Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 10:52 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

No własnie też się zastanawiałam czemu cioteczki tylko po innych watkach skaczą....
U mnie w ostatnich dniach za dużo emocji kocich i mnie wycina fizycznie - wczoraj od świtu do wieczora poza domem, a potem jak padłam to właśnie wstałam :roll: Jedynie mialam godzinę przerwy w środku nocy na nakarmienie blokowych kotów - "kuter-paszczy" nie było..
Ostatnio edytowano Wto mar 22, 2011 12:23 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto mar 22, 2011 12:22 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Cześć Słonka!
U mnie problem rodzinny, dołek finansowy i ogólnie trochę ujowo.

I co z tą koteczką?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 22, 2011 12:24 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Ano własnie tak myslałam, że nas wiosenne przesilenie wypędziło... za wszystkie sprawy :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto mar 22, 2011 14:11 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=124899][img]http://tnij.org/kdth[/img][/url]

Wygląda tak samo, ale przekierowuje do tego wątku:
Obrazek

Zaraz usiądę, może wymyślę jakiś nowy z okazji nowego wątku..? I wiosny...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto mar 22, 2011 14:11 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

A mnie jakiś wirus dopadł. Trzy dni praktycznie przespałam. Dzisiaj jakoś zaczynam funkcjonować, chyba tylko dzięki pięknej wiosennej pogodzie.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto mar 22, 2011 14:19 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

O! BIanka4! :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Wto mar 22, 2011 14:33 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Obrazek

Wiosenny banerek. Mniejszy niż tamten, no i z moim faworytem :kotek:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=124899][img]http://img821.imageshack.us/img821/5098/durianwiosna.jpg[/img][/url]

Szalony Kot

Post » Wto mar 22, 2011 14:48 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Chyba już powinnam go pod spodem mieć :) chyba, że ciemna masa źle wkleiłam :mrgreen:

edit: a jednak się udało :ok:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto mar 22, 2011 15:03 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Jejku,Kocie!!!!!!!!!

ależ Ci dziękuję
:1luvu: :1luvu: :1luvu: jesteś kochana!!
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto mar 22, 2011 15:13 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Mela,jak wiadomo po sterylce jedzie do Pani(jeśli wizyta pa wypadnie ok) a tu rozdzwoniły sie o nią telefony-myślę,myślę,myśle...może Jej Bella?? zobaczymy...
Jest tez Pan poważnie zainteresowany Promysiem i świadomy jego sytuacji...
jak wiadomo nasza miła forumowiczka,której nicku nie mogę na razie zdradzić,ma absolutne pierwszeństwo więc czekam na Jej decyzję...

w każdym razie kicie idą ,albo też mogą iść,jak świeże bułeczki :D :D :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto mar 22, 2011 15:18 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Dobrze... dobrze ;) będzie miejsce na następne :) :piwa:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto mar 22, 2011 15:38 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Iiii tam, po prostu się nudzę ;)

Przyznam, że to ja nieopatrznie podsunęłam przez ciekawą.świata Promysia, bo jakoś tak szturmowałam wszystkie czarne :oops: No ale wiadomo, kto ma pierwszeństwo ;)

Poślij Bellę. A w jakim stanie jest Blusia? I Trusia?
No i w DT naszych Paluszków niedługo będą koteczki do wzięcia, bo sterylki się szykują :>
Ostatnio edytowano Wto mar 22, 2011 15:50 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 1 raz

Szalony Kot

Post » Wto mar 22, 2011 15:50 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

W razie czego weź Państwa na urodę.

Księżniczka, lat 5, szuka domu. Kochany, fajny, przylepny kotek.

Obrazek

To cudowny kot-towarzysz, nie można jej nie kochać. Kotka lubi głaskanie i towarzystwo człowieka. Nie jest wylewna w stosunku do dzieci, choć nie robi im też krzywdy, jest przyzwyczajona do wnuków tej pani. Dogaduje się z innymi kotami, mieszkała wcześniej z drugim kotem. Jest bardzo towarzyska, biega za człowiekiem jak piesek, pozwala robić ze sobą niemal wszystko.

Koteczka jest czyściutka, korzysta z kuwety. Ma około 5 lat. Jest wysterylizowana, szczepiona i odrobaczona. Podobno nigdy nie chorowała. Jest kotem niewychodzącym.

Z nowym opiekunem będzie podpisana umowa adopcyjna.

Szukamy dla Księżniczki dobrego, odpowiedzialnego domu, który zaopiekuje się nią na zawsze.

tel. 0-602617151 lub 0-691857546
mail: blackie27@poczta.onet.pl

Tam przekaż dalej ;)

Szalony Kot

[poprzednia][następna]