A Lolka wygląda na typowe: "Że co?!"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barba50 pisze:
Sheyren pisze:Cat, to jest dość typowe miejsce na pokarmówkę. I wygląda podobnie.
W jakim wieku jest kotka?
spójrz na jej pyszczek, konkretnie na wargi - nic się tam nie robi, nic nie obrzękło? Podotykaj uda z tyłu - nie ma żadnych grudek? Nie zaczęła troszkę "łysieć" na skroniach?
pozdrawiam
Gaja
Szalony Kot pisze:Jeeeenyyyy, ile mnie kosztowało trafienie tutaj, myszka mi wariuje i nie daję rady psychicznie jej ogarniać
CatAngel pisze:No to dlatego ja też cały czas obstawiałam, że na pokarm, ale jaki.
Tak jak wyżej pisałam Ona je tylko, mokre Felix(od lutego) i suche Purine http://jezyniec.blox.pl/2010/10/TESTY-K ... ILCAT.html (od czasu sterylki) no i czasami surowe, ale to praktycznie tylko w weekend i to mały kawałek który daję jak obiad robię. Nie jestem za surowym mięsem, aby kotom podawać.
Myślę co było przedwczoraj(z czym miała kontakt, czy coś zjadła)jak ranka jej się pojawiła
A i jeszcze jedno, ona ma to tylko w takich miejscach jak szyja, kark.
Miss pisze:Witam,
mam rudego kocura który ma alergię na drób i dlatego też nie może jeśc np royala. Zorientowalam się kiedy z Royala (po którym wystepowała drobna reakcja alergiczna) przestawiłam go na mięso drobiowe. Wygladał jakby go coś pogryzło. Teraz je Acanę bez dodatku drobiu i wszytsko jest w porządku. Aczkolwiek jak tylko podje coś z drobiem bądź nabiał np. śmietankę to ranki znów sie pojawiają.
CatAngel pisze:No to dlatego ja też cały czas obstawiałam, że na pokarm, ale jaki.
Tak jak wyżej pisałam Ona je tylko, mokre Felix(od lutego) i suche Purine http://jezyniec.blox.pl/2010/10/TESTY-K ... ILCAT.html (od czasu sterylki) no i czasami surowe, ale to praktycznie tylko w weekend i to mały kawałek który daję jak obiad robię. Nie jestem za surowym mięsem, aby kotom podawać.
Myślę co było przedwczoraj(z czym miała kontakt, czy coś zjadła)jak ranka jej się pojawiła
A i jeszcze jedno, ona ma to tylko w takich miejscach jak szyja, kark.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości