Gwiazdor pisze:Jest na miejscu "niejaka" KropkaXL, która na samym początku miała kontakt
z Haldemanem i jakoś dziwnie szybko zamilkła

owszem, a wiesz moze, dlaczego to zrobila? A co bys na jej miejscu zrobil majac ograniczone mozliwosci zarowno mieszkaniowe jak i finansowe, kiedy ktos za wszelka cene upiera sie, by to wlasnie tobie kota na chama wcisnac jak to usilowal Haldeman? Kropka ma swoje 3 koty a wowczas miala tymczaske dopiero co przygarnieta, i chocby nawet nie wiem jak chciala, to nie mialaby gdzie umiescic tego kotka u siebie. A wierz mi, ze checi miala wielkie, chciala w inny sposob kociakowi pomoc, poniewaz tymczas u niej byl niemozliwy. Ale Haldeman sie obrazil, ze nie wziela kota od niego, stwierdzil, ze
zadnej pomocy nie zaoferowala

Zapewniam cie, ze zarowno z jej strony jak i ze strony wielu innych osob padalo mnostwo roznych propozycji pomocy, kazdy w miare swych mozliwosci chcial pomoc. Jedni jesli nie jako DT to oferowali transport, inni nawet za ten transport byli gotowi zaplacic. Ale Haldeman uwzial sie na Kropke!

Poza tym-jak widzisz-kolejne osoby ktore z serca chcialy kotu pomoc-wycofuja sie, bo maja dosc kretactw tego czlowieka! Ja sie im wcale nie dziwie, bo ilez mozna czekac, ilez mozna wytrzymac! On ciagle wybrzydza, kreci, ciagle cos mu nie pasuje, nie chce sie na zadna z opcji zdecydowac i dogadac szczegolow. Woli obrocic przyslowiowego kota ogonem i z siebie zrobic niewiniatko a z innych bezlitosnych oprawcow!
Coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze to kolejny troll...Dorato pisze:naprawdde dajcie juz spokoj ,bo dajecie jemu pole do popisu ze robi z nas ,,jaja,,
masz racje, to ewidentnie troll, ktoremu zalezy tylko na wywolaniu awantury na forum.
Zglaszam watek i Haldemana do rozpatrzenia jako trolla.