Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Jako że wątek trochę kupowy był to mam pytanieCzy to normalne że kot robi 2 razy kupę w ciągu dnia?
JaEwka pisze:Jako że wątek trochę kupowy był to mam pytanieCzy to normalne że kot robi 2 razy kupę w ciągu dnia?
zzuzu pisze:chwile mnie w łazience nie było a Franka już wciągnęła połowę kolacji. apetyt dopisuje, więc chyba jej nic nie boli, tylko za ludziem się pobeczała ...
zzuzu pisze:JaEwka pisze:Jako że wątek trochę kupowy był to mam pytanieCzy to normalne że kot robi 2 razy kupę w ciągu dnia?
dla mnie normalne, moim się zdarza. dlatego ja znowu zaczynam panikować jak tymczasy dwa dni nie robią
turkawka pisze:zzuzu pisze:JaEwka pisze:Jako że wątek trochę kupowy był to mam pytanieCzy to normalne że kot robi 2 razy kupę w ciągu dnia?
dla mnie normalne, moim się zdarza. dlatego ja znowu zaczynam panikować jak tymczasy dwa dni nie robią
Na gotowej karmie całkiem normalne. Na barfie normalnym jest, że robią jedną na dwa dni.
No i muszę Wam powiedzieć, że fajnie się czyta przygody koci Frani :]
(trzymajcie kciuki, żebym się dzisiaj zebrała i dodała ją na stronę do leczonych, czy może do szukających domu?)
zzuzu pisze:a mój TŻ, wczoraj po wyjściu Gibutkowej, jak mu powiedziałam, że Franka tak ładnie na rękach w kocyku zasnęła i że teraz będę ją molestować i na siłe glaskać, to stwierdził "spoko, głaskaj. ja nie będę. nie mam czasu .... Baltazara muszę glaskać!"![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 500 gości