KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 20, 2011 18:42 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kropeczka13 pisze:
....pogryziona Bogusia dziękuje wszystkim za życzenia :) właśnie wylizuje rany....

Niech nie wylizuje za bardzo coby se nie rozlizała :( bo potem kaftanik albo kołnierz :wink:
i na tymczas....albo do nas (jestem za) albo do lecznicy (jestem przeciw) ale nie wiem co na to Jadzia (jeszcze nie wie o tym moim pomyśle pomocy Bogusi ) :D
A teraz na poważnie. Jak tam ręka?

:ryk: Leże i kwicze :D A goi się jak na przysłowiowym psie ;) Nawet jej nie boli ;) Dziękuje za pamięć i mówi żeby zamiast ją leczyć to macie głaskać swoje koty ;) Pozdrawiamy :)
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Nie mar 20, 2011 21:03 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Mija pojechała do nowego domu.Dziękuje Dorota za adopcję.
Dziś ze schroniska Triśka przyjechała do KCh
Obrazek
Bona proszę dowiedz się, czy u ex- właścicieli była szczepiona.W schronisku nie ma wpisu o szczepieniu i odrobaczeniu

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie mar 20, 2011 21:04 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

mar_tika pisze:Dziś ze schroniska Triśka przyjechała do KCh
Obrazek
Bona proszę dowiedz się, czy u ex- właścicieli była szczepiona.W schronisku nie ma wpisu o szczepieniu i odrobaczeniu

Jaka śliczna...co za zwyrodnialec ja oddał :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Nie mar 20, 2011 21:06 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Niestety jest agresywna (wydaje mi się że raczej zazdrosna)o 6 mies dziecko.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie mar 20, 2011 21:41 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

dzwoniłam do nowego domu Frytki. jest grzeczna, ladnie, je, kuwetkuje i zwiedza mieszkanie. Noc spędziła na kołdrze goscia domownikow, nie bala się. jak dzwoniłam była na kolankach swojej nowej pani, az się boje cieszyc :D :ok: to taka wrazliwa koteczka

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie mar 20, 2011 21:46 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

:ok: :ok: :ok:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie mar 20, 2011 22:12 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

DYŻURY NA NASTĘPNY TYDZIEŃ
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 21.03.-27.03.2011
21.03. pon. rano Gosia wie. Bona
22.03. wt. rano Gosia wie. Teresa
23.03. śr. rano Alienor wie. Beatka
24.03. czw.brak wie.MaraS.
25.03. piat. Asia i Bogusia wie. brak
26.03. sob. rano Martyna wie. Teresa
27.03. niedz. Dorotka wie. brak
Jeszcze mamy braki w dyzurach na przyszły tydzień :( Jutro rano podejdzie Gosia, ale to nie będzie rano tylko gdzieś około 12 może ktoś by dał radę wcześniej podkoczyć na parę minut choć podać jedzonko kociakom?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie mar 20, 2011 22:20 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Jest problem ze Stellą - musiała się zbytnio wysilić gdy mnie nie było w domu i ma małą przepuklinkę :( Niestety jutro z samego rana jadę do Almavetu z nią- już jest nieszczęśliwa, bo jeść wieczorem nie dostała. Julinka na proverze, bo jeszcze trochę a bym zwariowała - w tym tygodniu muszę ją ciachnąć :( Koi chyba też lada dzień zacznie rujkować - prawo serii się właczyło :evil:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie mar 20, 2011 22:23 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Biedna Stella :cry:
To kotka z Rudy, dobrze pamiętam?
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie mar 20, 2011 22:26 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Tak - w czwartek była sterylka.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon mar 21, 2011 13:19 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Filomen pisze:dzwoniłam do nowego domu Frytki. jest grzeczna, ladnie, je, kuwetkuje i zwiedza mieszkanie. Noc spędziła na kołdrze goscia domownikow, nie bala się. jak dzwoniłam była na kolankach swojej nowej pani, az się boje cieszyc :D :ok: to taka wrazliwa koteczka

Jakze ogromnie sie ciesze ze Frycia nareszcie ma ma swoj dom i ludzi ktorzy ja pokochaja.
Po tak dlugim czasie siedzenia w boksie nareszcie ma przestrzen do chodzenia i to ja tez napewno uzdrawia.
Fryciu kochana oby ci bylo jak najlepiej bardzo mile ja wspominam. :kotek:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon mar 21, 2011 13:25 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

W srode wieczorem odbieramy z Almawetu Mojre i Bajtke gdzie je ulokokowac w chatce czy na zdrowej na luz, czy na kwarantannie luzno czy moze sa wolne boksy.
Prosze napiszcie zebysmy wiedzieli.
Ze Stokrocia tez pojedziemy do ostatniej kontroli i chyba juz bedzie ok bo jest pieknie dziurka sie zarosla, pani ktora chce ja adoptowac przyjedzie w niedziele juz dzwonila - takze zrobie te adopcje jest to adopacja uzgodniona z Marta takze jest ok. Pani czeka cierpliwie :)
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon mar 21, 2011 14:05 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Pozdrowienia od Biga Obrazek
i Shebuni Obrazek
Więcej pod wieczór na wątku moich tymczasów :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon mar 21, 2011 15:20 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

jadziaII pisze:W srode wieczorem odbieramy z Almawetu Mojre i Bajtke gdzie je ulokokowac w chatce czy na zdrowej na luz, czy na kwarantannie luzno czy moze sa wolne boksy.

Jadziu na wszelki wypadek na kwarantannę do boksów, są 2 wolne boksy na samej górze.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon mar 21, 2011 15:37 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

potrzebna do Poznania, do domu z dzieckiem, super miziasta kotka, moze być chłopak - jakby co dzwońcie do Piotrka. Nie chciał żadnego z naszych Gremlinów :evil: bidne, nikt ich nie kocha :roll:

myślałam może o Lusi ale domek wychodzący więc się boję, ludzie bardzo pro zwierzęcy

a Biguś jakby miał dłuższe uszy do mógłby królika udawać :-) schudł chłopak na pyszczku

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]