Długowłosa Tri ['] juz nie cierpi :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 10:30 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

podpięłam banerek 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto mar 22, 2011 10:38 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

jezu jakie cudo 8O moje marzenie , ale chata raczej za mała :? HOP KICIU :1luvu:
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Wto mar 22, 2011 16:27 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Patmol pisze:podpięłam banerek 8)

bardzo dziękujemy.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Wto mar 22, 2011 17:41 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Brykaj w górę cudeńko :)
magdajedral

Post » Wto mar 22, 2011 19:35 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

O matko, szylkretka!! Bajeczna po prostu jest! Myślę, że na jakieś ogłoszenie ludzie się w kolejce ustawią :D .
Też pomyślałam od razu, że ktoś się może skusić jak będzie wychodząca... różne brzydkie rzeczy mi przyszły do głowy :twisted: , chyba, że domek jest na jakimś odludziu, pod lasem...
Miziastość jest często podstawą jak jest już inny kotek.... jak u mnie...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto mar 22, 2011 19:46 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

czy ktoś mógłby zrobić kilka ogłoszeń, ja nie dam rady (za mało czasu)

Tusinka

Post » Wto mar 22, 2011 22:33 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Dzisiaj dostałam info o koteczce, że jest po przejściach i być może będzie potrzebowała wizyty zwierzęcego psychologa bo drapie i niestety nie lubi towarzystwa innych kotów.
Więcej info można uzyskać od prezes Azylu w którym znajduje się kitka.
magdajedral

Post » Śro mar 23, 2011 0:04 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Madzia -swięta racja- w ogóle o tym nie pomyślałam :roll: przecież ludzie są wstrętni-najlepszy dowód że takie słodkie cudeńko już jest po przejściach..
będę też pilnowac swojej Belli aby poszła do niewychodzącego-nawet z domu pod lasem jakiś debilny sąsiad może ukraść aby "zarobić na flaszkę" :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro mar 23, 2011 8:40 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

smarti pisze:Madzia -swięta racja- w ogóle o tym nie pomyślałam :roll: przecież ludzie są wstrętni-najlepszy dowód że takie słodkie cudeńko już jest po przejściach..
będę też pilnowac swojej Belli aby poszła do niewychodzącego-nawet z domu pod lasem jakiś debilny sąsiad może ukraść aby "zarobić na flaszkę" :oops:

no niestety ale tak jest, pijaczek może ukraść koteczkę i sprzedać za parę groszy....

Tusinka

Post » Śro mar 23, 2011 8:42 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Koteczka jest cudowna. Jaki jest jej stan zdrowotny? Mamy w domu 3 koty (1 MCO po przejsciach i 2 europejskie)? Jesli jest zdrowa w sensie nie ma fip i bialaczki to moglibysmy ja wziac na dt lub ds niewychodzacy bo wychodzenia kotow sama nie toleruje.

Lauriene

Od: Pt gru 05, 2008 23:24

Post » Śro mar 23, 2011 10:49 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Lauriene pisze:Koteczka jest cudowna. Jaki jest jej stan zdrowotny? Mamy w domu 3 koty (1 MCO po przejsciach i 2 europejskie)? Jesli jest zdrowa w sensie nie ma fip i bialaczki to moglibysmy ja wziac na dt lub ds niewychodzacy bo wychodzenia kotow sama nie toleruje.

Dzisiaj będę dzwonić do przytuliska i o wszystko zapytam. Jeśli zajdzie potrzeba to zrobimy badania i będzie wszystko jasne :)
magdajedral

Post » Śro mar 23, 2011 13:51 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Lauriene :D :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro mar 23, 2011 15:34 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

smarti pisze:Lauriene :D :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:

:1luvu: , teraz trzymam kciuki aby koteczka była zdrowa.

Tusinka

Post » Śro mar 23, 2011 19:07 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Ja też bardzo mocne :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro mar 23, 2011 20:31 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Kicia na pewno w tej chwili walczy z kocim katarem. czekam na info czy miała testy, jeśli sie okaże że nie to je zrobimy i będzie wszystko jasne.
magdajedral

[poprzednia][następna]