[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 13, 2011 10:36 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

O, dzieki za info !!! w koncu po co przeplacac :P Wiem, ze na Paluchu mozna jak kot paluchowy, poczatkowo nawet chcialam go od razu zapisac, ale w miedzyczasie stwierdzilam, ze moze go lepiej nie stresowac powrotem w tamte strony i nie zajmowac miejsca Paluszkom, ktore nie moga byc gdzie indziej ciachniete :wink:

Co do ceny kastracji to przyznam się, że wpadłam w taki amok, że nawet nie spytałam

hahaha, wyobrazam to sobie! Moha w amoku :mrgreen: nie dziwota, w koncu takie przelomowe dni nie zdazaja sie czesto!:D

A co jest z pyszczkiem Manka?
Moj Leon tez ma oddech smoka, ale wet powiedziala, ze nie ma tam zadnej infekcji, wiec nie wiem jak mozna na to zaradzic...?

ef25

Od: Śro gru 22, 2010 11:04

Post » Nie mar 13, 2011 12:52 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Maniek jest że tak powiem zaniedbany stomatologicznie... Posiada kły w liczbie: sztuk 1, z przodu w ogóle jak noworodek. A to co się ostało z tyłu paszczy rośnie tylko po to, żeby kamień miał się gdzie trzymać... Stąd powalający zapach. Dziąsła na szczęście są w porządku.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Nie mar 13, 2011 14:57 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Dziewczyny nie kastrujcie/sterylizujciee kotów na P. Tak spartaczonych sterylek to chyba nigdzie indziej nie robią, leczenie powikłań jest dużo droższe niż zabieg na mieście.
Moha wykastruj go w G , tam to dobrze zdrobią ; razem z czyszczeniem paszczy będzie taniej niż dwa te zabiegi oddzielnie, kastracja to pewnie ze 150 zł, ponegocjuj żeby taniej bo kot z Palucha.
AnielkaG

Post » Nie mar 13, 2011 15:18 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Właśnie w GV się umówiłam. Ja tam sterylizowałam na talony i nigdy nie było lipy, więc mam do nich zaufanie. Paszcza ma być zrobiona podczas kastracji, żeby oszczędzić chłopakowi drugiego znieczulenia.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto mar 15, 2011 23:11 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

zaznaczam i podnoszę chłopaka :D

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Sob mar 19, 2011 14:51 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Co tu tak cicho ?
Co u Was Moha ? Maniuś już sie na pewno nie moze doczekac zabiegu, co nie? :mrgreen:

ef25

Post » Sob mar 19, 2011 15:03 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

ef25 pisze:Co u Was Moha ? Maniuś już sie na pewno nie moze doczekac zabiegu, co nie? :mrgreen:

Taaa, jak tylko padł konkretny termin, to Maniek od razu biegunki dostał, prawdopodobnie ze szczęścia! :evil: (u ludzi to się chyba sraczka sytuacyjna nazywa :mrgreen: ). Poza tym Manik chudy śmierć na chorągwi, dopiero jak chodzi po domu to widać w całej okazałości. Ale jaśnie pan byle czego nie ruszy... Suche - wiadomo- odpada. Ale z miękkiego to wchodzi w grę mielona wołowina i rosołek(!!!!!), reszta zależy od tego, którą łapką kitek wstanie. Kurde, dzieci w szkole jedzą obiady, gdyż nie mam nabożeństwa do garów, a dla dziada muszę rosołki pichcić! Ale widok Mańka wpychającego pół głowy do miski z zupką - bezcenny...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Sob mar 19, 2011 15:09 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

został ochrzczony Królem to i po Królewsku musi jadać :D
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Sob mar 19, 2011 15:14 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Oj tak, Maniek stworzony jest na pana i władcę... Sypia w łóżku, ale bynajmniej nie w nogach. Do tego celu służy mu jedyna duża poduszka jaką mamy :mrgreen: . Ale zgodnie stwierdziliśmy, że się w swoim życiu naspał na ziemi, gazetach i innych betonach, to niech na stare lata grzeje dupkę na puchowej podusi...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Sob mar 19, 2011 15:26 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Taaa władca w piernatach a mamusia w chińskie S żeby kociątko tylko się nie obudziło :mrgreen: znamy to znamy :D
Ale kochamy i nic tego nie zmieni :)
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Sob mar 19, 2011 15:31 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

az milo czytac jak rozpieszczasz tego gagatka... A on wie, ze mama Moha ma miekkie serce i Cie testuje ! ;-)
Maniek! Rosołek to ewentualnie przy niedzieli, a na co dzien zejdz na ziemie chlopie!
Mam nadzieje, ze przed Wielkim Dniem nie pojawia sie zadne nowe choroby... musisz udawac, ze nic sie nie dzieje, i wcale sie nie cieszysz na to przełomowe wydarzenie...bo jeszcze to wyczuje! :D

ps. Moje futro wlasnie wlazlo do kuchenki mikrofalowej i ani planuje wychodzic... A wczoraj sie usadowil w garnku na piecu, dobrze ze pustym :mrgreen: no ale jak ma taki kaprys, to niech siedzi, w koncu kotom z Palucha sie nie odmawia :mrgreen:

ef25

Post » Sob mar 19, 2011 16:00 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Oj, święte słowa! Jak sobie pomyślę, jakie ten Maniuś miał luksusy w życiu, całkiem niekrótkim zresztą, to spełniam jego kaprysy z przyjemnością. Myślałam, że Maniek to taki kot "niskopienny", ale wczoraj wieczorem, kiedy się zabrałam za ten rosół, patrzę gdzie Maniek i oczom nie wierzę! Najpierw siedział grzecznie na taborecie, potem na lodówce, na koniec wlazł na najwyższą półkę i obserwował garnek!!!!! Kurde, oczami pomagał się gotować czy co! Pilnował swojego rosołku. Ten kot nie przestaje mnie zadziwiać. Nie darł ryja pod kuchenką, nie właził do zlewu, nic tylko sobie czekał na półce z widokiem na gar, gdzie robił się ON...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Sob mar 19, 2011 17:15 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Bo się najlepszy zapach unosił do góry :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob mar 19, 2011 17:44 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Obrazek

Olaboga! Woda, marchewka, indyczek!!! Znaczy się, kolacja będzie!

Obrazek

Jak ten czas wolno płynie... I ten zapach... Na wolności było fajnie, ale takich rarytasów nie dawali :(
Obrazek Obrazek

Moha

[poprzednia][następna]