Niewidomy Elwis MA DOM!!! Dziekuję wszystkim :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 9:21 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

KaleidoStar pisze:Mój ukochany pięknotek *_* Wiadomo, Elvisek najważniejszy jest :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja tu nie mogę wchodzić no.. Za każdym razem zaczynam się zastanawiać czy może jednak, jakoś.. i tylko się katuję :( i mi się plakać chce, że nie mogę Go mieć :(

Kolejki się po naszego Elwiska nie ustawiają, więc może jeszcze zdążysz po głębszych przemyśleniach :twisted: :wink:

Mój syn umie zaczarować Elwiska i ten pięknie zaczyna wtedy mruczeć :1luvu:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob mar 19, 2011 11:01 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Podniosę Elwiska ,bo strasznie cicho się u niego zrobiło.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto mar 22, 2011 21:59 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Tym razem cisza u Elwiska zapowiada szczesliwe wydarzenie w jego kocim życiu 8)
Elwisek ma zaklepany domek i to taki, który ma już od nas koty.
Szukamy transportu do Poznania :)
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Wto mar 22, 2011 22:16 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Powinnam się cieszyć..a ryczę.. ehh...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto mar 22, 2011 22:18 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: w końcu, wiedziałam, że się chłopak doczeka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto mar 22, 2011 22:18 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

KaleidoStar pisze:Powinnam się cieszyć..a ryczę.. ehh...

Ciesz się, a nie rycz :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto mar 22, 2011 22:21 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Dziewczyny cieszcie sie i trzymajcie kciuki, co by Elwisek urwisek jakiegoś numeru nie wykręcił i dogadał się z rezydentami :ok:
Zamieszka w dużym domu to może nie bedą sobie w parade wchodzić 8) :wink:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Wto mar 22, 2011 22:46 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Elwisku no nareszcie! :D
Wielkie wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za ten domek!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto mar 22, 2011 23:25 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Adria pisze:Tym razem cisza u Elwiska zapowiada szczesliwe wydarzenie w jego kocim życiu 8)

a ja tak Elwiska zaniedbałam otatnio-wogóle do niega nawet nie zaglądałam :(
bardzo Elwiska przepraszam i bardzo sie ciesze z szansy na domek
:ok:
czy pomóc szukać transportu na innych forach?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro mar 23, 2011 5:03 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

CatAngel pisze:
KaleidoStar pisze:Powinnam się cieszyć..a ryczę.. ehh...

Ciesz się, a nie rycz :D

Wiem, ale..byłam tak blisko podjęcia decyzji..99%. Myślalam..niech tylko tymczas Miś pojedzie do domku.. to wtedy się odezwę...Jeszcze mnie dwa dni temu na moim wątku dziewczyny utwierdziły, że mam się odważyć. Ech życie..

Słuchajcie, to ja tylko powiem - jak się Elvisek nie dogada z rezydentami.. To może dogada się z tą moją kapryśną jedynaczką....
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro mar 23, 2011 7:12 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

MartynaP pisze:
Adria pisze:Tym razem cisza u Elwiska zapowiada szczesliwe wydarzenie w jego kocim życiu 8)

a ja tak Elwiska zaniedbałam otatnio-wogóle do niega nawet nie zaglądałam :(
bardzo Elwiska przepraszam i bardzo sie ciesze z szansy na domek
:ok:
czy pomóc szukać transportu na innych forach?

Martynko dzięki za wiadomość o szczęściu Elwisa - zapytaj na wątku kociej chatki szczegóły na PW :ok:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro mar 23, 2011 11:05 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Dzięki Gosia ;)

dopiero teraz doczytałam ze Adria napisała ze szukamy transportu to po co sie pytam czy potrzebny 8O
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro mar 23, 2011 11:32 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Filomen pisze:
MartynaP pisze:
Filomen pisze:Mara pojedzie po kota z Mikołajczyka i zawiezie go do szpitalika, nie wiadomo w jakim jest stanie, rozmawiałam juz z dr Moniką tak więc temat opanowany

Cookie jeszcze nie rozmawialam z panią Bozeną. odezwe sie na pewno jak cos ustalę :D

a w Poznaniu moze domek znajdzie Lusia

czy domek dla Lusi jest pewny ?
czy jest transport?

szukamy transportu dla niewidomego Elwiska który w lipcu został zabrany dzieciom z piaskownicy.
Elwisek bardzo długo czeka na dom i ma szanse go miec tylko szukamy transportu
moze by się mógł zabrać z Lusią do Poznania :)

Transport będzie prawdopodobnie w kwietniu jak pan dr S. będzie organizował kurs na Śląsku a Lusia do dego czasu wydobrzeje, oczywiście Elviska zabierze. Chcę ponegocjować z domkiem Lusi czy by nie wzieli tez któregoś kota z trójcy Gremlinów bidne, chyba sie nie doczekają na dom i będą razem z Coffi do starości mieszkać w Chatce :evil:

:)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Czw mar 24, 2011 22:09 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Super wieści. Wszystkiego naj, najlepszego na nowej drodze życia koteczku :D
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie mar 27, 2011 16:35 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Elwisek pojechał właśnie w długą podróż do swojego domu do Poznania. Odwiozłam go do Krakowa, gdzie czekała już na niego jego opiekunka Asia i zabrała go w dalszą drogę :ok:
Obrazek Obrazek

Adria

[poprzednia][następna]