Elvis ma barrrdzo długie łapcie

A to, co z burym w łazience siedzi też cudniste

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:hejka![]()
jozefina1970 pisze:No nie... Ledwo człowiek na pół wieczora od kompa odlezie a tutaj takie wieści![]()
Elvis ma barrrdzo długie łapcie![]()
A to, co z burym w łazience siedzi też cudniste
Ciepła pisze:ello Aniu i zwierzaki
KaleidoStar pisze:Ciepła pisze:ello Aniu i zwierzaki
Witaj Asieńko, buźki dla Kuby
A ja lecę teraz do lisiarni... trzymajcie kciuki, bo tam się teraz przez dziurę w płocie po deskach wchodzi i jakieś luje się kręcą. Mam nadzieję, że nie dostaniemy z Asią w łeb
KaleidoStar pisze:Teren dawnej lisiej fermy - facet z lisami i norkami się wyniósl, zostawiając kilkadziesiąt kotów. Wczoraj Asia trzy panny ciachnęła chyba. Jakby byly DT, to część kotów dałoby się wyprowadzić "na ludzi"..
Aj lecę,autobus..resztę opowiem jak wrócę! Chyba , ze mnie Marea wyręczy, bo Ona też w temacie bardzo.
KaleidoStar pisze:No właśnie..to raczej Elvis jest dominujący. Leje inne koty i psa, ale za to przyjaźni się z jednym kocurkiem...
Dlatego epiej, żeby trafil do niezakoconego domu, albo z jednym kotem. Ale tego się wlaśnie boję.. co, jeśli Troja nie będzie "tym" kotem? Dwa łobuzy charakterne to już może być problem...
KaleidoStar pisze:Józefino, ale Elvisek nie jest moj, on czek na domek ciągle. A ja się w nim kocham i sto razy dziennie myślę..czy może..czy damy radę.. ehh...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 27 gości