w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 20, 2011 19:46 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Jakie masz śliczności :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie mar 20, 2011 19:50 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Ale słodkie pysiaczki :love: :love: :love:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie mar 20, 2011 19:53 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

bulba pisze:Ale słodkie pysiaczki :love: :love: :love:

Chcesz jednego? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie mar 20, 2011 19:56 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

ehhehe piksi jaka siksa mala :D :* <3

Ok ile te szczepionki koszczą?

Realm

Od: Pon mar 07, 2011 23:18

Post » Nie mar 20, 2011 20:01 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Realm pisze:ehhehe piksi jaka siksa mala :D :* <3

Ok ile te szczepionki koszczą?

Siksa siksa :mrgreen: Zależy jaka, Tricat kosztuje 30zł chyba
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Nie mar 20, 2011 20:03 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

ide oglądac x-faktor.

Hej kupić Ci jakis tv?

Realm

Post » Nie mar 20, 2011 20:04 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

ok po wypłacie

Realm

Post » Nie mar 20, 2011 23:23 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

O rany, Piksi przeboska :D
Brewki i wasiki ma piekne ;)
Eh, te moje ogony juz takie duze, a pamietam jak sie pierworodna na dloni miescila, a potem byla wlasnie taka siksa superasna :lol: Troche szkoda, ze koty tak ekspresowo rosna ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon mar 21, 2011 9:34 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Wczoraj byłam u kociaków :)
Piksi - przepiękne maleństwo, nic tylko cały czas ją na rękach nosić. Na początku trochę się boi, ale jak zacznie się ją głaskać to nie ma ochoty nigdzie iść :mrgreen: nawet spałą mi na rękach :P
Binka - śliczny, długowłosy kocurek. Po prostu cudowny. Od razu mnie urzekł. No i od razu pokochał swoją ciocię, już po minucie siedział mi na kolanach :D
Nyness - już nie jest taka przerażona, ładnie je ale strasznie chora. Może tego nie widać na zdjęciach, ale jak jest jest się blisko niej to słychać jak głośno oddycha. No i straszne kichanko ma, z krewką. Sierść normalna, niezbyt ładna, ale kiedyś to się zmieni i będzie piękną panienką :D
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Pon mar 21, 2011 9:48 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

kagome19 pisze:Nyness - już nie jest taka przerażona, ładnie je ale strasznie chora. Może tego nie widać na zdjęciach, ale jak jest jest się blisko niej to słychać jak głośno oddycha. No i straszne kichanko ma, z krewką. Sierść normalna, niezbyt ładna, ale kiedyś to się zmieni i będzie piękną panienką :D

Miałam tymczaskę z podobnymi objawami -oddech jak u "starego chłopa chrapanie" i kichanie z krwią
- pomógł Keflex w zawiesinie + tabl. Rutinoscorbin, wcześniej nic nie skutkowało.
Trzymam kciuki za Nyness :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon mar 21, 2011 17:31 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Nyness troszkę się boi, ale da się ją z tego wyleczyć ;))

Pozatym mała piksi fuka aż strach się bać :D
też ją wyleczymy, hehe

Realm

Post » Śro mar 23, 2011 9:37 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Kocurek Diksi, brat Piksi jest już w DS. Została tylko Piksi, która do domu jedzie w sobotę jak wszystko dobrze pójdzie i Triksi, ich siostrzyczka, która jest tak niefotogeniczna, że głowa mała. Kotka jest szylkretką, ale na zdjęciach wychodzi okropnie... Masakra...

ifciastu

Post » Śro mar 23, 2011 10:47 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

:ok: juz sie gubie w tych wszytskich kotach :ryk:

Kciuki za ich zdrowka, adopcje i w ogole :kotek:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro mar 23, 2011 10:53 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Marea pisze::ok: juz sie gubie w tych wszytskich kotach :ryk:

Kciuki za ich zdrowka, adopcje i w ogole :kotek:

Marzenko, tyle się ich przewija, że na prawdę ciężko jest się nie pogubić:)

ifciastu

Post » Pt mar 25, 2011 19:52 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Binka i Nyness czują się świetnie ostatnimi dniami:) Obydwa kicie przestały kichać i nie mają już objawów choroby, co mnie niezmiernie cieszy. Nyness jeszcze raz na jakiś czas sobie kichnie, ale nie ma tragedii :D :D :D

Synuś jednak jedzie do domu w następny piątek, gdyż synek jego nowych Dużych się rozchorował i Państwo chcą wziąć Synusia za tydzień, kiedy będą mogli mu poświęcić 100% czasu:)

Plamka mieszka w Gdyni, ale o tym już chyba pisałam. Czarna zamieszkała w Gdańsku z bardzo fajną nową mamusią:)

My za to mamy kolejnego tymczasa- królika. Samiec, około 1,5 roku. Zdrowy...
Zabrany ze szkoły.
Całą sytuację opiszę, jak będę mieć siłę i ochotę... Teraz jest mi jej brak, bo przez ludzką głupotę, bezmyślność i brak jakichkolwiek uczuć umrzeć musiały dwa szczury... Brak słów...

ifciastu

[poprzednia][następna]