cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2011 19:39 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Nie udało mi się dzisiaj z kociarą spotkać, ale jesteśmy umówione na sobotę rano :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw mar 24, 2011 21:54 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

caldien pisze:Nie udało mi się dzisiaj z kociarą spotkać, ale jesteśmy umówione na sobotę rano :ok:

Dobrze - zaczekamy :wink: Nie ma pośpiechu.
Olu a czy możemy jednak przełożyć odwiedziny na następny weekend?
Paweł dojedzie do Nas w przyszłym tygodniu. Ale do 31 marca :mrgreen:

Więc jeżeli nie byłby to duży kłopot to może przełóżmy to spotkanie? :?:
MIKUŚ

Post » Czw mar 24, 2011 22:19 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

ok, tylko na kiedy? musze wiedziec juz... a w zasadzie do jutra do 18, bo potem jak mi grafik uloza na nastepny tydzien to moze byc problem cos zmienic

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw mar 24, 2011 22:29 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Ostatecznie umówmy się na 2 lub 3 kwietnia. W zależności jak Tobie bardziej pasuje? Sobota czy niedziela. Termin ostateczny - musisz Nas wreszcie nawiedzić, a my wreszcie będziemy zwarci i gotowi :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw mar 24, 2011 22:31 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

I już po zabiegach. Dziś kolejny dzień pod znakiem sterylek.

- 2 sterylki kocic
- 2 kastarcje kocurów
- 1 kastarcja królika :)
MIKUŚ

Post » Czw mar 24, 2011 22:40 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

a mi to wsio rowno, byle za piec dwunasta cos sie nie zmieni znow :evil: potem nie bede miala czasu az do maja, bo najpierw porzadki przedswiateczne, potem swieta, potem... tez mam juz plany...

Kociara82

Post » Czw mar 24, 2011 22:42 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Kociara82 pisze:a mi to wsio rowno, byle za piec dwunasta cos sie nie zmieni znow :evil: potem nie bede miala czasu az do maja, bo najpierw porzadki przedswiateczne, potem swieta, potem... tez mam juz plany...

Nie no to termin ostateczny :mrgreen: Bez względu na wszystko. :D
Olu na pewno przyszły tydzień się widzimy. :ok:
MIKUŚ

Post » Czw mar 24, 2011 22:44 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Mała statystyka 8)

KOCIA PRZYSTAŃ WYSTERYLIZOWAŁA JUŻ:
-> 14 sterylek
-> 10 kastracji
-> 2 króliki
-> 2 szczury

RAZEM ZABIEGÓW 28 :1luvu:

Myślę że to całkiem niezły wynik jak na początek :wink:
MIKUŚ

Post » Pt mar 25, 2011 7:29 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

MIKUŚ pisze:Mała statystyka 8)

KOCIA PRZYSTAŃ WYSTERYLIZOWAŁA JUŻ:
-> 14 sterylek
-> 10 kastracji
-> 2 króliki
-> 2 szczury

RAZEM ZABIEGÓW 28 :1luvu:

Myślę że to całkiem niezły wynik jak na początek :wink:

Brawo Brawo :ok: wyniki zachwycające i prosimy o jeszcze więcej ciachniętych kotów :kitty: i koteczek :kotek:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt mar 25, 2011 7:56 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

To się nazywa dobra robota :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt mar 25, 2011 18:35 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Pierwsza oficjalna mieszkanka KP
Malutka ,drobniutka i strasznie brudna"ulicznica"TroszkE mi przypomina z postury Sisi :wink: Nie wiem jak ma na imię
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt mar 25, 2011 18:46 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

mar_tika pisze:Obrazek

Ale fajniutkie zdjęcie :P :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt mar 25, 2011 19:22 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Ma na imię Sali - tak jak niegdyś Panna Fufu z NND. :)
MIKUŚ

Post » Pt mar 25, 2011 20:15 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

znakomity wynik jak na poczatek :) Widze, ze dopiero sie rozkrecacie ale idzie wam to raz dwa :ok:
A kotusia sliczna, jeszcze jak juz bedzie czysciutka... :1luvu:

Rezerwuje wolna przyszla sobote dla was, o ile dostane wolne na ten dzien i nie ma zmiluj :ok:

Kiedy szczesliwy dzien dla malego bialo-burego kiciusia? Zapomnialam jak ma na imie :oops:

Kociara82

Post » Pt mar 25, 2011 20:15 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Elape - dziękujemy serdecznie za pomoc :1luvu:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]