Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 8:52 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Szalony Kot pisze:Na rękach wielki kocur, szuka DT swoją drogą, bo jest cuuuudny.
Tylko ciężarówka za sprytna, a mamy kilka dni, bo ona tak na wylocie już wygląda...

wczoraj TEŻ nie mogłam spać. Znalazłam ten wątek. Randka pewnie nie dałaby tyle satysfakcji :ryk: :roll:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro mar 23, 2011 9:41 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Grosiu bez jakiś rewelacyjnych zmian ale On spał w nocy spokojnie oddychając przez 1 dziurkę.
Z drugiej co jakiś czas musze zdejmować ropne przylepy :evil:

Gorączki nie ma. Specjalnej ochoty na spacery po pokoju też nie i na jedzenie nie patrzy. Za to gdy idę do niego z jadłem , to widze jak mu się oczy zmieniają na gorsze :D bo "znowu go będzie męczyć"

asia2

Post » Śro mar 23, 2011 10:10 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Sadystki jesteśmy i tyle ;)

I randka to nie to, łapanie kotów - zimno, szaro, bezdomni, głodno - to są emocje :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro mar 23, 2011 23:17 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

no i znowu się martwię bardziej. Niby coś lepiej ale tak nie wyraźnie. Dziś podczas oglądania Grocha wyczułam, że węzły na nóżkach ciągle są powiększone. Te żuchwowe są mniejsze. Ciągle ten ropny wyciek z nosa. Nic lepiej. Dwa razy dziś poczuł zapach jedzonka i świetnie, śmiesznie wyglądał próbując złapac pachnące powietrze w zapchany nosek .
Ponieważ szukał jakiegoś odosobnionego miejsca i wchodził pod kanapę, przygotowałam mu pólkę w szafie z której ma spojrzenie na wszystko a jednocześnie siedzi w norce. Obok postawiłam mu drapak po którym może schodzić i wchodzić sobie do woli. Jednak idzie siusiu gdy ja go zdejmę na przytulanki czy oklepania czy właśnie specjalnie po to.

asia2

Post » Czw mar 24, 2011 14:29 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

mniej zatkane dziurki i nawet nieśmiała próba liźnięcia jedzonka :D Oczywiście zakończona półpłynną karmą w strzykawce :(
Na jezyku ma jakieś krwawe kropeczki. Nadżerki. Niech to już wszystko go zostawi w spokoju :!: :evil:

asia2

Post » Czw mar 24, 2011 14:51 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw mar 24, 2011 14:58 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Grochu kochany :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 24, 2011 15:05 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Kochani
20 marca minął równo miesiąc jak Grochu choruje :evil:

tak mi się przypomniało

i równo miesiąc jak trzymacie za niego kciuki :D

asia2

Post » Czw mar 24, 2011 15:57 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

z okazji miesięcznicy jeszcze napiszę aby nie zapomnieć o domku, który czeka na Gronia.
Jak się domyślacie piszę im o wszystkim i też uprzedzam o różnych możliwych rozwiązaniach :(
W związku z tym, że tak trudne jest leczenie Groszka napisałam im że ani Grochu ani ja ani nikt nie będzie miał do nich żalu jeśli zrezygnują. I co dostałam w odpowiedzi? Że nie mają takiego zamiaru, że choroba Groszka nie zmieniła ich uczuć do niego i że na niego bardzo czekają, tęsknią i kibicują mu cały czas:1luvu:

asia2

Post » Czw mar 24, 2011 16:26 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

:1luvu: dla Grosiowego domku! Miesiąc trzymamy kciuki i będziemy trzymać jeszcze wiele, wiele miesięcy, tylko mam nadzieję, że nie będzie trzeba :ok: Grosiu, zdrowiej malutki, domek czeka, życie całe przed Tobą :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw mar 24, 2011 17:46 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

:dance: :dance2: :dance: :dance2:
Groszek się ze mną bawił :1luvu: :1luvu:

podniosłam go , jak zwykle przed karmieniem na oklepanie lub mizianie a on po krótkim spacerku po pokoju wskoczył na drapak, zaczął przeciągając się szarpać pieniek a potem rozpoczęliśmy najpierw zabawę myszką a później sznurkiem :D :D :D
(krótką zabawę, słaby jest no i katar przeszkadza)

niech mnie Ktoś uszczypnie 8O :1luvu:

asia2

Post » Czw mar 24, 2011 17:47 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

asia2 pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2:

podniosłam go , jak zwykle przed karmieniem na oklepanie lub mizianie a on po krótkim spacerku po pokoju wskoczył na drapak, zaczął przeciągając się szarpać pieniek a potem rozpoczęliśmy najpierw zabawę myszką a później sznurkiem :D :D :D

No to szczypię! :mrgreen:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw mar 24, 2011 17:59 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Zofia&Sasza pisze:
asia2 pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2:

No to szczypię! :mrgreen:

dzięki :D a teraz idę do Groszka sprawdzić czy mi się to śniło czy nie :D :D

asia2

Post » Czw mar 24, 2011 18:10 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Asiu, to i ja uszczypnę :mrgreen:
Brawo Groszeńku :D Dzielny z ciebie chłopak :1luvu:
A dla Groszkowego przyszłego domku ogromne podziękowania i brawa :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 24, 2011 18:30 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

bardzo bym chciała żeby to oznaczało WIELE dla dalszej kuracji Groszka :1luvu:

Już mnie nie szczypcie bo kto mnie będzie leczył z tych ran :ryk: :1luvu: dzięki

asia2

[poprzednia][następna]