MIKUŚ pisze:A apropo kocurka Tofika - czy ktoś wie jak się miewa?
Liczyłam na cud ratując Bruna[*] i Balu [*]. Do końca wierzyłam że może i tu się stanie cud

Niestety odeszli.....FIP wygrał.
Historia Tofika jest niezwykle wzruszająca

Wiem coś o tej podstępnej paskudnej chorobie
Zaraz napisze do nich i sie dowiem
TERAZ TY PODAJ ŁAPĘ!!! - Piwnica pod Baranami charytatywnie dla ZWIERZĄT!!!
Urszula Makosz zaprosił(a) Cię · Udostępnij · Wydarzenie publiczne.Albumy znajomych
..To mój Miluś:) Czy ktoś wie, jak nazywa się ten taniec?
utworzony przez: Urszula Makosz
.XIV Dzień Judaizmu
utworzony przez: Urszula MakoszUtwórz reklamęSponsorowane
.Pobierz Google Chrome
google.com
Przeglądaj Twoje ulubione strony z szybkością Chrome. Zainstaluj darmową przeglądarkę w kilka sekund..Nowy dzień, nowa fryzura
groupon.pl
Chcesz zmienić coś w swoim wyglądzie? Eksperymentuj u fryzjera - do 70% taniej!.Powiedz samotności nie!
edarling.pl
Idź przez świat u boku ukochanej osoby! Na eDarling możesz odnależć swoje szczęście!.Zadecyduje Twój głos!
Zostań jurorem! Zadecyduj, co będzie się nosić w Warszawie! Wybierz oficjalną torbę Złotych Tarasów!.Termin 8 kwietnia · 18:30 - 23:00
--------------------------------------------------------------------------------
Lokalizacja Piwnica pod Baranami, Kraków, Rynek Główny 27
--------------------------------------------------------------------------------
Stworzone przez: Piwnica pod Baranami
Więcej informacji Zapraszamy wszystkich WIELBICIELI ZWIERZĄT (tych o wielkim sercu, tych wspaniałomyślnych, tych o zasobnym portfelu i tych którzy podzielą się tym, co mają) 8 kwietnia 2011 r. od godziny 18.30 do Piwnicy pod Baranami na AKCJĘ CHARYTATYWNĄ pod tytułem „Teraz Ty podaj łapę”
na rzecz ZWIERZAKÓW znajdujących się pod opieką PRZYSTANI OCALENIE.
Przystań Ocalenie uratowała wiele zwierzęcych istnień, ale pomóc może każdy z nas, potrzeba ...naprawdę niewiele. (Zobaczcie sami:
http://www.przystanocalenie.pl/)
Dołączcie do nas, by poznać i wesprzeć podopiecznych Przystani, a przy okazji miło spędzić piątkowy wieczór.
W programie: AUKCJA - licytacja obrazów i ciekawych przedmiotów ofiarowanych przez Wspaniałe Postacie Krakowa;
KONCERT Piwnicznych Artystów i naszych Przyjaciół;
KRAMY z ciastami i pamiątkami;
NIESPODZIANKI oraz
WYSTAWA fotografii ocalonych zwierząt - poznacie ocalone konie: m.in. Petrę, Kaszmirka, Misia, Dolly, Lumena, Vitę i Metaxe, krowy: m.in. Borutkę, Franię, Honoratkę, Milkę...; psy: m.in. Smutka, Murzynka, Anię, Jowitę, Lenkę, Lusię..., koty: Bartosza, Szkieletkę, Mańka, Piracika..., kozy: Agatkę, Olusię, Filipka..., świnki: Hajdi, Klusię i Mimi, owce: Hanusię, Jaśka i Jarka, Marcysię, Malwinę, Sylwusia... i wielu innych naszych Przyjaciół!!!
UWAGA: Ważna informacja dla osób, które wysprzątały szafy na wiosnę! Prowadzimy ZBIÓRKĘ przedmiotów przydatnych dla zwierząt - takich jak KOCE, GARNKI, MISKI, prosimy również o KARMĘ i środki czystości. Można śmiało przynieść do nas każdą - nawet najbardziej symboliczną ilość! Wszystko się przyda!
Bardzo serdecznie Was zapraszamy!!!
inicjatywa i organizacja - Urszula Makosz - 48 502 393 296
wspołpraca - Patrycja Krauze - 48 502 73 96 73
koordynacja - Bogdan Micek - Impresariat Piwnicy pod Baranami - 48 12 421 25 kochani rozsylajcie zapraszamy
Uwaga! monsterpolska.pl to serwis dla tych, co nie bojÄ
siÄ sukcesu
http://linkint.pl/f2945