"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
To jest fakt, koty to najlepsze budziki - mnie kiedyś budziła trójka, jedno piłowaniem mordki i chodzeniem po mnie, drugie pacało łapą w twarz i barankowało poduszkę (a moja głowa podskakiwała na niej...), trzecie tylko siedziało i patrzyło, ale i tak czułam ten wzrok, nawet przez sen...
Nooo, nie poznałabym chłopaków. Jak oni wyrośli Tom, z małej puchatej kulki, stał się smukłym przystojniakiem, tylko skarpetki go zdradzają A Jerry faktycznie wygląda na taką "cichą wodę" - co by tu zbroić
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Ja się nie denewruję tylko niecierpliwię bo Ty super foty robisz! I jak widać, kolejne sa super!!
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Eee tam, ja bym ich wszędzie poznała Zwykle wszyscy się rozczulają nad malymi kociakami, ale ci chłopcy wyglądają na jeszcze piękniejszych niż jako dzieciaki. Wspaniali młodzieńcy - gratulacje Sunshine