Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 25, 2011 7:41 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

wszystkiego naj Marzenia :D :piwa:
Ostatnio edytowano Pt mar 25, 2011 9:58 przez EdytaB_a, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt mar 25, 2011 7:42 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Jak Wam nocka minęła?
U nas sennie, bo pogoda wybitnie barowa.

Smarti, dużo już zrobiłaś w ogródku po zimie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 25, 2011 8:20 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Dzięki kobitki - kało spałam bo miauczący Karmel dopominający się głaskow mnie obudził.. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 25, 2011 8:25 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Witaj w klubie! U mnie Pumek japę darł o papu :roll:

Erin

Post » Pt mar 25, 2011 9:07 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

No widzicie.. a mi Gutek wsadził pazur w oko w nocy jak spałam i dzisiaj rano byłam u okulisty! Będę żyć :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt mar 25, 2011 9:31 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

O kurczę :?
Ja też parę razy dostałam w oko od kociastych, więc rozumiem Twój ból.

Erin

Post » Pt mar 25, 2011 11:15 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Sto lat Marzenia :piwa: Niech Ci Bozia Twoje dobre serducho w kotach wynagrodzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt mar 25, 2011 11:34 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Marzeniu, wszystkiego najlepszego :piwa: Chyba jednak najpiękniejszy prezent dostałaś od Karmelka :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt mar 25, 2011 11:48 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Marzenia11 pisze:
turkusowa pisze:Marzenia, no co Ty? sto lat :partygirl:

sama się dziwię :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti - dzieki :wink:

To były cudowne urodziny pełne niespodzianek - w życiu nie pomyślałam, zę dzisiejszy dzien może tak wyglądać.. Jedyną smutną informacją jest stan Trisi.... to taki mój wewnętrzny smuteczek... myślę, co zrobić... :ok:

jak to co zrobić??
jeśli domek wychodzący to zarekomendować Panu trisię jako para do Karmelka :ok: :kotek: :kotek: :ok:

a Karmelek to Ci się sam złapał w prezencie urodzinowym :D :piwa:

Sz.Kocie,dzisiaj też cienko-bo cały dzień mnie w ogóle w domu nie ma -jedynie z Agneską jestem umówiona na kontakt.
Jutro 16-17.30 jestem na pewno i to tylko tyle aż do pon. :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 25, 2011 11:49 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Marzenia11 pisze:Dzięki kobitki - kało spałam bo miauczący Karmel dopominający się głaskow mnie obudził.. :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt mar 25, 2011 12:12 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

A ja prace ogrodowe?

Erin

Post » Pt mar 25, 2011 12:22 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Prace ogrodowe w toku-ale to tylko dzięki temu że mam pana do pomocy-inaczej byłabym w lesie bo i siły już trochę do tych hektarów nie mam a i kociaste dużą część doby mi zajmują...

dziś Mister Carlito jedzie na krew więc bardzo prosimy o kciuki.

Edisia ładnie daje sobie podawać odrobaczacz na lamblię-ładnie to nie znaczy grzecznie ale przynajmniej bez ofiar :mrgreen: :piwa:

Pan co miał jutro byc zobaczyć Promysia , się chyba jednak
przestraszył
-"nie może jutro przyjechać do Wawy" :roll:

Reszta kociastych w miarę ok,pomijając drobne trudności w kontakcie-Trisia :cry: ,Trusia 8),Fionka :twisted: ,Roman 8) ...
wszystko zgodne z relacją Sz.Kota :D
Ostatnio edytowano Pt mar 25, 2011 12:26 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Pt mar 25, 2011 12:25 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

No tak, ogród spory, więc roboty huk.
Dobrze, że masz pomocnika :ok:

Za badania Carlitka mocne :ok: :ok: :ok:

A dlaczego sądzisz, że pan się przestraszył?

Erin

Post » Pt mar 25, 2011 12:28 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Biedna Trisieńka :cry:
Lepeij żeby pan od Promyka powiedział nie zanim weźmie i odda jak oddali Trisię.

Masz pomoc w ogrodzie....zazdroszczę ja teraz sama , samiusieńka TŻ po operacji 2-giego kolana więc kopanie itp. spada mna mie :(
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt mar 25, 2011 12:32 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

smarti pisze:
Marzenia11 pisze:Jedyną smutną informacją jest stan Trisi.... to taki mój wewnętrzny smuteczek... myślę, co zrobić... :ok:

jak to co zrobić??
jeśli domek wychodzący to zarekomendować Panu trisię jako para do Karmelka :ok: :kotek: :kotek: :ok:

a Karmelek to Ci się sam złapał w prezencie urodzinowym :D :piwa:

Sęk w tym, że pan szuka pary kotków ktore się ze sobą dogadaja i będą pieszczochami rodzinnymi - jaką dajesz gwarancję, ze Trisia spełni te oczekiwania? :roll: ja się boje, a fundowac jej kolejne rozczarowanie...

Wróciłam z Karmelkiem z lecznicy - wzbudził zachwyt :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I jest tak:
- kastrat
-uszy czyściutkie
-pcheł brak
-innych niespodzianek brak
-leciutenieczki stan zapalny dziąseł bo ma lekki osad
- generalnie chłopak zdrowy gotowy do adopcji
-został odrobaczony, odpchlony i ma założoną książeczkę zdrowia

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]