Kefir & Morfeusz - i COŚ na kuchence

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 20:33 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

dagmara-olga pisze: Szkoda, że Morfa nie da się podgrzać na płycie indukcyjnej :twisted:

Spróbować można :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob mar 19, 2011 20:37 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

płyta zgłasza komunikat "błąd", myślisz, że nie próbowałam ? :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob mar 19, 2011 20:51 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

dagmara-olga pisze:myślę, że nie mogą wyjść ze zdziwienia, że nie zakopujesz :-)

Dziś zastałam Morfeusza na stole, wylizującego herbatniki - takie z galaretką i przekładane jakimś kremem, chrupał herbatnik i wylizywał masę i galaretkę... Potem polazł na kuchenkę, rozsiadł się i zaczął myć... Szkoda, że Morfa nie da się podgrzać na płycie indukcyjnej :twisted:

:ryk:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob mar 19, 2011 21:55 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

Bazyliszkowa pisze:
dagmara-olga pisze: Szkoda, że Morfa nie da się podgrzać na płycie indukcyjnej :twisted:

Spróbować można :twisted:

dagmara-olga pisze:płyta zgłasza komunikat "błąd", myślisz, że nie próbowałam ? :twisted: :twisted: :twisted:

Morf, chłopie co oni z tobą chcą zrobić? Odgrzewany kotlet, czy innego nugetsa ? :evil:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie mar 20, 2011 13:41 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

dagmara-olga pisze:Dziś zastałam Morfeusza na stole, wylizującego herbatniki - takie z galaretką i przekładane jakimś kremem, chrupał herbatnik i wylizywał masę i galaretkę... Potem polazł na kuchenkę, rozsiadł się i zaczął myć... Szkoda, że Morfa nie da się podgrzać na płycie indukcyjnej :twisted:

Emir jest miłośnikiem ptasiego mleczka i pączków, drożdżówki ale jeszcze nie dał się złapać na "gorącym" w czasie kradzieży :mrgreen: efekty jego kradzieży szybko wylatują przeciwną stroną kota :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie mar 20, 2011 13:55 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

A to cwaniak :?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie mar 20, 2011 13:57 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

moś pisze:A to cwaniak :?

plaskaty cwaniak :wink: muszę lekkie sprostowanie napisać - raz złapałam go na chlaniu mojej kawy z mlekiem :kotek:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie mar 20, 2011 14:08 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

:lol: U mnie mos pije mi kawe prosto z kubka, ale on jako jedyny najmniej plaskaty wepchnie tam paszcze :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie mar 20, 2011 14:27 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

Dagmara, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale pilnie szukamy TDT od dzisiaj do środy:

jessi74 pisze:mawin wiezie do Wrocławia dwa 4 miesięczne kociaki wyrzucone na ulicę, śliczne oswojone, kotki mają dom tymczasowy od środy
baaaaardzo pilnie potrzebujemy tymczasowy DT od dzisiaj wieczór na dwie - trzy doby!!!! baaardzo prosimy.... może ktoś użyczy pokoju, czy łazienki....
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie mar 20, 2011 14:34 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

Morf, chyba zaczynam Cię lubić za Twoje wyczyny, też podobnie robię :)
Kulka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 20, 2011 15:11 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

turkawka pisze:Dagmara, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale pilnie szukamy TDT od dzisiaj do środy:

jessi74 pisze:mawin wiezie do Wrocławia dwa 4 miesięczne kociaki wyrzucone na ulicę, śliczne oswojone, kotki mają dom tymczasowy od środy
baaaaardzo pilnie potrzebujemy tymczasowy DT od dzisiaj wieczór na dwie - trzy doby!!!! baaardzo prosimy.... może ktoś użyczy pokoju, czy łazienki....

jakie obrażanie się No coś TY? Gdybym była bliżej - to bym się pisała - ale jak DT od środy we Wro, to bez sensu do Kalisza na 2 dni wieźć....
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie mar 20, 2011 15:17 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

Napisałam nowy wierszyk
Inka

MaryLux

Post » Nie mar 20, 2011 15:48 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

To ja opowiem Wam jaką dzisiaj mieliśmy przygodę:
Słońce świeci, balkon osiatkowany, więc piranie mogą zostać wypuszczone na plażowanie. Podchodzę, żebym im otworzyć, a tu gołąb. Normalnie gołąb na balkonie (osiatkowanym, nie wiem jak się przecisnął). Oczywiście Sznurek jak zobaczył, to mało się nie posikał. Jak wyrwał, to nie wiadomo było co łapać, gołębia czy Sznurka. Na szczęście, nikt nie ucierpiał: ani gołąb, ani Sznurek, ani balkon. Sznurek go tam z raz ściągnął do parteru, ale nic się nie stało. Gołąb został złapany i wypuszczony (na szczęście odleciał o własnych siłach, a nie pacną na chodnik). Więc od dzisiaj ulubione miejsce Sznurka, to interaktywna telewizja 4D zwana BALKON.

Jak bym go dorwał, to bym go zjadł! :]
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie mar 20, 2011 17:57 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

i byś dostał robaków.
Kefir
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon mar 21, 2011 11:12 Re: Kefir & Morfeusz - żądamy zabaw i nowych kartonów

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!
Inka

MaryLux

[poprzednia][następna]