justyna p pisze:My mówimy plażowanie i zaraz przychodzą nam do głowy opowiesci jak to Henrysia bierze leżaczek i w malutkim kocim stroju stroju kąpielowym w myszki idzie na balkon![]()
Jak sobie to wyobraziłam to...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna p pisze:My mówimy plażowanie i zaraz przychodzą nam do głowy opowiesci jak to Henrysia bierze leżaczek i w malutkim kocim stroju stroju kąpielowym w myszki idzie na balkon![]()
Agn pisze:Nebesska, czyli jak? Wystarczy dać Ci szlaban i sweterek udziergasz?![]()
[Wczoraj była PearlRain z niespodzianką od Ciebie - dziękuję.]
nebesska pisze:Justyna, a czy myśleliście może z TŻ-em, aby zająć się produkcją kocich historyjek? Takich do kocich poduszek?
Przyznam, że bardzo sugestywnie opowiadasz - no nie da się nie wierzyć! [a ta pidżamka Grysika to jaka? w paski? czy może w ptaszki?
justyna p pisze:Mam nadzieję, że cisza u Agn oznacza, że życie sobie powolutku i spokojnie płynie w Leśnym Domku?
justyna p pisze:Chrobotek ma piżamkę w duże aniołki i małe diabełkiBo on tak paaaatrzy tymi smoimi wielkimi oczkami jak aniołek
a za chwilę ma atak diabełkowania
![]()
Ostatnio jak byliśmy na szczepieniu u Doc, weszła na chwilę dziewczyna ze sklepu zoologocznego obok, spojrzała na Chrobota, którego akurat trzymałam na stole i zapytała co on taki zdziwiony![]()
A Chrobotki po prostu mają takie wieeelkie oczy
pixie65 pisze:Justyna p - cudne są te historyjki
Agn pisze:Na szczęście koty grzeczne. Sytuacje chorobowe opanowane i ujęte w ramy codziennych reguł.
Agn pisze:Dzióbie się pracowicie.
dolabra pisze:wczoraj zamontowano dla kotów na lato klimatyzator..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą i 63 gości