mirka_t pisze:Tak samo jest z propozycją Jek. Efekt taki sam jak przed nią, bo nadal nie mam sprawnej pralki.
Zła Jek, zła, mogła opłacić kuriera i dorzucić w bonusie zapas proszku do prania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Tak samo jest z propozycją Jek. Efekt taki sam jak przed nią, bo nadal nie mam sprawnej pralki.
mirka_t pisze:Wystarczyło nie ściemniać, że chce się oddać pralkę, bo o ty, że Jek ma problemy z wysyłaniem przesyłek dobrze wiem.
casica pisze:mirka_t pisze:Wystarczyło nie ściemniać, że chce się oddać pralkę, bo o ty, że Jek ma problemy z wysyłaniem przesyłek dobrze wiem.
Jakoś w "ściemnianie" nie wierzę, nie w tym przypadku, nie w tym watku, nie w stosunku do Ciebie.
Czując za plecami gorący oddech rozwścieczonego chórku![]()
Któż by się chciał tak podkładac.
Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:Myślę, że KURNA tak jak wszyscy. Klikasz na wyszukiwarkę, jako autora posta wpisujesz "Jek", zaklikujesz zwroty postów np. w ciągu ostatnich 2 tygodni i wychodzi. Casica ma rację. Ostatni post był 16.03.2011 o godz. 13,42, następny dopiero dzisiaj.
Bo ona zawsze ma rację![]()
Fredziolina pisze:Marcelibu nie, nie miała racji.
Na forum można być, czytać tylko się nie logować.
Jek na odpowiedź Koty7 nawet nie zareagowała.
Z oddaniem pralki zrobiła czystą podpuchę. Tego nie widzisz?
Fredziolina pisze:I proszę Cię, otwórz wreszcie oczy i zobacz kim jest casica.
Wątki o met nie dały Ci nic do myślenia? Na prawdę?
Fredziolina pisze:I proszę Cię, otwórz wreszcie oczy i zobacz kim jest casica.
Wątki o met nie dały Ci nic do myślenia? Naprawdę?
casica pisze:mirka_t pisze:Tak samo jest z propozycją Jek. Efekt taki sam jak przed nią, bo nadal nie mam sprawnej pralki.
Zła Jek, zła, mogła opłacić kuriera i dorzucić w bonusie zapas proszku do prania
Marcelibu pisze:Bo Jadziu nie wiesz, czym się NAPRAWDĘ zakończyła sprawa met. Naprawdę nie wiesz. UWIERZ. To Ty nie wiesz o co chodzi.
pixie65 pisze:Ja. Tyle, że nie rozpatrywałabym tego w kategoriach "wiary".
Jek jest zdecydowanie przewidywalna.
Fredziolina pisze:Marcelibu nie, nie miała racji.
Na forum można być, czytać tylko się nie logować.
Jek na odpowiedź Koty7 nawet nie zareagowała.
Z oddaniem pralki zrobiła czystą podpuchę. Tego nie widzisz?
vega013 pisze:casica pisze:mirka_t pisze:Tak samo jest z propozycją Jek. Efekt taki sam jak przed nią, bo nadal nie mam sprawnej pralki.
Od razu pojawiła się oferta opłacenia kuriera. Wtedy Jek nagle zamilkła i... pralki jak nie było u mirki_t, tak nie ma. Jak należy to interpretować?
Marcelibu pisze: .....Jakie masz podstawy, żeby napisać, że kłamie, bo do tego rzecz się sprowadza. Czy dlatego, że nie popiera mirka_t?....
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Doris2, Majestic-12 [Bot], whimsigothic i 67 gości