Misiowy wątek zaniedbałam, ale Misia nie, choć to nie do końca prawda.
Wstyd się przyznać, ale wczoraj po raz pierwszy odkąd Mis jest z nami, czyli od ponad roku zapomniałam rano zmienić Misiowi pieluchę
Nie wiem jak to zrobiłam, rano było duże zamieszanie i byłam w strasznym niedoczasie, trochę zaspałam, wszystkie kuwety wyczyściłam przed wyjściem a o Misiu zapomniałam, przypomniało mi się w pracy i wpadłam w panikę, gotowa byłam zwalniać się i jechać, pewnie bym to zrobiła gdyby nie to, że byłam sama.
Po pracy pędem wracałam do domu i pierwsze, co zrobiłam w domu to rzuciłam się na Misia i do zmiany pieluchy, oczywiście nic się nie stało, Miś miał tylko trochę bardziej mokrą pieluchę niż zwykle a kupę trzymał do mojego powrotu nie zrobił w pieluszkę, więc pupsko nie było ubrudzone. Kochane Misiątko zostało wycałowane i wymiziane na przeprosiny, ale on się zupełnie nie przejął tym brakiem zmiany pieluchy o stałej porze, za to bardzo był zadowolony z buziaków i mizianek

.
Chyba powinnam odpocząć i wziąć kilka dni urlopu, tylko, kiedy jak, teraz nie mogę i nie mam czasu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/