Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 15:27 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Miś! Misiasty, jak się miewasz? :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto mar 15, 2011 8:56 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Hej, Misiu :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto mar 15, 2011 9:00 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

hop Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto mar 15, 2011 9:06 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiek, zaraz szybko napisz, co tam u Ciebie. WSZYSCY się martwią.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto mar 15, 2011 9:07 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

bo jak nie napiszesz pojedziemy osobiście sprawdzić czy wszystko w porządku :evil:

Patmol

Post » Pt mar 18, 2011 12:13 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Miś się nie boi wizyt. Oby się nie zdziwił, jak wpadniemy (ja np. wiem dokładnie, gdzie Miś mieszka 8) )
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt mar 18, 2011 12:31 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

to co ? jedziemy? Obrazek

Patmol

Post » Nie mar 20, 2011 21:03 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu, coś długo się nie odzywasz do ciotek :(
Ale ciotki i tak Cię uwielbiają :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Czw mar 24, 2011 10:36 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Dopiero tu trafiłam, zaznaczam sobie do podczytywania.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw mar 24, 2011 10:46 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

U Misia dużo się dzieje, na pewno Miś został oddelegowany do pilnowania porządku w domu i nie ma czasu pisać. Kochamy Cię, Misiu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw mar 24, 2011 11:09 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Dzielny Miś na pewno ma duuużo roboty, kiedy tyle się dzieje! :kotek: :1luvu:

Wspaniały Miś!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Czw mar 24, 2011 11:44 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiowy wątek zaniedbałam, ale Misia nie, choć to nie do końca prawda.
Wstyd się przyznać, ale wczoraj po raz pierwszy odkąd Mis jest z nami, czyli od ponad roku zapomniałam rano zmienić Misiowi pieluchę :oops:
Nie wiem jak to zrobiłam, rano było duże zamieszanie i byłam w strasznym niedoczasie, trochę zaspałam, wszystkie kuwety wyczyściłam przed wyjściem a o Misiu zapomniałam, przypomniało mi się w pracy i wpadłam w panikę, gotowa byłam zwalniać się i jechać, pewnie bym to zrobiła gdyby nie to, że byłam sama.
Po pracy pędem wracałam do domu i pierwsze, co zrobiłam w domu to rzuciłam się na Misia i do zmiany pieluchy, oczywiście nic się nie stało, Miś miał tylko trochę bardziej mokrą pieluchę niż zwykle a kupę trzymał do mojego powrotu nie zrobił w pieluszkę, więc pupsko nie było ubrudzone. Kochane Misiątko zostało wycałowane i wymiziane na przeprosiny, ale on się zupełnie nie przejął tym brakiem zmiany pieluchy o stałej porze, za to bardzo był zadowolony z buziaków i mizianek :D .
Chyba powinnam odpocząć i wziąć kilka dni urlopu, tylko, kiedy jak, teraz nie mogę i nie mam czasu :roll:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw mar 24, 2011 11:47 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

no nareszcie , bo troszeczkę się niepokoiłam Obrazek

Patmol

Post » Czw mar 24, 2011 12:10 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Iwciu, sama wiesz, jak jest: o odpoczynek trudno. Nie urok, wypadek człowieka, to jakieś kocie nieszczęście potrzebujące pomocy. Ale Miś jest kochany :kotek: on wszystko wie i rozumie. Podziwiam go, że nie przejął się brakiem wymiany, jest dzielny.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw mar 24, 2011 23:45 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu jest wspaniałomyślny i dzielny, wybaczy, a każdemu się może zdarzyć :ok:

Zresztą chyba przy okazji skorzystał, domyślam się, że Misiasty mógłby codziennie zostawać dłużej z pieluchą, o ile mu to wynagrodzą odpowiednią ilością głasków ;)

Głaski dla Miśka :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

[poprzednia][następna]