dagmara-olga pisze: Szkoda, że Morfa nie da się podgrzać na płycie indukcyjnej
Spróbować można

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze: Szkoda, że Morfa nie da się podgrzać na płycie indukcyjnej
dagmara-olga pisze:myślę, że nie mogą wyjść ze zdziwienia, że nie zakopujesz
Dziś zastałam Morfeusza na stole, wylizującego herbatniki - takie z galaretką i przekładane jakimś kremem, chrupał herbatnik i wylizywał masę i galaretkę... Potem polazł na kuchenkę, rozsiadł się i zaczął myć... Szkoda, że Morfa nie da się podgrzać na płycie indukcyjnej
Bazyliszkowa pisze:dagmara-olga pisze: Szkoda, że Morfa nie da się podgrzać na płycie indukcyjnej
Spróbować można
dagmara-olga pisze:płyta zgłasza komunikat "błąd", myślisz, że nie próbowałam ?![]()
![]()
dagmara-olga pisze:Dziś zastałam Morfeusza na stole, wylizującego herbatniki - takie z galaretką i przekładane jakimś kremem, chrupał herbatnik i wylizywał masę i galaretkę... Potem polazł na kuchenkę, rozsiadł się i zaczął myć... Szkoda, że Morfa nie da się podgrzać na płycie indukcyjnej
moś pisze:A to cwaniak
jessi74 pisze:mawin wiezie do Wrocławia dwa 4 miesięczne kociaki wyrzucone na ulicę, śliczne oswojone, kotki mają dom tymczasowy od środy
baaaaardzo pilnie potrzebujemy tymczasowy DT od dzisiaj wieczór na dwie - trzy doby!!!! baaardzo prosimy.... może ktoś użyczy pokoju, czy łazienki....
turkawka pisze:Dagmara, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale pilnie szukamy TDT od dzisiaj do środy:jessi74 pisze:mawin wiezie do Wrocławia dwa 4 miesięczne kociaki wyrzucone na ulicę, śliczne oswojone, kotki mają dom tymczasowy od środy
baaaaardzo pilnie potrzebujemy tymczasowy DT od dzisiaj wieczór na dwie - trzy doby!!!! baaardzo prosimy.... może ktoś użyczy pokoju, czy łazienki....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości