio probujacy przejsc przez szybe do sroki
korpusy prawdziwe - kolory wg uznania - z dobrego polaru
![]()
tylko jurczyckie mają kontakt z ziemią
anulka111 pisze:zawieszka dopieta do kluczy od mieszkania -jest przesliczna i wreszcie nie szukam kluczy![]()
Szczurzak jest mordowany przez Smakusie - Rys probowal odgryzc ogon myszy-nie dalo sie
anulka111 pisze:Moje sa na Taste of the Wild,a bezdomniaczki karmie royalem kittenem......bo zimno jest ,a to energetyczna karma
Marcellina pisze:Melduję, że Koci Zakładnik zasadził się na dobre w moich notatkach. Wzorowo spełnia swoje obowiązki. Strona etyczno-moralna bez zastrzeżeńTo tak opiniowo z zeszłej epoki PRL.
![]()
Ale Zakładnik długi ogon ma, polityczne prowokacje wyczynia kotom. Koty wariują i śniuchtają nosyma i łapami, gdzieby cudaka złapić![]()
.
Niepokój Waćpani wprowadziłaś w nasz spokojny dom, ale dobrze. Ja mam porządek w notatkach, a koty radosną niepewność schowanych segregatorków, do których nie mają dostępu.
Dzięki za super Rudego Zakładnika!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości