PRZYSTAN OCALENIE - KOLEJNE DRAMATY ZWIERZĄT !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie mar 20, 2011 19:50 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

Justa&Zwierzaki pisze:Schorowana Zuzia prosi o pomoc finansową na leczenie ...

:!:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon mar 21, 2011 1:02 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

Jak to się stało że dopiero tu trafiłam :?:

Wiernie kibicuję Przystani od jakiś 3 lat. To Oni mi dali wiarę, wiarę do walki, kiedy już każdy mi ją zabierał :(

Oczywiście 1% pójdzie dla Przystani jak zawsze z resztą :D
Zawsze staram się wpłacic jakiś grosik wraz z mamą :)
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 14:13 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

MIKUŚ pisze:Jak to się stało że dopiero tu trafiłam :?:

Wiernie kibicuję Przystani od jakiś 3 lat. To Oni mi dali wiarę, wiarę do walki, kiedy już każdy mi ją zabierał :(

Oczywiście 1% pójdzie dla Przystani jak zawsze z resztą :D
Zawsze staram się wpłacic jakiś grosik wraz z mamą :)

MIIKUŚ witaj na wyjątkowym wątku Ocalonych :lol:
Bardzo dziękuje w ich imieniu za 1% :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon mar 21, 2011 23:09 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

Poproszę o kod do banerka - z chęcią i dumą wkleję go :ok:
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 23:16 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

A apropo kocurka Tofika - czy ktoś wie jak się miewa?

Liczyłam na cud ratując Bruna[*] i Balu [*]. Do końca wierzyłam że może i tu się stanie cud :( Niestety odeszli.....FIP wygrał.

Historia Tofika jest niezwykle wzruszająca :oops:
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 23:55 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

MIKUŚ pisze:A apropo kocurka Tofika - czy ktoś wie jak się miewa?

Liczyłam na cud ratując Bruna[*] i Balu [*]. Do końca wierzyłam że może i tu się stanie cud :( Niestety odeszli.....FIP wygrał.

Historia Tofika jest niezwykle wzruszająca :oops:

Wiem coś o tej podstępnej paskudnej chorobie :cry:
Zaraz napisze do nich i sie dowiem :lol:

TERAZ TY PODAJ ŁAPĘ!!! - Piwnica pod Baranami charytatywnie dla ZWIERZĄT!!!

Urszula Makosz zaprosił(a) Cię · Udostępnij · Wydarzenie publiczne.Albumy znajomych

..To mój Miluś:) Czy ktoś wie, jak nazywa się ten taniec?

utworzony przez: Urszula Makosz

.XIV Dzień Judaizmu

utworzony przez: Urszula MakoszUtwórz reklamęSponsorowane

.Pobierz Google Chrome

google.com

Przeglądaj Twoje ulubione strony z szybkością Chrome. Zainstaluj darmową przeglądarkę w kilka sekund..Nowy dzień, nowa fryzura

groupon.pl

Chcesz zmienić coś w swoim wyglądzie? Eksperymentuj u fryzjera - do 70% taniej!.Powiedz samotności nie!

edarling.pl

Idź przez świat u boku ukochanej osoby! Na eDarling możesz odnależć swoje szczęście!.Zadecyduje Twój głos!

Zostań jurorem! Zadecyduj, co będzie się nosić w Warszawie! Wybierz oficjalną torbę Złotych Tarasów!.Termin 8 kwietnia · 18:30 - 23:00

--------------------------------------------------------------------------------

Lokalizacja Piwnica pod Baranami, Kraków, Rynek Główny 27

--------------------------------------------------------------------------------

Stworzone przez: Piwnica pod Baranami

Więcej informacji Zapraszamy wszystkich WIELBICIELI ZWIERZĄT (tych o wielkim sercu, tych wspaniałomyślnych, tych o zasobnym portfelu i tych którzy podzielą się tym, co mają) 8 kwietnia 2011 r. od godziny 18.30 do Piwnicy pod Baranami na AKCJĘ CHARYTATYWNĄ pod tytułem „Teraz Ty podaj łapę”

na rzecz ZWIERZAKÓW znajdujących się pod opieką PRZYSTANI OCALENIE.

Przystań Ocalenie uratowała wiele zwierzęcych istnień, ale pomóc może każdy z nas, potrzeba ...naprawdę niewiele. (Zobaczcie sami: http://www.przystanocalenie.pl/)

Dołączcie do nas, by poznać i wesprzeć podopiecznych Przystani, a przy okazji miło spędzić piątkowy wieczór.

W programie: AUKCJA - licytacja obrazów i ciekawych przedmiotów ofiarowanych przez Wspaniałe Postacie Krakowa;

KONCERT Piwnicznych Artystów i naszych Przyjaciół;

KRAMY z ciastami i pamiątkami;

NIESPODZIANKI oraz

WYSTAWA fotografii ocalonych zwierząt - poznacie ocalone konie: m.in. Petrę, Kaszmirka, Misia, Dolly, Lumena, Vitę i Metaxe, krowy: m.in. Borutkę, Franię, Honoratkę, Milkę...; psy: m.in. Smutka, Murzynka, Anię, Jowitę, Lenkę, Lusię..., koty: Bartosza, Szkieletkę, Mańka, Piracika..., kozy: Agatkę, Olusię, Filipka..., świnki: Hajdi, Klusię i Mimi, owce: Hanusię, Jaśka i Jarka, Marcysię, Malwinę, Sylwusia... i wielu innych naszych Przyjaciół!!!

UWAGA: Ważna informacja dla osób, które wysprzątały szafy na wiosnę! Prowadzimy ZBIÓRKĘ przedmiotów przydatnych dla zwierząt - takich jak KOCE, GARNKI, MISKI, prosimy również o KARMĘ i środki czystości. Można śmiało przynieść do nas każdą - nawet najbardziej symboliczną ilość! Wszystko się przyda!

Bardzo serdecznie Was zapraszamy!!!

inicjatywa i organizacja - Urszula Makosz - 48 502 393 296

wspołpraca - Patrycja Krauze - 48 502 73 96 73

koordynacja - Bogdan Micek - Impresariat Piwnicy pod Baranami - 48 12 421 25 kochani rozsylajcie zapraszamy

Uwaga! monsterpolska.pl to serwis dla tych, co nie boją się sukcesu
http://linkint.pl/f2945
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 22, 2011 0:01 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

Niestety stan Zuzi jest nadal powazny,na razie trwaja konsultacje co robic ,zobaczymy ,NIESTETY NIE JE OWSA ANI MUSLI NIE MA JEJ W CZYM PODAC LEKOW, WCINA GLOWNIE SŁOMĘ CIEZKA SPRAWA :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 22, 2011 0:05 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

A mogę dostać kod do banerku?
Chciałabym sobie go wkleić w podpisie :lol:
MIKUŚ

Post » Wto mar 22, 2011 11:20 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

TOFISIU CZUJE SIĘ ROZNIE RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJ MIMO ZE MA JUŻ 2 LATKA WYGLADA JAK MLODE KOCIATKO ,NIE MA ZABKOW POWYPADALY MU,ALE APETYT DOPISUJE POSZUKAM JAKIEGOS ZDJCEIA JAK ZANJDE CHWILKE I WYSLE ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 22, 2011 11:25 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

http://www.dogomania.pl/threads/203297-PRZYSTAŃ-OCALENIE-teraz-Oni-potrzbują-pomocy!-POMÓŻ-i-Ty.../page3
Banerek ściągnięty przez Caragh z tego wątku :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 22, 2011 13:47 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

Bannerek:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=118746][img]http://img27.imageshack.us/img27/4139/przysta4.png[/img][/url]
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto mar 22, 2011 13:50 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

Gwiazdeczka:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto mar 22, 2011 14:51 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

Toficzek to moje wirtualne Złotko :1luvu: Kochane kocie Słoneczko :kotek: To dzieki niemu poznałam Przystań !!! Zuzia nie wygłupiaj się tylko zdrowiej !!!!!
Czy jest możliwe, że Zuzia była karmiona tylko słomą? Może niczego innego nie zna? Nie wiem :( Ja to tylko na kotach i psach się znam :oops: boję się koni .....
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Wto mar 22, 2011 20:09 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

Dzięki za banerek - już wkleiłam :)
MIKUŚ

Post » Wto mar 22, 2011 21:57 Re: Psiaki i inne zwierz PRZYSTAŃ OCALENIE - 1% podatku = zycie

Caragh bardzo dziękuje za wklejenie zdjęć Gwiazdeczki :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]