Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
passa pisze:Ależ to nie takie ot,jak by się mogło wydawać,w końcu Wiki też Pozytywka.
fiszka13 pisze:passa pisze:Ależ to nie takie ot,jak by się mogło wydawać,w końcu Wiki też Pozytywka.
Jak ładnie nazwaneA mój Bronuś to kto? Pozytywek?
passa pisze:Swoją drogą jak oni czytają te ogłoszenia
Bronek PozytywniakOKI pisze:fiszka13 pisze:passa pisze:Ależ to nie takie ot,jak by się mogło wydawać,w końcu Wiki też Pozytywka.
Jak ładnie nazwaneA mój Bronuś to kto? Pozytywek?
Pozytyw![]()
A to nawet oryginalne hobby,tak sobie podzwonić po numerach z ogłoszeń.... To teraz sobie zrobię kawy i trochę podzwonię...OKI pisze:- Bry, ja z ogłoszenia, to co to pani tam ogłasza właściwie?
- Kota mam do adopcji.
- a nie, to ja dziękuję
Teraz mi to mówisz?Marea pisze:Passo, tekst jets za dlugi i za bardzo rozwlekly, pownien byc bardziej zwiezly, przyciagac uwage i mowic o rzeczach najistotniejszych, szczegoly do jej charakteru itp przeciez i tak nowy opiekun dowie sie podczas rozmowyradzilam byc zredagowac i skrocic co najmniej o polowe
Marea pisze:tak tak, ja tez szukajac info o beta glukanie, dawkowaniu itp, wyczytalam w watkach ze trzeba podnosic odornosc przy FELV i podawanie duzo wiekszych dawek beta glukanu moze spowodowac zwalczenie wirusa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 160 gości