Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 25, 2011 12:35 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

jego historii..no bo Promyś to wielka odpowiedzialność na wiele lat,no nie?niby jak każdy kot ale ja jednak tu bardzo to podkreślam i jeśli się nie chce jej zawieżć to trzeba sobie odpowiedzieć na wiele pytań a nade wszystko trzeba mieć bardzo silną motywację,wręcz poświęcenie..

to pan z ogłoszenia-nie wiem o nim NIC.

oj Edytka-to może i dobrze ze Ci nie może pomagać..mój mi kiedyś pomógł sadzić jedno drzewo i tak go złamało że w ogóle przestał chodzić 8O -operacja kręgosłupa i w sumie pół roku całkowitego outu..a to dopiero była dla mnie(i dla Niego też oczywiście)szkoła przetrwania :roll: .. to już lepiej niech ci nasi Tż-towie się oszczędzają bo to delikatne stworzenia są...

Marzenia-nie daję gwarancji żadnej-więc Trisia bez zmian a rudą młodą mu znajdziemy jeśli domek wychodzący..

czyli Karmelek jutro pomyka do mnie...ogłaszam wielką kumulacje kiciów... :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 25, 2011 12:39 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

smarti - ja będę rozmawiac z panem o Trisi - powiem prawdę, jak jest i co on na to. Zobaczymy. Ja nie wiem czy top domek wychodzący, ale zawsze trzeba się z tym liczyc, ze kot wyjdzie, gdy będzie mieszkał w domku jednorodzinnym...

A teraz zdjęcia szalonej 40stki :D
- wizyta w fotokabinie to jedna z wczorajszych niespodzianek od moich znajomych :D

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 25, 2011 12:41 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

No tak, masz rację. Odpowiedzialność bardzo duża.

A za Carlitka nadal bardzo mocne :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 25, 2011 12:46 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

Ale fajna peruczka! :ok:
Ale, ale - Marzenia, Ty jesteś starsza ode mnie? 8O
Dlaczego mi się wydawało, że jesteś młodsza? :piwa:

Erin

Post » Pt mar 25, 2011 12:47 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

Marzenia11 pisze:smarti - ja będę rozmawiac z panem o Trisi - powiem prawdę, jak jest i co on na to. Zobaczymy. Ja nie wiem czy top domek wychodzący, ale zawsze trzeba się z tym liczyc, ze kot wyjdzie, gdy będzie mieszkał w domku jednorodzinnym...

A teraz zdjęcia szalonej 40stki :D
- wizyta w fotokabinie to jedna z wczorajszych niespodzianek od moich znajomych :D

Obrazek Obrazek

Mam deja vu 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt mar 25, 2011 12:50 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

Erin pisze:Ale fajna peruczka! :ok:

bo to tylko metryka.... a duch wskazuje na coś zupełnie innego :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt mar 25, 2011 12:50 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

Gibutkowa pisze:Mam deja vu 8O

że niby co???? 8O 8O 8O

Marzenia11

Post » Pt mar 25, 2011 12:53 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

ale fajne fotki :ryk: :ok: :ok: :ryk:

a co do Trisi-"tylko prawda nas może wyzwolić.."

ale trisia się raczej nie będzie miziała z Karmelkiem bo nawet na Promysia patrzy krzywo...chociaz nieznane są drogi kociego umysłku...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt mar 25, 2011 12:55 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

Marzenia :ryk: :ryk: myślałam, że tylko mnie pogrzało na wiosnę :P ale cieszę się, że nie jestem jedyna :P
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt mar 25, 2011 12:58 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

Marzenia11 pisze:
Gibutkowa pisze:Mam deja vu 8O

że niby co???? 8O 8O 8O

że już gdzieś widziałam taki Twój wpis i te fotki 8O 8O 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt mar 25, 2011 12:59 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

E tam, to fajne jest.
Ja mam taką peruczkę w kolorach flagi irlandzkiej :mrgreen:
To dopiero jest fiś 8)

Erin

Post » Pt mar 25, 2011 14:33 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

Marzenia11 pisze:
Erin pisze:Ale fajna peruczka! :ok:

bo to tylko metryka.... a duch wskazuje na coś zupełnie innego :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ale za to jesteś młodsza ode mnie :mrgreen: chociaż duchem, to obie możemy konkurować z niejedną małolatą :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt mar 25, 2011 14:43 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

Myślę, że na pewno jesteście konkurencyjne bo ja mam ...dzieścia... i czuję się jak stara baba :P chociaż nie wyglądam prawda?? (Marzeniu potwierdź proszę :mrgreen: )
Obrazek

Jus87

Post » Pt mar 25, 2011 14:52 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

Oj,Marzenia może jeszcze w świecie trzydziestek pewnie buja to ja mogę potwierdzić zamiast Marzeni :D :piwa: raczej jeszcze wyglądasz bardziej na naście nawet...

a skoro Jus bedziesz jutro u mnie ok 16-tej to mogę w takim razie z czystym sumieniem zapytać czy Sz.Kot będzie też jutro po transporterek?
i czy Marzenia będzie jutro z Karmelkiem?
i w imieniu Twoim obiecać że powrót do wielkiego miasta mają z Tobą zapewniony.. i chyba jeszcze jedno miejsce w aucie to może jeszcze ktoś ma ochotę na, krótką niestety, wizytację w DT Smarti? :D

no i jutro będziemy musiały zdecydować co z Romanem bo rzeczywistość Romana jest taka że odkąd Kocie wyszłyśmy z jego pokoju to on nic nie zjadł,nic nie wypił i się w ogóle nie załatwił-siedzi w identycznej pozycji na oknie.
owszem,daje się głaskać ale wygląda jakby była to dla niego tortura..nie wiem czy nie dreczymy kota przypadkiem :oops:

smarti

Post » Pt mar 25, 2011 15:17 Re: Kicie u Smarti3-...wielka kumulacja kocurków!!!

Ja już z Marzenią rozmawiałam... Zrobimy tak: jadę rano do Otwocka, a potem wrócę po Marzenię i Karmelka do Warszawy (tak jak ustaliłyśmy). Samochód służbowy, firma nie zbiednieje :ryk: Sz. Kot też mile widziany i wszyscy, którzy chcą ( a mogą chcieć jeszcze 2 osoby bo tyle miejsc wolnych). Marzenia weźmie Karmelka na kolana i wszyscy się zmieszczą :D . A potem odwiozę baby do domu co to by u Ciebie Smarti nie chciały zostać za długo :mrgreen:
Obrazek

Jus87

[poprzednia][następna]