PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 20, 2011 17:04 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

ASK@ pisze:I nikt jej nie chce? Miziak pewnie i urokliwiec.Ma ogłoszenia?

sama bidula czeka... pewnie, że miziak i urokliwiec... :D ma ogłoszenia... smutno jej, wszyscy koci lokatorzy tego lokalu już w domkach.. chociaż dt by się zdał... musimy wreszcie oddać ten lokal...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie mar 20, 2011 18:03 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

a ta nowa kicia? Gdzie ona pomieszkuje?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie mar 20, 2011 18:58 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

dagmara-olga pisze:a ta nowa kicia? Gdzie ona pomieszkuje?

Podpisze się.
A te działkowe maluszki ?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie mar 20, 2011 19:22 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

kinia098 pisze:
dagmara-olga pisze:a ta nowa kicia? Gdzie ona pomieszkuje?

Podpisze się.
A te działkowe maluszki ?

dzialkowe na działkach...opiekuje się nimi jedna pani..
Fila, na razie na piwnicznej kwarantannie, bo po sterylizacji i przed szczepieniem...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 21, 2011 10:39 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

o rany, sama została... a w pierwszym poście sporo kotów, one sa w DT?
Jaka jest Tina dla innych kotów? Jak z testami?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon mar 21, 2011 10:47 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

dagmara-olga pisze:o rany, sama została... a w pierwszym poście sporo kotów, one sa w DT?

biedulka wielka z niej. Trzymam kciuki za szybki domek dla Tinki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon mar 21, 2011 12:20 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

dagmara-olga pisze:o rany, sama została... a w pierwszym poście sporo kotów, one sa w DT?

tak samaaa... :(
koty albo w piwnicach albo na dt albo na działkach; wszystkie zaopiekowane przez KAN :ok: i czekają na kochające ds... Tinka chocby na dt.. jest kochana, łasi sie i czeka na andzelikę, smutno jej bardzo.. :( nie ma problemu z innymi kotami... to kochana, przytulaśna, łagodna koteczka..
wszystkie testy ujemne.... :ok:

nie pozwolmy Tineczce być samej .... POMÓŻCIE!!!! :crying: :crying:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 21, 2011 12:33 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

Hanulka pisze:

tak samaaa... :(
koty albo w piwnicach albo na dt albo na działkach; wszystkie zaopiekowane przez KAN :ok: i czekają na kochające ds... Tinka chocby na dt.. jest kochana, łasi sie i czeka na andzelikę, smutno jej bardzo.. :( nie ma problemu z innymi kotami... to kochana, przytulaśna, łagodna koteczka..

pomoc pilnei dla Tinusi potrzebna.
DT potrzebny. To o życie i zdrowie kota chodzi. Ona tam sama ,smutna i zdesperowna.
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 21, 2011 12:37 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

ASK@ :( ja naprawdę sie o nia boję... kotka nie rozumie, dlaczego jest sama, andzelika nie może z nią siedzieć cały dzień... no i te noce... ciemno i samotnie.. okropne :cry:

POMOCY!!!!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 21, 2011 12:44 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

Hanulka pisze:ASK@ :( ja naprawdę sie o nia boję... kotka nie rozumie, dlaczego jest sama, andzelika nie może z nią siedzieć cały dzień... no i te noce... ciemno i samotnie.. okropne :cry:

POMOCY!!!!!!

Ależ ja wiem i to rozumiem. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co małą tam czuje.Jak straciłą z dnia na dzień wszystko co ją otaczało.
Czy na FB?
Tylko pomoc nie mam jak. :cry:

Pilnie DT potrzebny!
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 21, 2011 12:59 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

WSZYSTKIE OGLOSZENIA wposcie ogloszeniowym na pierwszej... chyba nie ma indywidualnego fb... :(

rozumiem, ja tez nie mam jak :cry:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 21, 2011 13:08 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

Hanulka pisze:WSZYSTKIE OGLOSZENIA wposcie ogloszeniowym na pierwszej... chyba nie ma indywidualnego fb... :(

rozumiem, ja tez nie mam jak :cry:

poroście CatAngel albo Szalonego Kota o FB. To taka ciężka sytuacja dla kocinki.
ja nie umiem.Będę podrzucać i udostepniać.
Moze osobny wątek ratowniczy założyć, by małą nie zaginęła w tłumie. W tytule nie do konca ja widać. Jak założysz to wrzuc do mnie.będę podrzucac.
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 21, 2011 13:11 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

Hanulko, jak jej zdrowie i jak testy?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon mar 21, 2011 13:15 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

dagmara-olga pisze:Hanulko, jak jej zdrowie i jak testy?

Hanulka pisze:[CIACH]
[CIACH]
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon mar 21, 2011 13:16 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE dt/ds dla TINY i transport do RADOMIA!

dagmara-olga pisze:Hanulko, jak jej zdrowie i jak testy?

Hanulka pisze:Tinka chocby na dt.. jest kochana, łasi sie i czeka na andzelikę, smutno jej bardzo.. :( nie ma problemu z innymi kotami... to kochana, przytulaśna, łagodna koteczka..

tu jest odpowiedź jak do kotów i co z testami. Myślę,ze zdrowie ma ok bo dziewczyny an pewno by uprzedziły.Jednak teraz jak siedzi sama to nerwy moga puścić. Taki wieki stres.

POMOCY DLA TINUSI!!!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]