zalatany pisze:Słuchaj, nie wiem jak Ty, ja pracuję ze zwierzętami, wiem że wyniki moich badań bedą miały zastosowanie w medycynie człowieka, a ja stosuję wyniki badań medycyny człowieka.
Ok. to mi wystarczy.......

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zalatany pisze:Słuchaj, nie wiem jak Ty, ja pracuję ze zwierzętami, wiem że wyniki moich badań bedą miały zastosowanie w medycynie człowieka, a ja stosuję wyniki badań medycyny człowieka.
ARKA pisze:zalatany pisze:Poza tym, organizmy ludzi i zwierząt porównuje się jak świat długi i szeroki.
Ale argument
Merlin pisze:Arka
Ty zdaje sie chyba zapominasz ze wszystkie leki dla ludzi sa najpierw testowane na zwierzetach
Sa a jakze, z jakimi rezultatami?
druga sprawa: tak bardzo Cie boli ze niewiele sie roznisz od kota czy innego ssaka? (ech te idiotyczne nauki kosciola kat.)
zalatany pisze: Łatwo jest głosić komunały, zapominając o tym, że bez tych badań mogłabyś już dawno umrzeć. Gratuluję szerokiego pojmowania sprawy!
ARKA pisze:Merlin pisze:Arka
Ty zdaje sie chyba zapominasz ze wszystkie leki dla ludzi sa najpierw testowane na zwierzetach
Sa a jakze, z jakimi rezultatami?![]()
....
Merlin pisze:ARKA pisze:Merlin pisze:Arka
Sa a jakze, z jakimi rezultatami?![]()
....
jesli chodzisz do apteki , to z pozytywnymi
co do drugiej czesci
nawet nasze dzieci kiedys opuszczaja dom rodzinny (jedne wczesniej inne pozniej) a my jako gatunek jestesmy niestety zwierzetami stadnymi i opuszczenie domu to tylko zmiana stada
zalatany pisze:Wiesz, Arka, po prostu mi ręce opadły. I siwieć zacząłem. Jak już powiedziałem, tam nie ma podanego żadnego źródła.
zalatany pisze:Arka, no widzę że po prostu szalejesz. Jak koty są do nas takie podobne, to już po prostu się obraziłaś. Sugerujesz traktowanie ich jak ludzi. To jest delikatnie mówiąc osłabiające. No nie zachowuj się jak dziecko. Organizm organizmem a stosunki człowieka ze zwierzęciem to co innego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 61 gości