Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 9:09 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

:ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob mar 19, 2011 9:22 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Fantastyczne wieści :D trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob mar 19, 2011 14:45 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Dziewczyny.... - jeszcze mi łzy lecą... :(

Manuel pojechał do nowego domu. Dom rzeczywiście na pewno będzie cudowny! (Tillibulku - z opowieści p. Danuty domyśliłam się, że to Ty jesteś tą znajomą! :o :D ) Ale mi tak strasznie ciężko było go oddawać - jakby coś czuł od rana, chował się w najdalsze kąty i nie wychodził nawet na minutę. Domek praktycznie nie mógł go nawet obejrzeć na żywo - Manuel wywleczony z kąta wyrywał się w dzikiej histerii i natychmiast zwiewał gdzie oczy poniosą. Pewnie pomyśleli sobie, że oddaję jakiegoś kompletnego dzikusa... :(

Jak wkładałam go do transportera, to tak potwornie waliło mu serduszko, że myślałam, że moje mi pęknie... :crying: I znowu mam to potworne uczucie, że zawiodłam zaufanie kota, który tak długo się wobec nas otwierał. W domu płacz :cry: - Murek chodzi i miauczy, chyba szuka kumpla... Tylko Majorka jakoś nie wygląda na zmartwioną... :roll: Mam nadzieję, że jakoś szybko da się unormować stosunki pomiędzy nią i Murkiem - oby powrócił spokój...

Nowy dom Manuela to bardzo kochająca koty rodzina - mieli już dwa, które do dzisiaj opłakują. Przesympatyczni ludzie, którzy o wszystko pytają i kotu na pewno nieba przychylą. Oby tylko Manuel jak najszybciej się do nich przekonał - bo to stres dla wszystkich... :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Sob mar 19, 2011 14:59 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Tak po cichu liczyłam, że Manuel zostanie u was, dla Majorki "dobierzesz" koleżankę i będziecie żyć długo i szczęśliwie :roll:

Najważniejsze, że Manuel znalazł dobry domek, na pewno szybko się zaaklimatyzuje :ok:

Czy będą jakieś wiadomości o nim ?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob mar 19, 2011 15:03 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Pani Danusia ma jeszcze dzisiaj zadzwonić - i zdjęcia mają przesyłać... Chyba trochę przestraszyli się, jak zaczęłam ryczeć... :( - zawsze robię z siebie idiotkę... :(

joluka

Post » Sob mar 19, 2011 15:17 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

A Manuel jedynakiem będzie?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Sob mar 19, 2011 15:33 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Prawdopodobnie w tym cudownym domu uda się znaleźć kąt dla jeszcze jednej kociej biedy. Zaczynam poszukiwania - tylko że założenia domku są następujące:
- kocurek,
- do 4 lat,
- całkowicie zdrowy - dom 2 miesiące temu pochował swojego poprzedniego kota i ma straszną traumę po jego śmierci i chorobie... :( ,
- wykastrowany, zaszczepiony, z ujemnymi testami,
- bardzo proludzki (miziak, przytulak) i prokoci - żeby dogadał się z Manuelem.
- wchodzi w grę np. jednooczek, bezogonek itp. - ale chyba raczej nie bezłapek, bo Manuel by go chyba zamęczył szalonymi gonitwami... :(

joluka

Post » Sob mar 19, 2011 15:52 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Bardzo się cieszę, że Manuel znalazł wreszcie super domek :ok:
Na pewno będzie mu tam dobrze i szybciutko się zaaklimatyzuje :ok:
Nie wolno się smucić :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob mar 19, 2011 16:24 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

nareszcie przecudny Manuelito ma domek :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob mar 19, 2011 16:28 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

no proszę! co za przepiękny weekend :D Manuel miał mieć sesję zdjęciową do ogłoszeń, a tu się okazuje, że zdjęcia będą, owszem, ale już z nowego domu. joluka, Ty to się napłaczesz w życiu :wink:
a jakie wsparcie miał przystojniak na wątku od samego rana! i to w niby leniwą sobotę! no naprawdę, cudownie było wejść dziś na wątek Manuela, serce roście!
joluka, jeśli Ci się jeszcze uda kolejną kocią biedę dokoptować do Manuela, to będzie pięknie :1luvu: trzymam kciuki za powodzenie akcji :ok: :ok: :ok:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Sob mar 19, 2011 18:47 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

:piwa: za nowy początek Manuela!
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Sob mar 19, 2011 19:13 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

za Manuela :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Joluka-dzięki Ci ,zadzwonię do Ciebie w pon-bo to pewnie ten nr na 8... co mi sie odświetlił jak byli Panstwo oglądac Melcię :roll: .
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob mar 19, 2011 19:47 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Kochane Cioteczki! Bardzo, bardzo dziękujemy za nieustające wsparcie, dobre słowa, ciepłe myśli i kciuki za powodzenie Manuela! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bez Was każde tymczasowanie i każda adopcja byłyby bez porównania trudniejsze - co ja bym bez Was zrobiła... :roll: :love:

Smarti - dzwoń, kiedy będziesz mogła - na ten właśnie :lol:

Jamkasica - dostałam, dziękuję, przekazuję! :ok:

joluka

Post » Sob mar 19, 2011 19:52 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Szczęśliwego Nowego Życia Manuelku!!
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Nie mar 20, 2011 9:00 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

joluka pisze:Prawdopodobnie w tym cudownym domu uda się znaleźć kąt dla jeszcze jednej kociej biedy. Zaczynam poszukiwania - tylko że założenia domku są następujące:
- kocurek,
- do 4 lat,
- całkowicie zdrowy - dom 2 miesiące temu pochował swojego poprzedniego kota i ma straszną traumę po jego śmierci i chorobie... :( ,
- wykastrowany, zaszczepiony, z ujemnymi testami,
- bardzo proludzki (miziak, przytulak) i prokoci - żeby dogadał się z Manuelem.
- wchodzi w grę np. jednooczek, bezogonek itp. - ale chyba raczej nie bezłapek, bo Manuel by go chyba zamęczył szalonymi gonitwami... :(

Joluka, a może by pomyśleć o Januszku?
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]