.
.gagga pisze:Ja ciągle jestem. Nie wiem czy się do Was nie zgłoszę bo muszę przebadać Luśkę wzdłuż i wszerz.
Lusia znowu dziś narozrabiała. Ale to dziwne... jak jestem w domu to tak nie robi. Jak tylko pojadę do mojego Toma to coś narobi. Nasiusiała do kapci ....
skwareek pisze:gagga pisze:Ja ciągle jestem. Nie wiem czy się do Was nie zgłoszę bo muszę przebadać Luśkę wzdłuż i wszerz.
Lusia znowu dziś narozrabiała. Ale to dziwne... jak jestem w domu to tak nie robi. Jak tylko pojadę do mojego Toma to coś narobi. Nasiusiała do kapci ....
A moze robi to po zlosci dlatego ze ja zostawiasz.

gerardbutler pisze:gagga a moize lusia nie jest chora tylko zazdrosna o twojego tż?czytalam kiedys taki artykul w gazecie oto kot byl podobny przyklad_kotka szalala gdy pani wychodzila z domu do swojego faceta i gdy wracala
dlatego ze czula zapach obcego
rozwiazanie problemu poilegalo na przekupowaniu smako;ykami kota przez tż moze w twoim przypadku to to samo?
jutro kotka plamka ma wizyte u doktora komendy trzymajcie kciuki

gerardbutler pisze:a czy w domu cos nowego sie zdarzylo? remont? albo cos? moze to ze stresu?
Boże żeby tylko lusi nic nie byłotrzymam kciuki zeby bylo ok
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości