Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 22:19 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

kasia86 pisze:
cynamon i wanilia pisze:wyróżnione allegro na 9 dni
http://allegro.pl/show_item.php?item=1510200809

Dziękuję :1luvu:

Cindy, myślałam że to mam już za sobą. :(

Wiem Aniu - ale od poczatku widzialas co to byla za baba - od poczatku klamastwa i mamtactwa.Podpisala umowe, ze kotki beda niewychodzace - a w muratorze wysmiala to. To wredna baba i tyle. Szkoda Twoich nerwow - zyc ze Ci spokojnej milutkiej niedzieli :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob mar 19, 2011 22:52 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Dzięki i wzajemnie miłej niedzieli :) :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob mar 19, 2011 23:39 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

żesz k.....wa :evil: :evil: :evil:
tyle powiem na temat jej wypocin

To teraz napisze coś od siebie

Aniu,chociaż doipero raz (mam nadzieję,ze będzie więcej razy) CIę widziałam,to od razu od Ciebie poczułam to serce do kociaków,bo widziałam jak podchodziałaś do tego jak Lusia się wściekała ,jak ją uspokajałyście z Kasią

Aniu,zupełnie się nie przejmuj tym,łatwo mi powiedzieć,ale zna CIę co najmniej połowa miau i wedzą jaka jesteś i jakie serducho do kociaków masz
Trudno,żebys wszystkie na oko diagnozowała,ze ten czy ten chory
Dosyć,że i tak wyrwałaś je ze śmierci to mało?wrrrrrr
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 20, 2011 10:17 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Wiecie, mam nadzieję, że zło jakie ludzie czynią drugiemu, odwróci się w ich kierunku.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie mar 20, 2011 18:55 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

kasia86 pisze:Wiecie, mam nadzieję, że zło jakie ludzie czynią drugiemu, odwróci się w ich kierunku.

Też bym tak chciała ale czasami mam wrażenie, że zło panoszy się wszędzie a dobro jest zepchnięte do kącika :(
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Nie mar 20, 2011 20:32 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Modjeska pisze:
kasia86 pisze:Wiecie, mam nadzieję, że zło jakie ludzie czynią drugiemu, odwróci się w ich kierunku.

Też bym tak chciała ale czasami mam wrażenie, że zło panoszy się wszędzie a dobro jest zepchnięte do kącika :(

Też tak myślę, ale...w coś trza wierzyć. :(

A teraz niespodzianka :D skarby moje kochane dwa :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie mar 20, 2011 22:36 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Takie cuda,że nie wiadomo którą fotę zacytować :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon mar 21, 2011 22:05 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Myszolandia pisze:Takie cuda,że nie wiadomo którą fotę zacytować :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Że też ludzie wydają kupę kasy na rasowce, a takie piękności są za darmo. No ale cóż, ludziom się już w doopach poprzewracało chyba od nadmiaru pieniędzy. :roll:
No ale cóż, żyjemy w wolnym kraju i każdy ma wybór co do swojej kasy. :lol:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto mar 22, 2011 23:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Dokładnie tak
Przepiekne są :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No,ale może w końcu trafią na swój domek - oby :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro mar 23, 2011 16:06 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Myszolandia pisze:Dokładnie tak
Przepiekne są :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No,ale może w końcu trafią na swój domek - oby :ok: :ok: :ok:

Tylko One pewnie uważają, że ten swój domek to mój domek :roll: :twisted:

Nikt nie dzwoni z ogłoszeń. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro mar 23, 2011 16:24 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Kasiu kochana melduję się na Twoim wątku - dziękuję serdecznie za Wicia i Madzię.

Pomogę jak potrafię.
A na pewno inne bywalczynie Twojego wątku wesprą - bo masz rację jeszcze zostało wiele choraczków w konińskim schronie Abbunia, Klakier a Sylwia pisała mi, że wiele kotów nie miało testów...
Trzymam kciukasy i po raz kolejny oferuję się do pomocy w miarę moich możliwości i umiejętności.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro mar 23, 2011 18:02 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Witaj na moim wątku meksykanka :D

Pomocy udzielisz wtedy jak pomoc będzie potrzebna, :) tak za parę dni. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Śpieszmy się kochać kotki, tak szybko odchodzą. viewtopic.php?f=13&t=125580 :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro mar 23, 2011 18:54 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Misia dla cioteczek :D
Obrazek

Widzisz mnie?

No widzę Cię, przecież dla Ciebie i innych bied, zrobiłyśmy ten ogródek :mrgreen:

I Kasia na zabudowanym balkonie :D
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro mar 23, 2011 21:19 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Jeszcze nie przeczytałam całego wątku, ale cieszę się że całuśne choraczki (Witek i Madzia, Wicio jeszcze nie wie, że jest całuśny) trafiły do tak wspaniałego domku.
Czapki z głów Panie i Panowie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw mar 24, 2011 13:35 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i inne biedy:(

Dziś też się melduję u szanownych Państwa.
Czekam na info od choraczków Madzi i Wicia.
:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]