AniaWrocław też info, że przelew pójdzie..
halinka, a evalla zamowiła ostatnio jeszcze indywidualnie, więc czekam na przelewa...

Moderator: Moderatorzy
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Turkusowa i evella potwierdziły już odbiór![]()
![]()
Do mikomikado wyślę jutro,bo już uszyta,nakomiast do iwona55 wysyłka we wtorek lub w środę ,bo jest w trakcie szycia.![]()
Halinka! Zaszyjesz się na śmierć
Spokojna Twoja rozczochrana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Turkusowa i evella potwierdziły już odbiór![]()
![]()
Do mikomikado wyślę jutro,bo już uszyta,nakomiast do iwona55 wysyłka we wtorek lub w środę ,bo jest w trakcie szycia.![]()
Halinka! Zaszyjesz się na śmierć
Spokojna Twoja rozczochrana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hanulka pisze:a ja mam info od Kot-linka, że poszedł przelew...
halinka, a evalla zamowiła ostatnio jeszcze indywidualnie, więc czekam na przelewa...
AniaWrocław pisze:No prawie ja ino płecia się nie zgadza
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:No prawie ja ino płecia się nie zgadza
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:Hanulka pisze:a ja mam info od Kot-linka, że poszedł przelew...
Evella jeszcze nie zamówiła, bo jeszcze dokladnie nie podała wymiarów i sztuk 1 czy 2
krynia08 pisze:http://patrz.pl/zdjecia/zwierzeca-fryzura-2![]()
Hanulka pisze:a ja mam info od Kot-linka, że poszedł przelew...
evalla pisze:Hanulka pisze:a ja mam info od Kot-linka, że poszedł przelew...
Tak tak, tylko pomiarów jeszcze nie zrobiłam ...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości