cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 18, 2011 18:22 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

:kotek: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt mar 18, 2011 19:09 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Bateria i kran zamontowane,szfka i pólka powieszone.Zlewozmywak i szafkę dowiozłam na kociarnię .Jutro podrzucę też suszarkę do naczyń ,deskę na klopek i 2 koce,2 poduszki i drapak podarowany przez Martę.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt mar 18, 2011 20:16 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Dziękuję Marta :1luvu:
MIKUŚ

Post » Sob mar 19, 2011 0:13 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Nocne hop. W niedzielę akcja ciach. :)

Kocia Przystań ma na razie 2 podopiecznych + 2 jak zostanie uruchomiona kociarnia. :)

Ale klientela sama się ustawi. Marcowanie w pełni.
Trzeba wyciachać koniecznie okolice Chemicznej, Hutniczej i Staropogońskiej.

Chodza ciężarówki i chcą sie mnożyć :twisted:

Kociara jutro wystawię bazarek na sterylki. Może spróbuj zagadać do Kasy kastracyjnej - no chociaż na początek, póki się nie rozkręcimy :wink:
MIKUŚ

Post » Sob mar 19, 2011 12:51 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Bona przekazała 10 zł na sterylki :1luvu:

Muszę jednak założyć ten wątek UCINAMY BEZDOMNOŚĆ :kotek:
MIKUŚ

Post » Sob mar 19, 2011 15:15 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Dzwoniła P.Ela,podczytująca wątek KP.Chce przeznaczyć pewną kwote na potrzeby przytuliska.Podałam jej nr konta.Powiedziala że pieniązki można przeznaczyć według uznania,czyli albo na sterylki,albo na ramont,albo na utrzymanie podopiecznych KP

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob mar 19, 2011 15:49 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Dziękujemy serdecznie Pani Eli :1luvu:

Może zechce się ujawnić :mrgreen: Zachęcam gorąco do pisania :ok:
MIKUŚ

Post » Sob mar 19, 2011 17:03 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

a gdzie wat kasy kastracyjnej?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob mar 19, 2011 17:36 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Kociara82 pisze:a gdzie wat kasy kastracyjnej?

viewtopic.php?f=1&t=108023&hilit=Kasa+kastracyjna&start=960

Ale widzę że w kasie Kastracyjnej też krucho teraz z kasą :(
MIKUŚ

Post » Sob mar 19, 2011 17:40 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

nie dziwie sie... sezon na kocieta sie zbliza, pewnie gdzie sie czlek nie ruszy tam bezdomne kocice zaciazone... :roll:

Kociara82

Post » Sob mar 19, 2011 17:40 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Mam do oddania trochę ponad pół worka 1,5 kg RC Renal (mój kocur ma na tę karmę silną alergię)
Jakby któreś z Was było kiedyś w Katowicach lub Tychach chętnie przekażę :) (nie ma sensu specjalnie jezdzic, ale jakos przy okazji, tylko poprosze o uwage wczesniej zebym ze soba wziela)
Cookie ma moj nr telefonu gdybyscie byli zainteresowani
Karmy sa drogie, a nerki to wcale nie takie rzadkie schorzenie, na pewno bardziej sie Wam przyda niz zeby lezalo u mnie w szafce :)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob mar 19, 2011 17:44 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

caldien pisze:Mam do oddania trochę ponad pół worka 1,5 kg RC Renal (mój kocur ma na tę karmę silną alergię)
Jakby któreś z Was było kiedyś w Katowicach lub Tychach chętnie przekażę :) (nie ma sensu specjalnie jezdzic, ale jakos przy okazji, tylko poprosze o uwage wczesniej zebym ze soba wziela)
Cookie ma moj nr telefonu gdybyscie byli zainteresowani
Karmy sa drogie, a nerki to wcale nie takie rzadkie schorzenie, na pewno bardziej sie Wam przyda niz zeby lezalo u mnie w szafce :)

Caldien serdecznie dziękuję.
W Katowicach będę w przyszłym tygodniu. Z miłą chęcią Cię poznam.
Zaraz wyślę pw. Mój numer jest w podpisie :wink:
Nam sie wszystko przyda :)
MIKUŚ

Post » Sob mar 19, 2011 17:46 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

yyy... spoko, ja mieszkam w Tychach, mam w przyszlym tyg.mnoooooooostwo wolnego, wiec moge sie tym "zaopiekowac" :D

Kociara82

[poprzednia][następna]