Wituś i Madzia (FeLV+) z Konina, za TM [' ] Już 6 lat :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 22:19 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Ooo - ja też histeryczka!!!

Nie wiem - może odezwie się Cynamon i Wanilia - ale coś mi się wydaje, że nie.
Jak przeczytałaś całość - to pewnie zauważyłaś jak długo ten kotek czeka - jest najdłużej w całym schronie!!!!

Muszę i ja się dopytać. Tylko ja na FB nie działam.

Pozdrawiam
Ja też przypadkiem zupełnie się pojawiłam - w dodatku zakocona i niezorganizowana
I tak rozrabiam
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto mar 22, 2011 22:26 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

To podpytaj o fb. Ja co prawda jestem uzależniona od FB ale wydarzeń nie robiłam nigdy :P no cóż... zawsze może być ten pierwszy raz ;)
A ja już zostaję stałym bywalcem wątku i trzymam nieustające :ok: :ok:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto mar 22, 2011 22:36 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Dzięki Wielkie

Jutro na pewno uda mi się jakoś złapać informacje... wypytam dokładnie Cynamon i Wanilię.

Jak to wspaniale, że ktoś się odzywa.
Bo ja od wczoraj wiieczorem do niczego się nie nadaje.
Martwiłam się jak zorganizować moje trudne koty na nowe wydarzenie... nie chciałam myśleć, że może być jeszcze trudniej...

Nadzieja (może i matka głupich) ale porywa do czynu...
To, że ktoś jeszcze jest obok (niezależnie od tego jak bardzo blisk czy daleko obok) dodaje nadziei i odwagi.
Dziewczyny miały rację, że płaczem sięnic nie pomoże... ale od płaczu też się zaczyna... empatia.
Wyciągniemy Wita ze schronu!!!!
TAK TAK TAK

Muszę w to wierzyć
Jeszcze chwilę wytrzymaj kotku
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto mar 22, 2011 22:50 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Wysłałam PW do Cynamon i Wanilia.
Na pewno da znać jak kwestia ogłoszeń.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto mar 22, 2011 23:06 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Przyszłam z wątku obok :arrow: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!
Przycupnę i potrzymam ogrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrromne :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jus87 pisze:To podpytaj o fb. Ja co prawda jestem uzależniona od FB

też tak mam 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk: no ładnie ładnie :twisted:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro mar 23, 2011 7:24 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

No dobra - ja tam się o FB kłócić nie będę jak coś dobrego ma z tego wyniknąć to najważniejsze. :)

A poważnie tak myślę, że Wicia koniecznie trzeba wyciągnąć ze schronu - teraz dorosły (nie stary) i chory zostanie odstawiony z toru bocznego na podtorze... Tak to czuję...

Wyciągam kochanego dzikuna za uszy i ogonek, na razie na górę listy.
Dziękuję, że o nim pamiętacie.

A teraz Wiciu górą!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro mar 23, 2011 8:28 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Ten kot zasługuje na szansę -tyle lat w schronie 8O -bardzo żałuję,że nie mam jak i gdzie bo bóg mi świadkiem zabrałabym bez zastanowienia;dlatego żal mi tak bardzo tego rudaska,którego meksykanka próbujesz pomóc nam uratować;tyle ludzi stara się mu pomóc i nie wychodzi a dla Wita starczyłby jeden człowiek...podnośmy go może ktoś zakocha się w nim bo na to zasłużył;tyle lat oczekiwania :(

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro mar 23, 2011 8:47 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Życzę sobie, żeby było "i" "i" - szczęście dla zapomnianego Wita oraz raztunek dla rudaska jeszcze bez imienia.
Tak być musi !!!!
Łapami i sercem
Za
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro mar 23, 2011 8:54 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

kasia86 pisze:Dla Witusia pozostanie w schronie to niestety wyrok. :cry:

tak samo dla innych tam chorych np Madzi viewtopic.php?f=13&t=117997&start=15
Abbuni viewtopic.php?f=13&t=89176&hilit=Abba
Klakierka viewtopic.php?f=13&t=106226&hilit=+Klakier
czy Innych :cry:

Nie zapominajcie też o pozostałych chorych koteczkach. :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro mar 23, 2011 9:18 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Pozwalam sobie zacytować list od Cynamon i Wanilia, który dostałąm na PW. Na pewno się nie obrazi...bo przecież o dobro kocie i ludzkie chodzi

"są jeszcze cztery koty w schronie ze stwierdzoną białaczką, trzy dopiero od niedawna izolowane, wiec nie wiadomo ile jeszcze zarażonych - priorytetem jest zorganizowanie teraz pieniędzy na testy, żeby wszystkie przetestować... mamy obiecaną pomoc z Kociej Skarbonki ale dopiero w maju. będzie dobrze, jak taki ruch, bedą ogłoszenia, to jest nadzieja".

Kasia86 ma rację - czy możnaby zorganizować jakiś front pomocy dla tych choraczków...

Czy chory przyjaciel to gorszy przyjaciel?
Każdy głupi potrafi wziąc kotka młodego i zdrowiusieńkiego...ale przecież nikt nie chce być "każdy głupi", prawda.

Pomysły na wyrwanie tych choraczków ze schronów - publikacje w gazetach???
Kto da więcej?

Ja nawet Witowi głupol nie potrafię załatwić dobrej miejscówki...
Ale co cztery łapy... to nie jedna głowa.

Ja dotychczas nawet nie wiedziałam, że kocia białaczka to taka plaga...
Ale... staram się.

Pozdrawiam i liczę na "ruch w interesie"
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro mar 23, 2011 9:35 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

melduję sie.zapiszę wątek i pocztam na spkojnie. Teraz tradycyjnie za prace się zabiorę.Ktoś musi na weta i puszki zarobic. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro mar 23, 2011 9:41 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Wit nie ma wydarzenia FB - pomoc uzależnionych bardzo mile widziana, im bardziej popularny człowiek na FB tym większe szanse na szeroką publicity :ok: ja mam konto ale słabo tam z moją aktywnością i popularnością - wiec będę wdzięczna za pomoc :1luvu:
jest allegro do odnowienia, meksykanka zaoferowała wyróżnienie plus przydałby się pakiecik u CatAngel :twisted: parę postów wcześniej jest tekst a allegro, trzeba go trochę poprawić, dodać info o białaczce - jak tylko to zrobię, tu wkleję
dzięki za pomoc :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Śro mar 23, 2011 9:56 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Koci Aniele jesteś gdzieś tu?? Pomożesz z tym wydarzeniem na FB?? ja mogę zrobić tylko nie bardzo wiem jak :oops: ale jak mnie poinstruujesz albo pomożesz w jakiś sposób to będę dźwięczna! A raczej Wicio będzie :)
:ok: będzie dobrze
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro mar 23, 2011 10:02 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

No jak może mnie nie być :D Tam gdzie mnie potrzebują tam jestem :D

Możecie mi podesłać ten tekst, bo zanim ja się odnajdę :) będzie południe :ryk: :? żeby z tą białaczką był już.

Albo może poczekam, aż cynamon i wanilia wklei :) i zrobię FB- to tylko 5min roboty :twisted:

CatAngel

Post » Śro mar 23, 2011 10:02 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Jus87 pisze:Koci Aniele jesteś gdzieś tu?? Pomożesz z tym wydarzeniem na FB?? ja mogę zrobić tylko nie bardzo wiem jak :oops: ale jak mnie poinstruujesz albo pomożesz w jakiś sposób to będę dźwięczna! A raczej Wicio będzie :)
:ok: będzie dobrze

A chcesz zrobić :mrgreen: to cię nauczę :D ale to musisz na Czata na FB wejść :)

CatAngel

[poprzednia][następna]