Moderator: Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Ja jeszcze nie powiesiłam, ale to są istne cudeńkaW życiu nie miałam tak pięknych firan!!!
Mruczeńka1981 pisze:W sypialni mam jeden karnisz 120 a jeden 80, a chciałabym firanki z fioletowymi kołami. Mąż mnie chyba z domu wygoni i będę spać pod mostem pod firanami
AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:W sypialni mam jeden karnisz 120 a jeden 80, a chciałabym firanki z fioletowymi kołami. Mąż mnie chyba z domu wygoni i będę spać pod mostem pod firanami
Chyba byłby niespełna rozumu. Ale nie bój żaby, przygarnę Cię w razie co
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:W sypialni mam jeden karnisz 120 a jeden 80, a chciałabym firanki z fioletowymi kołami. Mąż mnie chyba z domu wygoni i będę spać pod mostem pod firanami
Chyba byłby niespełna rozumu. Ale nie bój żaby, przygarnę Cię w razie co
Dyrka, jak bedzie krzyczał to zrobimy mu fiolety na oczętach w ramach współpracy skarbonkowej
krynia08 pisze:a fiolety takie pięknehttp://patrz.pl/zdjecia/fioletowe-niebo
Mruczeńka1981 pisze:Hihihi chyba matki karmiącej nie wygoni![]()
Czekamy na odpowiedź Halinki
Mruczeńka1981 pisze:Hihihi chyba matki karmiącej nie wygoni![]()
Czekamy na odpowiedź Halinki
Mruczeńka1981 pisze:W sypialni mam jeden karnisz 120 a jeden 80, a chciałabym firanki z fioletowymi kołami. Mąż mnie chyba z domu wygoni i będę spać pod mostem pod firanami
Mruczeńka1981 pisze:Mruczeńka1981 pisze:W sypialni mam jeden karnisz 120 a jeden 80, a chciałabym firanki z fioletowymi kołami. Mąż mnie chyba z domu wygoni i będę spać pod mostem pod firanami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości