(dam azodylowi drugą szansę)
PcimOlki pisze:PayPal niepotrzebny.
A vaccine shipping charge of $29.95 is charged for all orders containing vaccines or items that need to be refrigerated.
International Orders: We ship via Express Mail. For most international orders, shipping is approximately $36.50. We do not ship pet food internationally.
Nie macie niestety paczkomatów w Białymstoku (to chyba najszybszy i najwygodniejszy transport) ale w kraju jakoś sobie poradzimy1969ak pisze: Transport do mnie jakoś wykombinuję.
jaguarius pisze:ja też, ja też![]()
(dam azodylowi drugą szansę)
Slonko_Łódź pisze:...
No właśnie czytałamZ drugiej strony na głównej mają, że zamówienie powyżej 85$ ma free shipping.... Ale coś mi się wydaje, że jednak trzeba doliczyć tę stówkę do kosztów.... A jak nie pay pal to co? Bo ja jestem debilna również w kwestii zakupów zagranicą....
casica pisze:Korzystałam z pomocy magic
Slonko_Łódź pisze:Ja nie mam kredytówki. A visą electron mBanku niestety z tego co wiem nie da się obsłużyć zagranicznych zakupów.... Czyli chyba zostaje mi pay pal![]()
...
PcimOlki pisze:Slonko_Łódź pisze:Ja nie mam kredytówki. A visą electron mBanku niestety z tego co wiem nie da się obsłużyć zagranicznych zakupów.... Czyli chyba zostaje mi pay pal![]()
...
Moją się daje.
Miodalik pisze:Czy mozecie mi polecic dobrego Veta z Lodzi ? Dla nerkowca ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości