Etna ['] Ava w DT. Midnight & Elena - szukamy domu!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 19:20 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Cameo pisze:Gdyby nie Ja i moje ogłoszenia, to Junona, Podstolina, Merlin, Delicja, Bunia, Macchiato... nadal tkwiły by w schronisku, lub za drugą stroną TM.

RÓB SWOJE, NA INNYCH NIE PATRZ... Niektórym osobom zazdrość wypaliła wszystkie komórki mózgowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale TYM się nie przejmuj!!!!!!!!!!! CO Z KOTECZKĄ???
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Wto mar 22, 2011 19:23 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Z tego co mi mówiła Kruszyna, Avy nie było w weekend w schronisku, była tylko Jamajka - która jest do niej łudząco podobna.

Wysłałam PW do pewnej dobrej duszki, póki co, czekam na odpowiedź.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto mar 22, 2011 19:25 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Małgosiu, nadal będę robić ogłoszenia kociastych, i nie dla Gibutkowej, nie dla forum, tylko dla KOTÓW.

EOT w tym temacie.

Cameo

Post » Wto mar 22, 2011 19:33 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Marzenia11 pisze:Chciałabym tylko nieśmiało poprosić, aby każdy kto może z Wrocławia zrobił wszystko, aby się dowiedzieć co z Avą - czy zyje i jeśli tak to jak jej można pomóc. na takie informacje będę czekać w tym wątku.

:ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto mar 22, 2011 20:07 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Cameo pisze:
Gibutkowa pisze:No szlak mnie jasny trafi, no! :evil:

To niech Cię... trafi.

W dniach 27-28 Lutego wymieniłam kilka PW z Eweliną. W tym czasie miałam w podpisie banerek Etny, ponieważ został zrobiony 27 Marca. Był też często na górze forum, szczególnie w godzinach wieczornych. Więc soory, ale nie wierzę że Ewelina nie wiedziała o tym wątku. A tym bardziej Ty - aktywna uczestniczka forum.

Pytanie do Gibutkowej i JaEwka - zajrzałabyście do tego wątku, po aferze z Noemi? jak myślę że raczej nie, więc dlatego nie wstawiłam linka na wątku schroniskowym.

Każdy ma swoje prywatne sprawy, życie, koty... u mnie wszystkie zachorowały (trzy mają problemy zębowe, jeden (tymczasik) jest po ciężkiej operacji, drugi to alergik pokarmowy). Więc winienie mnie za to, jest grubą... przesadą...

Cameo przestań :roll: Co ma afera na wątku Noemi do innych kotów?? A może właśnie dlatego nie podałaś linka na ogólnym schronowym ??? Bałaś się czegoś czy co???? Nie jesteś z Wrocławia, jeżeli już zakładasz jakiemuś kotu wątek mogłabyś podawać wolontariuszom z Wrocławia że coś takiego robisz żeby wiedziały, że się coś w okół tego kota kręci (chociażby po to aby wyciągnać go ze schronu kiedy jest transport, albo chociaż do którejś napisać pw to nie takie ciężkie jest nas tu trochę... )
No o dziwo zaskoczę Cię nie miałam pojęcia o tym wątku (gdybym wiedziała pojechałabym po Avę do schronu aby mogła pojechać do DT... ) od kilku tygodni rzadko zaglądam na forum (nie muszę się przyglądać każdemu banerkowi jaki ludzie mają w podpisie :roll: a wchodząc na forum zaglądam tylko na wątki ze swoimi postami nie mam czasu aby szukać na podforach czy aby ktoś jakiemuś kotu wątku nie założył....od tego jest wątek schronowy aby takie informacje przekazywać ) i dawno nie było mnie w schronisku (przynajmniej od 3 weekendów) więc nie wiem co się teraz dzieje z kotami.
I znów jest powtórka z rozrywki.. zakładasz kotu wątek znikasz i róbta co chceta... Twoje koty już wcześniej chorowały więc nie zasłaniał się tym że nie masz czasu wejść na 10 min zobaczyć co się dzieje i napisać do kogoś pw czy może zabrać kota ze schronu.

I odpowiadam na pytanie: TAK Zajrzałabym na ten wątek. Dlaczego miałabym tego nie zrobić???
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro mar 23, 2011 0:30 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Cameo pisze:
Marzenia11 pisze:K..wa - byłam przekonana że wiesz o całej sytuacji..... i dlatego nie pisałam pw.... k...wa-jestem wściekła na siebie. szlag.

smarti, jak chcesz coś napisać, to chociaż się przeloguj...

Jasne że dziewczyny wiedziały o tym wątku, a jak :) został założony 27 Marca, było duuuuużo czasu.

8O 8O

Cameo-daj mi spokój,masz jakąś paranoję??
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro mar 23, 2011 0:53 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Puszatku!
W Warszawie w schronisku też są koty czekające na pomoc. Gilda dziś odeszła :(
Ale inne czekają....
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=124998
Krzysiekbolo

Post » Śro mar 23, 2011 1:05 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Krzysiekbolo pisze:Puszatku!
Ale inne czekają....

Oj tak tak.
Jest Ciumcia. Jest Tola. Jest tyle, które szukają pomocy...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro mar 23, 2011 6:44 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Wszystko pięknie, zapasy na całego, tylko gdzie tu troska o Avę? Gdzie kot? :?
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro mar 23, 2011 11:47 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Krzysiekbolo pisze:Puszatku!
Ale inne czekają....

wiem o Gildzie już od wczoraj
wiem, że wszystkich kotów i tak nie jesteśmy w stanie uratować
02 marca bardzo chciałam pomóc Avie, szczególnie po śmierci Etny
ale to było 3 tygodnie temu a w międzyczasie trafiła do mnie kolejna kocia bida
maleńka koteczka z Otwocka, która już nie radziła sobie z dzikimi kotami
może nie była w takiej potrzebie jak Ava, trudno to oceniać i przyjąć rolę Boga
temu dać życie a tego pozbawić
mam w domu piątkę młodych kociaków i żadne z nich nie było moim wyborem
to nie ja szukałam kota, to one znajdowały mnie, tylko dwójkę widziałam wcześniej na zdjęciu
dla mnie liczyła się tylko chęć pomocy

Przykro mi bardzo, że nie mogę zabrać już Avy
pięć kotów to już bardzo dużo...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro mar 23, 2011 12:59 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

JaEwka pisze:Cameo przestań :roll: Co ma afera na wątku Noemi do innych kotów?? A może właśnie dlatego nie podałaś linka na ogólnym schronowym ??? Bałaś się czegoś czy co???? Nie jesteś z Wrocławia, jeżeli już zakładasz jakiemuś kotu wątek mogłabyś podawać wolontariuszom z Wrocławia że coś takiego robisz żeby wiedziały, że się coś w okół tego kota kręci (chociażby po to aby wyciągnać go ze schronu kiedy jest transport, albo chociaż do którejś napisać pw to nie takie ciężkie jest nas tu trochę... )
No o dziwo zaskoczę Cię nie miałam pojęcia o tym wątku (gdybym wiedziała pojechałabym po Avę do schronu aby mogła pojechać do DT... ) od kilku tygodni rzadko zaglądam na forum (nie muszę się przyglądać każdemu banerkowi jaki ludzie mają w podpisie :roll: a wchodząc na forum zaglądam tylko na wątki ze swoimi postami nie mam czasu aby szukać na podforach czy aby ktoś jakiemuś kotu wątku nie założył....od tego jest wątek schronowy aby takie informacje przekazywać ) i dawno nie było mnie w schronisku (przynajmniej od 3 weekendów) więc nie wiem co się teraz dzieje z kotami.
I znów jest powtórka z rozrywki.. zakładasz kotu wątek znikasz i róbta co chceta... Twoje koty już wcześniej chorowały więc nie zasłaniał się tym że nie masz czasu wejść na 10 min zobaczyć co się dzieje i napisać do kogoś pw czy może zabrać kota ze schronu.

Zauważ że przez dwa tygodnie nie było mnie na forum! a powody mogły być różne! jak mi nie wierzysz, zerknij w moje posty. Mogłam być chora, mogłam wyjechać, no... nie było mnie i kropka. Gdyby ktoś się uparł, to mógłby kliknąć w moje adopcje miau, tam były podane wszystkie namiary!!! Nie dostałam żadnego telefonu w tej sprawie!!!

Nie miałam netu, i czasu na latanie po cafejkach internetowych (pracuję!). Więc co mogłam zrobić? zrobiłam co mogłam - wysyłałam PW, szukałam transportu i nic!
Ostatnio edytowano Śro mar 23, 2011 13:01 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Post » Śro mar 23, 2011 13:01 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

JaEwka pisze:Dlaczego miałabym tego nie zrobić???

Bo dodałaś mnie do wrogów, czyż nie....?

Cameo

Post » Śro mar 23, 2011 16:39 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Cameo pisze:
JaEwka pisze:Dlaczego miałabym tego nie zrobić???

Bo dodałaś mnie do wrogów, czyż nie....?

:roll: Nie mam nikogo na liście wrogów.... nie bawie się w takie rzeczy
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro mar 23, 2011 16:44 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Co z Avą? Żyje?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]