W sumie to lepiej późno niż wcale napisać tutaj dłuuuugo przeglądałam ten wątek, szukając dłuuuuuuuugo Naszego Wymarzonego Białego Kociaka mirka-t podała mi link BIAŁY KOCUREK 9-12 mies. oddany,bo zbyt zabawowy i tak od 4grudnia ub.r. Białasek - Alik jest szczęśliwym Posiadaczem Naszych Serc To Nasze Śliczności: http://pl.tinypic.com/usermedia.php?uo=2y51IoYqNBO6bYDF7uI5LIh4l5k2TGxc tu Nasz wątek: zapraszamy Pokonaliśmy kk Aliś - kot z ADHD Dłuuuuuugo niestety Nam Aliś chorował na kk, ale już jest ZDROWY Za jakiś czas pewnie się doczyści do "białości" Fotki Alisia w lepszej rozdzielczości jakby ktoś miał ochotę pooglądać FOTO ALIK-a a tu foto Alika "bliźniaka" FOTO PERIK-a Pozdrawiamy i wszystkim Kociastym Szczęśliwych Domków życzymy
P.S. No ALiś dawaj na 1 str "W Śnieżynkowie" jako forumowy Kotek Ślicznotek Pańcia się chwali
Ostatnio edytowano Śro mar 23, 2011 0:34 przez Kessi77, łącznie edytowano 1 raz
Hesus ma się świetnie:) Aktualnie a na imię Seiko. Kiedy patrzy mi w oczy, bądź przechadza się przy mnie po mieszkaniu jest anielsko grzeczny, kiedy chcę spać jest diabelsko niegrzeczny kocham go bardzo - zaprzyjaźnił się już z moi kotem - śpimy we trójkę Chciałabym wam zaprezentować zdjęcia, niestety mam problem z kompem "nie wykrywa kabla", ale Justynie z fundacji przesyłałam już mmsy