Gibutkowa pisze:No to git![]()
Może by im tak serberka zapodać?
Już widzę te tony robaków, a łapka i opuchnięta buzia to nie wiem czemu mi się z Calci skojarzyłaale może chłopaka coś grzmotnęło, co?
a ile im trzeba by było tego podać ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:No to git![]()
Już widzę te tony robaków, a łapka i opuchnięta buzia to nie wiem czemu mi się z Calci skojarzyłaale może chłopaka coś grzmotnęło, co?
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:No to git![]()
a ile im trzeba by było tego podać ?
turkawka pisze:Tak, o Cioci Mawin to gadają wszystkie kotecki w okolicy
jessi74 pisze:no marnie widzę dalszy los kociaka, jak opiekunka już teraz nie ma na puszeczki![]()
napiszę do niej - zaoferuję trochę karmy
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:no marnie widzę dalszy los kociaka, jak opiekunka już teraz nie ma na puszeczki![]()
Studentka - taż jak studiowałam to ledwo przędłam, a jak bym kota na ulicy znalazła w zimie to pewnie też bym nie zostawiła.
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:no marnie widzę dalszy los kociaka, jak opiekunka już teraz nie ma na puszeczki![]()
Studentka - taż jak studiowałam to ledwo przędłam, a jak bym kota na ulicy znalazła w zimie to pewnie też bym nie zostawiła.
i zrobiłaś najlepiej pod słońcemja też nie zostawiam na ulicy
a te z domu wydaję - nie na wszystkie stać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 162 gości