Długowłosa Tri ['] juz nie cierpi :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2011 7:48 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw mar 24, 2011 16:06 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

To ja czekam na jakieś info dalsze. Dachowce raczej nie będą miały problemu z akceptacją. MCO trochę nerwowa jest ale feromonami ją zaczynam traktować, więc pewnie też by się przyzwyczaiła.

Lauriene

Od: Pt gru 05, 2008 23:24

Post » Czw mar 24, 2011 16:38 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Dzisiaj rozmawiałam z jedną dziewczyną. Mają kicię wyciągnąć z tej lecznicy (bo to lecznica a nie przytulisko jak myślałyśmy) i leczyć z tego KK w normalnych waunkach. Bo teraz to już ponoć jest leczona 2 tydzień tym samym antybiotykiem a efektu żadnego nie ma. Nawet nie miała pobranej krwi na zwykłe badania ponoć. Jak już będzie wyleczone wtedy zrobimy jej badania bo teraz wyniki byłyby raczej mało wiarygodne.
magdajedral

Post » Czw mar 24, 2011 16:44 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Biedna Kicia.
Jakby co to służę pomocą w ogarnianiu tego. I mój wet pewnie też (Rabiega, jest na wątku wetów polecanych).

Lauriene

Post » Czw mar 24, 2011 17:27 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Musi być już tylko dobrze, najważniejsze, że już się ktoś kicią zainteresował :)
magdajedral

Post » Pt mar 25, 2011 15:10 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Nie ma dobrych wieści. Kicia ma zapalenia płuc. Zaraz będę dzwoinć do dziewczyny kóra ma się nią zająć.
magdajedral

Post » Pt mar 25, 2011 15:12 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

magdajedral pisze:Nie ma dobrych wieści. Kicia ma zapalenia płuc. Zaraz będę dzwoinć do dziewczyny kóra ma się nią zająć.

biedna malutka :cry: , oby jej sie udało..

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pt mar 25, 2011 15:47 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Kicia już po konsultacji u dr. Czajki. Zapelenie płuc, dostała antybiotyk i Iwona wiezie ją do zaprzyjaźnionej lecznicy, gdzie kicia będzie sobie mieszkać aż wydobrzeje. Dr czajka podejrzewa też robaczycę bo te płuca na rtg dziwnie wyglądały. Wyniki badań krwi będą za jakieś 3-4 godziny. Jak będę miała nowe info to napiszę.
Kicia w realu jeszcze piękniejsza!!!! Grzeczna, chce się miziać i świetnie współpracuje z lekarzem, nie wierci się, nie wyrywa, daje się grzecznie badać.
magdajedral

Post » Pt mar 25, 2011 16:03 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

magdajedral pisze:Kicia już po konsultacji u dr. Czajki. Zapelenie płuc, dostała antybiotyk i Iwona wiezie ją do zaprzyjaźnionej lecznicy, gdzie kicia będzie sobie mieszkać aż wydobrzeje. Dr czajka podejrzewa też robaczycę bo te płuca na rtg dziwnie wyglądały. Wyniki badań krwi będą za jakieś 3-4 godziny. Jak będę miała nowe info to napiszę.
Kicia w realu jeszcze piękniejsza!!!! Grzeczna, chce się miziać i świetnie współpracuje z lekarzem, nie wierci się, nie wyrywa, daje się grzecznie badać.

biedna kicia, dobrze że jest już w dobrych rękach, mam nadzieję że się uda i kicia wróci do zdrowia :ok:

Tusinka

Post » Sob mar 26, 2011 20:45 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Biedna malutka. Bardzo jej współczuję.

Lauriene

Post » Nie mar 27, 2011 9:54 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Lauriene pisze:Biedna malutka. Bardzo jej współczuję.

trzymajmy :ok: aby kicia wyzdrowiała.

Tusinka

Post » Nie mar 27, 2011 11:10 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

mam nadzieję ze teraz będzie coraz lepiej
biedna kicia
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon mar 28, 2011 20:34 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Na razie wszystkie znaki mówią, że idzie ku dobremu. Kicia zareagowała na leczenie (wreszcie właściwe) i czuje się coraz lepiej. Jak już dojdzie do siebie to zajmiemy się testami na białaczkę i fip. Tylko prawdopodobnie trzeba będzie za te badania zapłacić. Jak mi powiedziano ok. 80zł. Więc zbieramy kasę!!!!!! Liczy się każda złotówka!!!!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Pon mar 28, 2011 23:19 Re: Długowłosa Tri szuka DT, DS!! Potrzebne finanse na badania!

niestety mogę tylko podbijać :piwa: :kotek: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto mar 29, 2011 7:55 Re: Długowłosa Tri szuka DT, DS!! Potrzebne finanse na badania!

czyli ona ma już DT?
teraz tylko potrzebny DS?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]