Gibutkowa pisze:Sorry za "czarny humor"ale właśnie miałam stan przedzawałowy - musiałam podnosić serwer w pracy, bo mnie samą zostawili i pojechali w delegację. Uff... zawał odroczony
a przystawiłąś mu nabity pistolet do obudowy. Podobno pomaga

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Sorry za "czarny humor"ale właśnie miałam stan przedzawałowy - musiałam podnosić serwer w pracy, bo mnie samą zostawili i pojechali w delegację. Uff... zawał odroczony
ASK@ pisze:Gibutkowa pisze:Sorry za "czarny humor"ale właśnie miałam stan przedzawałowy - musiałam podnosić serwer w pracy, bo mnie samą zostawili i pojechali w delegację. Uff... zawał odroczony
a przystawiłąś mu nabity pistolet do obudowy. Podobno pomagaMówie o serwerze nie stanie przedzawałowym
Gibutkowa pisze:ASK@ pisze:Gibutkowa pisze:Sorry za "czarny humor"ale właśnie miałam stan przedzawałowy - musiałam podnosić serwer w pracy, bo mnie samą zostawili i pojechali w delegację. Uff... zawał odroczony
a przystawiłąś mu nabity pistolet do obudowy. Podobno pomagaMówie o serwerze nie stanie przedzawałowym
Nie, nie ale go w twardy dysk kopnęłam![]()
puszatek pisze:czy mogę dorzucić, grzybicę![]()
![]()
![]()
nie cierpię jej
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=125704][img]http://miau.strefa.pl/Kutno-Sybir.gif[/img][/url]
Carmen201 pisze:Co leków na uszy - skonsultuję z Jolą czy mogę nabyć leki i dorzucić do faktury i wyślę Pani Basi z instrukcjami. Co do weta - NIE ZNAM wetów w Kutnie, jeśli Asiu masz chwilę to podzwoń, powinno nam starczyć na paliwo dla niego.
Domki poproszone o wycieczkę do weta oraz poinformowane o świerzbie.
Dziewczyny, jak się ogarniecie z bazarkami (ode mnie kasa poszła wczoraj), to wstawcie rozliczenie, zobaczymy jak stoimy. Sabinka będzie mieć neta w piątek to się wypowie o stanie kasy.
Beata, jakbyś czytała, o 20.00 będę dzwonić do lecznicy z pytaniem o której DOKŁADNIE Miśka może wyjść i dam Ci znać. DZIĘKUJĘ za chęci a Marcin to już powinien dostać TAAAKIE tiramisu
Carmen201 pisze:Tu będą Zwierza w ds.
alma_uk pisze:
edit. czy kocim swierzbem czlek moze sie zarazic? nie zeby ten tego, bo my myjemy rece zawsze, ale tak dla spokoju....
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 91 gości