KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 17:25 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Oj smutne wieści [*][*]
Coś tak mi się wydaje że te koty wolnożyjące to pchają się do ludzi lub los tak kieruje że są łapane właśnie dlatego że coś im dolega i potzrebują pomocy ostatniej.
Raz się uda a raz nie.
Trudne to decyzje oi przykre chwile :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto mar 22, 2011 17:29 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

a taki byl urokliwy, trochę jak Belmondo :cry: :cry: :cry:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto mar 22, 2011 18:18 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Własnie dzwoniła do mnie pani, która adoptowała ode mnie kotka Diunkę (dawniej zwaną Dunią) a dzwoniła by zapytać jak przekazać na nas 1% :D . Diunka swego czasu mieszkała z Maraską czyli tam, gdzie obecnie na tymczasie jest Mery. W nowym domu Diunka rządzi :ok: ale tak w ogóle to okazało się, że pani sie zna z Dorotką bo jest z wydawnictwa, które współpracuje z Zamkiem Sieleckim - chwilami świat jest mały. Oby i Mery znalazła tak dobry domek jak Diunka

Mara S

Post » Wto mar 22, 2011 18:22 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Mara S pisze:Własnie dzwoniła do mnie pani, która adoptowała ode mnie kotka Diunkę (dawniej zwaną Dunią) a dzwoniła by zapytać jak przekazać na nas 1% :D . Diunka swego czasu mieszkała z Maraską czyli tam, gdzie obecnie na tymczasie jest Mery. W nowym domu Diunka rządzi :ok: ale tak w ogóle to okazało się, że pani sie zna z Dorotką bo jest z wydawnictwa, które współpracuje z Zamkiem Sieleckim - chwilami świat jest mały. Oby i Mery znalazła tak dobry domek jak Diunka

A tak tak pani Małgosia.
Fakt że jak zaczynam agitować na rzecz Kociej Chatki to nieraz różne niespodzianki są :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto mar 22, 2011 18:22 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Alienor pisze:Ale Koibito można oglaszać - nie wiem czemu nie mogę jej znaleźć na naszej stronie...

Marcin miał dosłać zdjęcia .Niestety fotki nie doszły,w sumie to mam jej jedno zdjęcie jak była jeszcze małym kociątkiem.Nie wiem czy jest sens z takim zdjeciam umieszczać ją na str ,a tym bardziej ogłaszać :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 22, 2011 20:25 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Dorota Wojciechowska pisze:
Mara S pisze:Własnie dzwoniła do mnie pani, która adoptowała ode mnie kotka Diunkę (dawniej zwaną Dunią) a dzwoniła by zapytać jak przekazać na nas 1% :D . Diunka swego czasu mieszkała z Maraską czyli tam, gdzie obecnie na tymczasie jest Mery. W nowym domu Diunka rządzi :ok: ale tak w ogóle to okazało się, że pani sie zna z Dorotką bo jest z wydawnictwa, które współpracuje z Zamkiem Sieleckim - chwilami świat jest mały. Oby i Mery znalazła tak dobry domek jak Diunka

A tak tak pani Małgosia.
Fakt że jak zaczynam agitować na rzecz Kociej Chatki to nieraz różne niespodzianki są :lol:

a tam niespodzianki - po prostu przekonałaś ją by nam wpłaciła 1% :ok: a że jej Diunka, w której jest zakochana, okazała się być właśnie z Kociej Chatki.... :ok:

Mara S

Post » Wto mar 22, 2011 20:26 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Wczoraj odeszła na FIP-a Balbinka, była na Dt u Kleo[*]

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 22, 2011 20:29 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

mar_tika pisze:Wczoraj odeszła na FIP-a Balbinka, była na Dt u Kleo[*]

Kurcze - od początku taka schorowana kicia była :(
Brykaj za tęczowym mostem [*]
MIKUŚ

Post » Wto mar 22, 2011 21:03 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

niestety jakaś czarna seria :(

na FIPa odszedł tez Stefan z huty Batory :cry:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto mar 22, 2011 21:13 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Dorota Wojciechowska pisze:
Cookie1706 pisze:A mnie się coś przypomniało... :idea:
Ktoś tu jakieś bazarki miał po weekendzie wystawiać... :roll:

he he Cookie bardzo dobrze slyszałaś że po weekendzie :D ale czy slyszałaś po którym :ryk:

Nooo....w sumie to nie :roll:
I tu mnie masz :ryk:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto mar 22, 2011 21:24 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Dzisiaj powróciłam z polowania na koty z jednym kocurkiem :mrgreen:
Czeka juz grzecznie na kastrację :wink:
Tereniu, dziewczyny- jeszcze wielkie dzięki za pomoc, sama nic bym nie zdziałała :1luvu:
Dwa pozostałe koty mają koci katar, także te pójdą najpierw na leczenie.
Ogólnie zostało ustalone, że kocurek po operacji przeczeka u moich rodziców w domu, mam taką duuużą klatkę w której zamieszka :kotek:
Pan, który do tej pory sie nimi zajmował prosił żeby znaleźć kocurkowi dom...
No cóż, zobaczę jak będzie zachowywał się w domu :wink:

Cookie1706

Post » Wto mar 22, 2011 22:08 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Cookie1706 pisze:Dzisiaj powróciłam z polowania na koty z jednym kocurkiem :mrgreen:
Czeka juz grzecznie na kastrację :wink:
Tereniu, dziewczyny- jeszcze wielkie dzięki za pomoc, sama nic bym nie zdziałała :1luvu:
Dwa pozostałe koty mają koci katar, także te pójdą najpierw na leczenie.
Ogólnie zostało ustalone, że kocurek po operacji przeczeka u moich rodziców w domu, mam taką duuużą klatkę w której zamieszka :kotek:
Pan, który do tej pory sie nimi zajmował prosił żeby znaleźć kocurkowi dom...
No cóż, zobaczę jak będzie zachowywał się w domu :wink:

Marlena nie ma za co dziękować :D super że :D zajęłaś się sprawą tej grupki kociaków, mam nadzieję że wspólnymi siłami i środkami towarzystwo wysterylizujemy i wykastrujemy.
Dziś rozmawiałam jeszcze z p. Moniką przypomniałam o naznaczeniu uszka że kot jest wykastrowany/wysterylizowany żebyśmy dwa razy nie łapały, Pani Doktor Ci powie kiedy kociaka będzie można wypuścić na wolność do odbioru bedzie jutro lub w czwartek. Potem będzie klatka łapka więc będzie można złapać choć jedneho kociaka z kk podleczymy go, potem zabieg i może iść na wolność, jesli Twoja mama bedzie mogła te leczone przetrzymać byłoby super :D natomast reszta kotów która tam jest i są zdrowe mozna wyłapywać na klatkę łapke i przetrzymywać w K.CH. a potem wypuszczać, ja ze swojej strony mogę także wspomóc transportowo i w łapaniu.
Ważne jest żebyprzypominać o nacięciu ucha. Uzgodniłam też z p. Monika że możesz także bezpośrednio dzwonić do lecznicy na umawianie zabiegów kociaków z tego miejsca.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto mar 22, 2011 22:09 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

mar_tika pisze:Bajtka,Mojra w nowym domu.

:ok: :ok: :ok: kciuki za szczęście w nowych domkach dla obu koteczek :1luvu:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto mar 22, 2011 22:14 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Dziękuję bardzo :love:
Jutro kocurka odbierze mój tata około 18:00, myślę, że z resztą również nie będzie problemu :wink:
Ciesze się, że mogę pomóc temu miłemu Panu i Jego kocim przybłędom.
Ale to tylko dzięki Kociej Chatce!
Raz jeszcze dziękuje dziewczyny :1luvu:

Cookie1706

[poprzednia][następna]