Księżniczka TRI już w DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 21, 2011 21:45 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

aburacze pisze:
Z innej beczki, to chyba trzeba jednak porobić więcej ogłoszeń. CatAngel, pisałaś coś żebym się zajął numerami od 45 z Twojej listy, tak? :)

A no :D ja zrobiłam do 45 bez gumtree i alegratkę.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto mar 22, 2011 15:06 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

hopsaj Księżniczko :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto mar 22, 2011 21:28 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Pojawilo sie info na FB:
Witam, mam dwa swoje koty-kota i kotkę, z adopcji i jeszcze psa, dobrze z nimi żyjącego:),w sytuacji podbramkowej koteczka może trafic do nas na tymczas. z powodów finansowych nie planowałam kolejnego zwierzaka, ale jeśli nikt się nie zgłosi to chętnie przygarniemy małą do nas i pomożemy w sukaniu domu stałego, jak cos piszcie na pw przez fb.
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Śro mar 23, 2011 11:14 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Jest kolejna oferta. Trzymajcie kciuki!
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Post » Śro mar 23, 2011 11:32 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Tak, wczoraj dzwoniły już 2 osoby oferujące tymczas, jedna brzmiała bardzo sensownie:)
Sama właścicielka śledzi FB i ona ma oczywiście ostateczny głos w tej sprawie. Wiem, że się zastanawia i jest jej bardzo ciężko pogodzić się z myślą, że lada dzień rozstanie się na zawsze z kotką. Wiem także, że wolałaby od razu oddać kicię do DS, żeby nie przechodziła tylu stresów, ale na razie DS brak, a czas nagli.

Dodaje jeszcze kilka słów opisu pięknej Księżniczki przez jej panią:

"Kotka jest bardzo zabawowa,lubi się bawić myszkami, które wręcz aportuje jak psiak.Świetna zabawa jest też z wędką albo własnym ogonkiem a to wtedy kiedy chce mi zasygnalizować, że czas na zabawę. Jest niezależna, sama wyznacza czas i długość pieszczot no i oczywiście lubi spać w łóżku.Uwielbia jak się ją delikatnie głaszcze po wibrysach oraz szczotkowanie za uszami drucianą szczotką do włosów.Sygnalizuje też kiedy użyła kuwety".

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro mar 23, 2011 12:27 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

CatAngel

Post » Czw mar 24, 2011 12:22 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Dzień dobry!

Alex405 pisze:Tak, wczoraj dzwoniły już 2 osoby oferujące tymczas, jedna brzmiała bardzo sensownie:)

Tak się tylko chciałem upewnić, póki co osoby które się zgłosiły oferują tylko DT, więc ogłoszeń nie ma sensu zmieniać, tak?

Ze statystyk, to obecne Allegro to 420 obejrzeń (i nadal jedna obserwuje), Gumtree to 230 a Alegratka to 78. Na Gumtree podbiłem, bo spadło na trzecią stronę i mało kto już zaglądał (jest teraz na pierwszej). Na Allegro będzie dużo więcej pod koniec aukcji, myślę że do 1000 spokojnie dojdzie :)

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Czw mar 24, 2011 12:28 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

z tego co wiem na razie są oferty DT
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw mar 24, 2011 17:18 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Sorry, że odpowiadam z opóźnieniem, ale dopiero wróciłam z lekcji.
Tak, na razie mamy tylko oferty DT.

Bardzo, bardzo dziękuję za info o oglądalności ogłoszeń i podbijanie:)

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pt mar 25, 2011 21:25 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Dobry wieczór!

Alex405 pisze:Tak, na razie mamy tylko oferty DT.

Bardzo, bardzo dziękuję za info o oglądalności ogłoszeń i podbijanie:)

Nie ma problemu, trzymam kciuki i ciągle patrzę czy ogłoszenia się dobrze "oglądają", bo to może przełożyć się na dom dla kotki. A jest nieźle: Allegro przekroczyło właśnie 500 odwiedzin i zostały jeszcze 4 dni do końca aukcji (wystawię nową jak ta się skończy). Ale ważniejsze: aukcja ma już dwóch obserwatorów :ok: Może coś z tego wyniknie? Natomiast "podbicie" na Gumtree przełożyło się na 315 odwiedzin. Alegratka to nadal niewielki przyrost: 85.

Fajnie że zgłosiły się potencjalne DT. Czy coś nowego słychać w tej sprawie, tzn. Księżniczka wybiera się niedługo do DT?

Pozdrawiam serdecznie!

Adam.
aburacze

Post » Sob mar 26, 2011 19:48 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Sluchajcie co jest z osobami oferującymi DT? Mam skargi na FB, ze są kompletnie ignorowani :(
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Post » Nie mar 27, 2011 0:05 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Czytałam i się nie dziwię temu chłopakowi :? i niestety przepadł dom :( Tak się nie robi jeżeli jest oferta na fb z domkiem powinniśmy ją przyjąć :(
Dobrze, że mimo wszystko wziął innego kociaka z fundacji i dał mu dom

CatAngel

Post » Nie mar 27, 2011 8:43 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Szalony Kot pisze:Może dajcie namiar bezpośredni, skoro pośrednik nie przekazuje sprawy dalej?

Jakby co to drugi numer telefonu w ogłoszeniu na Allegro należy do właścicielki kotki: 691 857 546
Ale z tego co Alex405 pisała to ona też śledzi FB, więc trochę nie rozumiem :(
Myślę, że to wszystko przez stres/problemy/brak czasu a nie ze złej woli.

Pozdrawiam wszystkich!

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]