wszystkie klatki
w pierwszym rzędzie od ringu !!!jak się pojawi jakiś wystawca i przejdzie testowanie z wynikiem pozytywnym - to mu klateczkę !!!
Moderator: DoBo
wszystkie klatki
w pierwszym rzędzie od ringu !!!

wistra pisze:Kto chce mieć nas koło siebie?
kurcze za chwile poczuje sie jak w latach 80tych -klatka spod lady 
Go!Go! pisze:Obecnie informacja o tym, że klatki nie będą numerowane - została podana wcześniej.
(podkreślenie moje)Po terminie 15.03.11r. nie ma możliwości wycofania kota z wystawy. Po tym terminie nie będą również uznawane dodatkowe życzenia, co do sędziów oraz umiejscowienia klatek.
Go!Go! pisze:....bardzo przepraszam sunshain - ale komu, jak komu - tobie z Amorem na żadnej wystawie, u każdego z organizatorów klatki i przestrzeni wystawowej nie zabraknie !!!
przy atrakcjach, jakie zapewnia Amor w podróży - wyrobiłaś sobie już nawyk przybywania dużo wcześniej ...
/ przy tej ilości wystaw w pobliżu miejsca zamieszkania, nie pokusiłaś się o wyprawę do Szczecina, czy Olsztyna ... /
bardzo widowiskowe też są działania ''ekipy'' na pomarańczowym kablu ...
Amor jest wystawiany w kategorii II ... a nie z numerem ''1'' ...

BLUEPARADISE pisze:....okazuje się że w prośbach MCO jest obok SPH czego wcześniej nie zauważyliśmy i umieściliśmy klatki przy drzwiach więc znowu zmiana bo przecież nie możemy pozwolic żeby SPH przewiało. ....

Go!Go! pisze:.....( mam nadzieję, że za mój stosunek do numerków, nikt nie wpadnie na pomysł zrobienia z rejonu wystawy ''enklawy'' bez kawy ! )

Cameo pisze:Może jakiś mail do szefowej klubu?
Marcepan pisze:Go!Go! pisze:Obecnie informacja o tym, że klatki nie będą numerowane - została podana wcześniej.
a gdzie?
mam na myśli oficjalne wyjaśnienie organizatorów?
napisałam wczoraj pw do założycielki/a tego wątku z prośbą o ustosunkowanie się do tej wiadomości, ale póki co nie dostałam odpowiedzi.
no i nadal widzę w pierwszym poście takie zdanie:(podkreślenie moje)Po terminie 15.03.11r. nie ma możliwości wycofania kota z wystawy. Po tym terminie nie będą również uznawane dodatkowe życzenia, co do sędziów oraz umiejscowienia klatek.
sunshain pisze:mogą nie numerować ale nie masz dostępu do kawy
termosu nie przemycisz bo zrewiduję

... 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość