Rosen przechodzi znów sam siebie w zapotrzebowaniu na pieszczoty. Czasem nie daje nam nic zrobić, bo chce na ręce... Wspina się po nogach, miauczy domagając się uwagi.... Najbardziej mu się chce bliskości, kiedy robię obiad

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:est jednym z najbardziej beztresowych, wyzluzowanych kotecków jakie w życiu widziałam![]()
psiama pisze:Moja Rózia ma identyczny odruch PawłowaPodejrzewam, że ma do od "szczeniaka", kiedy w DT stadko karmione było suchym RC i kiedy sypali żarcie trzeba było gnać na złamanie karku, bo potem mało zostanie
Moja Rózia miała cudowny DT, zgarnął ją z kopalni. Jest jednym z najbardziej beztresowych, wyzluzowanych kotecków jakie w życiu widziałam
![]()
Porta21 ma dobre opinie, rownież u BARFiarzyMoje niestety na porta kręcą nosem (pominąwszy fazę nowości). A applawsa próbowałaś już ? Moje mówią NIE
Zostaje dla bezdomniaków. Koty moje niezmiennie uwielbiają TOTW no i RC i HILLS dla moczowych.
Asia_Siunia pisze: Rosen ma taki śmieszny....kinolek, Kuba to dostojny Pan Obrażalski vel Foch a Yuki....Yuki to typowa kobietka i ma pięęęękne oczy
AYO pisze:To były frezje![]()
Też jestem ciekawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 416 gości