Matyldzi zmiany w buzince goja się bardzo ładnie

Została tez dziś zaszczepiona ii za 3 tyg powtórka

Lussi też została zaszczepiona z tym że to już druga szczepionka była

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Po obmacaniu diagnoza brzmi: tluszczyk zlazł, ale została na diagnostykę - lepiej wiedzieć na pewno.Wieczorem ją odbiorę i napiszę co i jak.
Alienor pisze:Króliki są grrrroźneA Stella już w domu - miała rentgena i wyszło, że u niej to silny odczyn zapalny+ tłuszczyk, który "spełzł" tam. Mam antybiotyk dla niej i lek przeciwzapalny. Jak nic nie będzie niepokojącego 26 idziemy na kontrolę. Co do nóżki - pani doktor obejrzała dokładnie - wygląda to na stare naderwanie wiązadła krzyżowego. Jak chcemy to można kicię przyśpić i zrobić pełną diagnostykę (RTG itd.) bo jak kicię się rusza, to miauczy że boli i się spina. Przy czym nie przeszkadza to raczej kici więc mamy się zastanowić czy chcemy - na razie ten brzuch był najpilniejszy no i zdjęcie było bez premedykacji.
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką wróciłam od weta z Matyldzią , Lussi i świnką Krecikiem :
Matyldzi zmiany w buzince goja się bardzo ładnie, choć nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie całkiem dobrze
Została tez dziś zaszczepiona ii za 3 tyg powtórka![]()
Lussi też została zaszczepiona z tym że to już druga szczepionka była. Przed chwilką miałam tel w sprawie adopcji Lussii i zobaczymy , trzymajcie
justyna8585 pisze:On nie jest dziki,tylko głupi,wstrętny i złośliwy...Nigdy w życiu nie miałam takiego czegoś w domu,a miałam już trochę królików na dt.Podejdzie do mnie tylko wtedy,jak mam jedzenie.Dzisiaj spałam 2 godz. w nocyNigdy nie tłumaczyłam ludzi pozbywających sie zwierząt,ale w tym przypadku naprawde nie powiedziałabym na nich nic złego.Jeśli kastracja go nie uspokoi,to nie wiem co będzie.
W klatce siedzieć nie chce,bo wali głową i gryzie pręty, wypuszczony wkskakuje na meble,niszczy wszystko,zamaist wąchać,to gryzie.Ile on ma siły i jak wysoko skacze.
on by sie nadawał do pół domowych warunków,ale na pewno nie do mieszkania.Gdybyście słyszeli,że ktoś szuka takiego...będę naprawdę wdzięczna.
ma 2,5 kg,młody,Baranek
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Coookie...byłaś w niedziele w schronisku?
terenia1 pisze:Inez dziś wypuściłam z boksu - więc dziewczyna ma dużo przestrzeni do biegania, powygladała przez okno pozwiedzała nowe terytorium i zadekowała się na szafie w legowisku, wtrząchnęła dziewczyna dwie michy mokregoapetycik to ona ma i oby tak dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości