Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 20:43 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Zobaczcie jaka piękna:

viewtopic.php?f=1&t=125611
magdajedral

Post » Sob mar 19, 2011 22:58 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

smarti pisze:Państwo byli-sa b. fajni-dziewczynka widac że się po wpływem Mamusi opanuje w molestowaniu kici i ..co najważniejsze to Melcia się do pani..tuliła :D
Pani cierpliwie czeka aż kicia będzie gotowa,założy siatki-mieszka na Bielanach więc ...
...kto będzie proszony o wizytę PA ???
Bingo!!
Marzenia :D :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:

BINGO!! :twisted: :ryk: :ryk: :ryk:

gdzie na Bielanach? I kiedy? A może jutro PRZED odebraniem Trisi pojedziemy razem?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 20, 2011 10:10 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Witam się z poranną drugą kawką :P
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie mar 20, 2011 10:42 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

I ja też witam z rana ;) już widzę jak mi wszystkie zazdrościcie miziania futer dzisiaj u Smarti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie mar 20, 2011 10:44 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Ja też jedno pomiziam - Trisię :D

Marzenia11

Post » Nie mar 20, 2011 15:47 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Jedziemy po Trisię-biedactwo-jak mozna nie polubić kota a zwł.Trisi 8O 8O 8O 8O 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie mar 20, 2011 15:54 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Jedźcie, jedźcie ;) ja w Otwocku... będę dzwonić po 17:00 to zobaczymy na jakim etapie będziecie :)
Za Trisieńkę :ok:
Obrazek

Jus87

Post » Nie mar 20, 2011 18:01 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Trisia w drodze do smarti - trochę miauczała zabierana z domu do transporterka, ale cóż... przed nią nowe, lepsze zycie w swoim prawdziwym domu, który - mam nadzieję, że jak najszybciej - się dla niej znajdzie. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Nie mar 20, 2011 18:21 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Nie mar 20, 2011 18:12 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Ech. Nie lubię takich sytuacji.
Coś miałam przeczucie, bo większość ogłoszeń Trisi ciągle wisi...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 20, 2011 22:01 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Szalony Kot pisze:Ech. Nie lubię takich sytuacji.
Coś miałam przeczucie, bo większość ogłoszeń Trisi ciągle wisi...

No wiszą po to aby wreszcie wypatrzył je ten właściwy domek, a nie jakiś oszołom.
magdajedral

Post » Nie mar 20, 2011 22:50 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Trisieńka trochę zestresowana ale bez zbędnych żali ;) wygląda raczej na zadowoloną z obecnego miejsca pobytu :) Została wymiziana przez mojego TŻ-a, który przecież nie lubi kotów :mrgreen: I Promyś też okazał się fajnym kotem, A Ruda pięknym i w ogóle wszystkie są super... Smarti nie wiem jak Ty to robisz, że akurat "Twoje" są tylko takie super bo wszystkie inne są be :ryk:
Edisonkowi wcale tak w brzuchu nie burczy... Wiecie co?? ja to podejrzewam, że Smarti ją po prostu głodzi tylko ciiii :D i pewnie tę pełną miskę żarcia wyjęła akurat przed naszym przyjazdem :ryk:
Carlito niby śpi w sypialni ale dalej zamknięty :P
I wszystkie takie zadowolone te koty... pewnie je podmieniła albo przykazała, że mają być miłe bo inaczej nie dostaną jedzenia :mrgreen:
A tak poważnie to wszystkie futra cudne i zadowolone 8)
Ot taka krótka relacja z moich szybkich odwiedzin :)
Obrazek

Jus87

Post » Nie mar 20, 2011 22:52 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

A no to dobrze, ze się jakoś odnajduje, biedulka, ona przeciez nie rozumie tego co się z nią dzieje i dlaczego jeździ na wycieczki skoro nie ma wakacji jeszcze.. :wink:

Dzisiaj mój telefon dogadał się z kompem i udało mi się zgrać zdjęcia Trisi z jej nowego-i-juz-ex-domku - ale nie wiem: wstawiać je? :roll:

Marzenia11

Post » Pon mar 21, 2011 13:57 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Kurde, z jednej strony nie fajnie, że Trisia znalazła domek z nadzieją, że zostanie w nim już na stałe i będzie szczęśliwa, nie odpowiadała tej Pani.. :roll: ale z drugiej strony dobrze, że wróciła do smarti, przynajmniej teraz możemy mieć nadzieje, że znajdzie się naprawdę kochający ds dla niej :D

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Pon mar 21, 2011 17:04 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Trisia nie rozumie co się stało ale na pewno wie że wróciła na stare śmiecie :ryk:
leży sobie wyciągnięta na parapecie i myśli...
nie ma apetytu-tzn.room serwis na parapet to i owszem ale sama zejść na jedzonko-co to to nie...

zrobiła dwie kupy-jedną do kuwety a drugą nie do kuwety :ryk:

Carlito już od dziś został na górze bo powiedział ze on stanowczo nigdzie do pralni się nie zgadza. i w ogóle strasznie dużo miauczy a nie wiem co do nas gada bo wszystko teoretycznie,ma.
A większość nocy śpi na połowie mojego Tż-ta całkowicie zagrzebany pod kołdrą- ciągle pilnujemy zeby miał komin zeby się we śnie nie udusił :strach:

reszta towarzystwa szaleje i rujkuje :ryk: :ryk: :ryk:

Pan dzwoniący o Melę,która,jak wiadomo jest już zaklepana, poszukuje koteczki pół roku do roku,krówki,whiskaski lub biało-burej,do domku niewychodzącego w bloku w Wawie,zabezpieczonego,umowa-tak,opieka na wypadek wyjazdów-tak.
Więcej szczegółów zostawiam do wybadania dla ewent domku.
Jeśli wiecie o takiej kici to proszę o kontakt-podam mail pana.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto mar 22, 2011 8:38 Re: Kicie u Smarti3-..Trisia wraca... Mela jedzie???

Witam się z rana ;) dlaczego tu taka cisza? Wszystkie zapracowane takie ? ;D nie ukrywam, że ja jestem leser nad lesery. Co prawda już w pracy ale zaczynam od miau :)
Głaski dla smartkowych futer :1luvu:
Obrazek

Jus87

[poprzednia][następna]