Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 21, 2011 11:16 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

witaj miło Aniu w pierwszym dniu wiosny :1luvu:
za ciachanie Miśka :ok: i dla dziewczynek :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon mar 21, 2011 14:04 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

kotika pisze:Tak myślałam, że ona dość spora.
To dobrze, im większa, tym silniejsza.

Si. Dlatego tamte jeszcze zostały. A tę perełkę będe oglaszać za kilkanaście dni, chcę mieć pewność, że zdrowa i niech podrośnie, zanim trafi do obcych.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon mar 21, 2011 14:08 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Fanszeta pisze:Ale ładna panienka, to masz teraz wesoło :mrgreen:. Dobrze, że koty się jakoś dogadują, tylko żeby nie dogadywały się za bardzo :P. Szczególnie Troja z Misiem. No cóż, wiosna idzie, nawet kotki po sterylkach to czują :)

Hihihi, nawiązujesz do Kawy? Wycałuj ode mnie tę slodką istotkę :1luvu:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pon mar 21, 2011 14:14 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Marea pisze:Tally jest boska, a na Twoim aparacie i fotkach to juz w ogole ;) jessuuu jak ja bym chciala miec takie maluszki w domu :oops: uwielbiammmm i moglabym godzinami z takimi siedziec :roll: moj kocur tez je uwielbia ;) skacze i biega za nimi jak szalony, spiewa, nawoluje, podaje im delikatnie pileczki do zabawy, jest w swoim zywiole :ryk: bo jego ciocia Shila to zblazowany leniwiec :ryk:

Kciuki za dzisiejsza wizyte Misia i zeby wszytsko wyszlo zgodnie z planem :!:

Troja nie ma takiej cierpliwości, burczy na mala ciągle. Jak taka stara ciotka :D A Tally zaczepia ją ile wlezie. Troja naprawdę jest odmieniona, albo rozumie, że to male takie.. ma swoje prawa. Poza pierwszym palnięciem lapą, takim bardziej przypadkowym - nic, spokój. Tylko burczy pod nosem, a ja się duszę ze śmiechu. Bo to brzmi prawie jak coś w stylu "za moich czasow dzieci nie byly tak rozpuszczone".
fr ]duuuuuuu\uyyyyyyyy/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

No tak. To pisała młoda, wczepiona zębami w kabel od myszy. Gryzak jeden no. Teraz próbuje herbatę9 8lkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkh o bogowie no! Ona kocha skakać po klawiaturze! Nie wiem już teraz co jeszcze miałam napisać....
A, o Misiu.
Miś powoli się budzi. Wstal, popełzł do łazienki podtrzymywany przeze mnie. Jak wstawal, zwymiotowal i się posiusiał, przed chwilą zwymiotowal w lazience, ale samą pianą. Leży sobe bidok na kocyku, ze szmatką pod mordką... Troja go tam adoruje....

KaleidoStar

Post » Pon mar 21, 2011 14:19 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Danusia pisze:Hejka :1luvu:

Obrazek

jak się koteczki miewają???

Dzien dobry, Danusiu :1luvu:

Kociaste dwa szaleją, jedno śpi :D

KaleidoStar

Post » Pon mar 21, 2011 14:23 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ciepła pisze:witaj miło Aniu w pierwszym dniu wiosny :1luvu:
za ciachanie Miśka :ok: i dla dziewczynek :1luvu:

Asiu :1luvu:

U nas wiosna na calego dziś :D Pięknie jest :D Jak czekalam na Misia, połazilam trochę w okolicy przychodni. Tam raczej biedna dzielnica jest, dużo patologii..ale dzięki temu w sklepach ceny też niskie..kupilam pięęękną spódnicę za 3 zł :D Sięga do kolan, góra tak do kroku jest jeansowa, stylizowana na lekko zużytą, a od kroku w dół jest rudobrązowy, miękki zamsz. Ale taki bardzo miękki i cieniutki, super w dotyku. Z tego zamszu są też fajne ozdoby - np wokół kieszeni takie krzyżyki poprzeszywane... Kowbojska na maksa :D Będę ją tylko musiala zwęzić troszkę.

KaleidoStar

Post » Pon mar 21, 2011 14:24 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ojoj..zgadnijcie, kto przylazł do pokoju... Ledwo stoi na nogach, wygląda jak zombie.. i taki skurczony, jakby miał tylne nogi krotsze..przez to jak hiena wygląda. Zdeczko upiornie. Ale już wariat wącha Troję pod ogonem...

KaleidoStar

Post » Pon mar 21, 2011 20:02 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Ojoj..zgadnijcie, kto przylazł do pokoju... Ledwo stoi na nogach, wygląda jak zombie.. i taki skurczony, jakby miał tylne nogi krotsze..przez to jak hiena wygląda. Zdeczko upiornie. Ale już wariat wącha Troję pod ogonem...

Misiu :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon mar 21, 2011 20:06 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

haha Misiek dobry jest :ok: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 22, 2011 15:51 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Zboczuch jeden, nadal ma chętkę na Troję no...
Czuje się dobrze, ja ciągle niewyspana przez ioch śpiewy :D Tally śpi zawsze ze mną, więc efektem jest noc w jednej pozycji, bo boję się ją zgnieść. A tak miałam dosyć spania w bezruchu po tym tatuażu :D

KaleidoStar

Post » Wto mar 22, 2011 22:17 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Właśnie się dowiedziałam, że Elvisek jedzie do nowego domku..
Wspaniale, prawda?

To dlaczego siedzę i ryczę jak głupia...

KaleidoStar

Post » Wto mar 22, 2011 22:18 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Właśnie się dowiedziałam, że Elvisek jedzie do nowego domku..
Wspaniale, prawda?

To dlaczego siedzę i ryczę jak głupia...

bo go kochasz :?: :oops:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 22, 2011 22:21 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Zboczuch jeden, nadal ma chętkę na Troję no...
Czuje się dobrze, ja ciągle niewyspana przez ioch śpiewy :D Tally śpi zawsze ze mną, więc efektem jest noc w jednej pozycji, bo boję się ją zgnieść. A tak miałam dosyć spania w bezruchu po tym tatuażu :D

Hormony jeszcze mu buzują :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro mar 23, 2011 5:00 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ja wiem, ja wszystko wiem..ale tak blisko było..myślałam - jak Miś pojedzie do nowego domu.. będzie miejsce... byłam przy 99 procencie podjęcia decyzji o zabraniu go do siebie...

KaleidoStar

[poprzednia][następna]