Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Czw mar 17, 2011 20:27 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Moze po prostu gorzej sie czuje. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i z innymi podopiecznymi tez. Caly czas trzymam za wszystkich kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie mar 20, 2011 22:36 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Hop, hop, gdzie sa wszyscy?? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie mar 20, 2011 22:48 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Ja ciągle jestem :) . Nie wiem czy się do Was nie zgłoszę bo muszę przebadać Luśkę wzdłuż i wszerz.
Lusia znowu dziś narozrabiała. Ale to dziwne... jak jestem w domu to tak nie robi. Jak tylko pojadę do mojego Toma to coś narobi. Nasiusiała do kapci ....

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Nie mar 20, 2011 23:02 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

też musze nadrobić zaległości wątkowe :oops:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie mar 20, 2011 23:25 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

gagga pisze:Ja ciągle jestem :) . Nie wiem czy się do Was nie zgłoszę bo muszę przebadać Luśkę wzdłuż i wszerz.
Lusia znowu dziś narozrabiała. Ale to dziwne... jak jestem w domu to tak nie robi. Jak tylko pojadę do mojego Toma to coś narobi. Nasiusiała do kapci ....

A moze robi to po zlosci dlatego ze ja zostawiasz ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pon mar 21, 2011 0:24 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

skwareek pisze:
gagga pisze:Ja ciągle jestem :) . Nie wiem czy się do Was nie zgłoszę bo muszę przebadać Luśkę wzdłuż i wszerz.

A moze robi to po zlosci dlatego ze ja zostawiasz ;).

Dokładnie :wink:
Moje koty grzeczne na co dzień, na dwugodzinne spóźnienie reagują totalną demolką chałupy :D
Co ciekawe wiedzą że we wtorek i piątek wracam później, natomiast w sobotę są niezmiennie zdziwione że o 14stej jestem w domu i zamiast w drzwiach zastaję je rozespane na tapczanie :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto mar 22, 2011 18:06 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Mam pytanko. Czy ktokolwiek planuje w niedługim czasie wystawienie bazarku na rzecz Funduszu Onkologicznego? Została mi cały czas reszta fantów od ewan, jeszcze z bazarków świątecznych (rzeczy oczywiście uniwersalne/całoroczne). Fanty jakoś nie mają ostatnio szczęścia na samodzielnym bazarku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=122989&start=0. Może by się sprzedały w połączeniu z innymi rzeczami? Mogę przesłać 8)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto mar 22, 2011 19:59 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

gagga a moize lusia nie jest chora tylko zazdrosna o twojego tż?czytalam kiedys taki artykul w gazecie oto kot byl podobny przyklad_kotka szalala gdy pani wychodzila z domu do swojego faceta i gdy wracala
dlatego ze czula zapach obcego
rozwiazanie problemu poilegalo na przekupowaniu smako;ykami kota przez tż moze w twoim przypadku to to samo?

jutro kotka plamka ma wizyte u doktora komendy trzymajcie kciuki
gerardbutler

Post » Wto mar 22, 2011 21:38 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

gerardbutler pisze:jutro kotka plamka ma wizyte u doktora komendy trzymajcie kciuki

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Wto mar 22, 2011 21:46 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro mar 23, 2011 18:25 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

wiec tak doktor zbadal przez dotyk ten brzuszek mowi ze nie wyczuwa zadnego plynu tam a brzuszek moze byc wydety z watroby i ciaz
dostala antybiotyk na 7 dni i recepte na antybiotyk na kolejne 7 dni
zastrzyki z antybiotyku na te bakterie coli z noska i jakis przeciwzapalny
doktor powiedzial ze jak po antybiotykach nie przejdzie ten nosek to pasowalo by zrobic ten wycinek histo patologie z noska koszt ok 100 zl
mam wieec nadzieje ze jej przejdzie
wczoraj plamiak zwymiotowala mi kurczakiem bo za duzo zjadla :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
gerardbutler

Post » Śro mar 23, 2011 20:40 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

gerardbutler pisze:gagga a moize lusia nie jest chora tylko zazdrosna o twojego tż?czytalam kiedys taki artykul w gazecie oto kot byl podobny przyklad_kotka szalala gdy pani wychodzila z domu do swojego faceta i gdy wracala
dlatego ze czula zapach obcego
rozwiazanie problemu poilegalo na przekupowaniu smako;ykami kota przez tż moze w twoim przypadku to to samo?

jutro kotka plamka ma wizyte u doktora komendy trzymajcie kciuki

Nie zmieniałam Tż na nowego :) jesteśmy już 10 lat. A Lusia jest z nami rok.

No i mam ogromną prośbę o pomoc w opłaceniu badań kontrolnych. Akurat pieniążki mi się kończą. Ale odrobiłabym "w polu" :lol: i naszykuję znowu paczuszkę fantów na bazarki.

gagga

Post » Czw mar 24, 2011 12:37 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

a czy w domu cos nowego sie zdarzylo? remont? albo cos? moze to ze stresu?
Boże żeby tylko lusi nic nie było :cry: trzymam kciuki zeby bylo ok :ok: :ok: :ok: :ok:
gerardbutler

Post » Pon mar 28, 2011 21:19 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Hop, hop zapraszamy!!
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pon mar 28, 2011 21:34 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

gerardbutler pisze:a czy w domu cos nowego sie zdarzylo? remont? albo cos? moze to ze stresu?
Boże żeby tylko lusi nic nie było :cry: trzymam kciuki zeby bylo ok :ok: :ok: :ok: :ok:

Nie... nic się nie zmieniło poza tym , że nie ma mnie teraz 3 dni w tygodniu bo mam szkolenia. I Lusia zostaje w domu z moimi rodzicami.

gagga

[poprzednia][następna]